SİZCE BU ÖNERİMİ ?

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mrgizemli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Z Y N

SİZCE BU ÖNERİMİ ?

Mesaj gönderen mrgizemli »

01.01.2011 tarihinde arzların toplanıp İsmet i kesme planlarını boşa çıkardık Lodoslar olarak.
Kendilerini cok güçlü gören roa loncasının harekete geçmeden önceki teklifi buyrun.
Yorumları size bırakıyorum.

Resim

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: SİZCE BU ÖNERİMİ ?

Mesaj gönderen Enderxangel »

Orda sana sunulan bi teklif var mı var. Teklif=Öneri olduğundan konu başlığındaki sorunun cevabı evet öneri.

Mangoxkral charını da çok iyi tanıyorum.Allahın belasını verdiği lanetli bi chardır o.Sahiplerini de tanıyorum. ;) ;)
Bizi ispiyonlayan kim diye düşünürken cevabı sen verdin Zeusss teşekkürler ;)

Orda her ne kadar İsmetin kesilmesine engel olsanız da kendi ...'ünüzü kurtaramadınız unutma bunu da ;) Sonra buraya çıkıp "kendini güçlü sanan" vb yorumlar da yapma.Orda en az 30 lodos vardı biz 18 kişiydik.

Biz kendimizi güçlü SANMIYORUZ. Sadece GÖSTERİYORUZ ;)
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Yuh Alt üstü bikaç muhafız çekilerek kesilen İsmet için yapılanlara bak. Sonrada İsmet beyi kestiler , Roa Loncası kesti vay be :D

Komik :D
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Louster yazdı:Yuh Alt üstü bikaç muhafız çekilerek kesilen İsmet için yapılanlara bak. Sonrada İsmet beyi kestiler , Roa Loncası kesti vay be :D

Komik :D
Embesil embesil konuşma.Yapılan plan İsmeti dışarda kesmek değildi.Herneyse bu sefer olmadı , ama olmicağı anlamına gelmiyor bu. ;)
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Sonuçta 2 Tane Klan var. Sizin Yaptığınız Şey bi nevi Rüşvet'e giriyor Yok içeri girip kesecektik yok dışardan kesecektik uçarak kesecektik ne yani bu ?

İlk önce üslubuna dikkat , 8 buçuk yaşındaki çocuk konuşmaları bunlar ;)
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Louster yazdı:Sonuçta 2 Tane Klan var. Sizin Yaptığınız Şey bi nevi Rüşvet'e giriyor Yok içeri girip kesecektik yok dışardan kesecektik uçarak kesecektik ne yani bu ?

İlk önce üslubuna dikkat , 8 buçuk yaşındaki çocuk konuşmaları bunlar ;)
Çok biliyosun hangi yaş grubu hangi uslüba sahip...Senden veya başka birinden öğrenicek değilim üslubumu.
Madem sana anlamsız geliyor içerden kesmek veya dışardan kesmek,neden yorum yazıyosun dışardan 2 muhafız çek kitle kes tarzı?
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Banada bi 500 tane ayarlasanıza ökse meyvesinden , Ben çok iyi engellerim lodosları :D
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
Kullanıcı avatarı
Cesurlar
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cesurlar »

SelamunAleyküm

Öncelikle dün geceki İsmet planımızın başarısız olmasına neden olan Baytarxzty i tebrik ediyorum.Yalnız Enderinde söylediği gibi biz kendimizi büyük görmüyoruz GÖSTERİYORUZ.20 kişilik ekiple kendimizden daha kalabalık Lodosları saatlerce kalelerine hapsettik.Bölge 'Bugün sizin iyi gününüz öcümüzü alıcaz!' tarzı Lodos mesajlarıyla doldu. :)

Teklif konusuna gelirsek Arkın eski bi lodostur ve çoğu lodosu tanır.Sanırım muhabbetine güvenerek sizden böyle birşey istemiş.Ancak bu tekliften benim veya herhangi bir RoA üyesinin haberi yoktur.Ben Arkınla bu konu hakkında görüşücem.

İsmeti kesmek istememizin nedeni ise lonca üyelerimizin GB ve EM yapmaktan sıkılmasıdır.Ayrıca eğer İsmeti kesersek klanlar arasındaki savaşın alevleneceğini ve daha zevkli olacağını düşünmüştük.Lodosların karşı koymasıyla İsmeti kesemedik ama hem lonca olarak çok eğlendik hemde klan savaşını bir geceliğinede olsa alevlendirmeyi başardık.Gece 01:00-04:00 arasında Eminönü'nde çok büyük bir savaş yaşandı.Etkinliğe katılan Lonca üyelerimi ve karşımıza çıkan Teamx,Türkx ve diğer lodosları kutluyorum.Lodoslar gerçekten büyük bir beraberlik örneği gösterdi.

Malesef Lodosların göstermiş olduğu beraberliği Arzlarda göremiyoruz.Fotoğraflardaki 'Kaleyi basıcaklar' yazan Mangoxkral Pardusx loncasının kp çarıdır.Toplandığımız yerde ParduSxBaşkaN ın bizi görmesi sadece rastlantı değilmiş demek ki. ;)
Kullanıcı avatarı
mrgizemli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Z Y N

Mesaj gönderen mrgizemli »

Atladıgınız bi konu var Mangoxkral ı yazarken ben zaten olayı biliyor ve kalede oturuyordum ;)
İçinize az baksanız iyi olur 8-)
Resim
Kullanıcı avatarı
NefsKnowing
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen NefsKnowing »

İsmet'i Kesmek Amacımızda biz Kesemediysek Kabul Ederiz Ve Bize Bu Direnci Gösteren Lodosları Tebrik Ederim.
Ancak Söylemem Gerekirki Kendini Güçlü Sanan Demişsin Bu Hafta Sonuyu Lodoslara Dar Ettik Ve O kadar Kişi Sizi 4 Saat Kaleye Gömdük!
Senn daha önceden haber aldını bilioduk zaten yoksa başka zeki bi insan 4 saat orda beklemez :D arkadaşlarını telefonla aramaz :D her neyse o da başarı
Ayrıca Mangoxkral çarı ile ilgili gereken kişilerle ben konuşucam eğer söylendiği gibiyse iyi niyetimizi kötüye kullananlar gereken cevabı alacaklardır :D
FaTiH
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön