Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı
Re: Raiders Of Anatolia Loncası Tılsım Bildiri Alanı
evet bir beraberliğin daha sonuna geldik bir sonraki programda görüşmek üzere.. hoşçakalın ama boş kalmayın(bu neydi bende bilmiyom uyak olsun diye yazdım) öptüm.
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Samet çok fazla GB yapınca devreleri mi yaktın?maynaq yazdı:evet bir beraberliğin daha sonuna geldik bir sonraki programda görüşmek üzere.. hoşçakalın ama boş kalmayın(bu neydi bende bilmiyom uyak olsun diye yazdım) öptüm.
aynen la hele dün görecen şu ısmetten önce 2 tank girdikCesurlar yazdı:Samet çok fazla GB yapınca devreleri mi yaktın?maynaq yazdı:evet bir beraberliğin daha sonuna geldik bir sonraki programda görüşmek üzere.. hoşçakalın ama boş kalmayın(bu neydi bende bilmiyom uyak olsun diye yazdım) öptüm.![]()
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı
- NefsKnowing
- FareAdam Düşmanı
Görüşürüz Kardeşim Beklioruz Kendine Dikkat Etmaynaq yazdı:evet bir beraberliğin daha sonuna geldik bir sonraki programda görüşmek üzere.. hoşçakalın ama boş kalmayın(bu neydi bende bilmiyom uyak olsun diye yazdım) öptüm.
FaTiH
- crazydelly
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bdaha qirelimmi keeelmaynaq yazdı:aynen la hele dün görecen şu ısmetten önce 2 tank girdikCesurlar yazdı:Samet çok fazla GB yapınca devreleri mi yaktın?maynaq yazdı:evet bir beraberliğin daha sonuna geldik bir sonraki programda görüşmek üzere.. hoşçakalın ama boş kalmayın(bu neydi bende bilmiyom uyak olsun diye yazdım) öptüm.![]()
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
İyi geceler RoAilesi 
İsmet operasyonumuz hakkındaki şüpheleri silecek bilgilere ulaşmış bulunmaktayım.Ayrıntılar bizi çekemeyen bir arz grubunda
İsmet operasyonumuz hakkındaki şüpheleri silecek bilgilere ulaşmış bulunmaktayım.Ayrıntılar bizi çekemeyen bir arz grubunda

Gocuman
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Beyler bu pankart bugün u17 Marmara amatör lig Fenerbahçe - Pendikspor karşılaşması için hazırlandı ve içeri sokamadık fakat ali samiyende dalgalandı
her kimse artık üstüne alınsın

Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
kFygFb yazdı:Beyler bu pankart bugün u17 Marmara amatör lig Fenerbahçe - Pendikspor karşılaşması için hazırlandı ve içeri sokamadık fakat ali samiyende dalgalandıher kimse artık üstüne alınsın
![]()
Tolga yı gördün mü la?
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Tribünler çok uzak kanka biliyorsun ama 7 numaralı formayı gördüm pendikte oynamış tolgada ama yendik 
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

/kaba zeynep bi uçarım sana şuradancrazydelly yazdı:bdaha qirelimmi keeelmaynaq yazdı:aynen la hele dün görecen şu ısmetten önce 2 tank girdikCesurlar yazdı:Samet çok fazla GB yapınca devreleri mi yaktın?maynaq yazdı:evet bir beraberliğin daha sonuna geldik bir sonraki programda görüşmek üzere.. hoşçakalın ama boş kalmayın(bu neydi bende bilmiyom uyak olsun diye yazdım) öptüm.![]()
Maynaqsavaşçı
Maynaqbüyücü
Maynaqşifacı