There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. Resim Yüklerken Böyle Bir Sorunla Karşılaşıyorum
Tılsım Bir Araya Geliyor ( Buluşma ) 02.01.2011
Re: Tılsım Bir Araya Geliyor ( Buluşma ) 02.01.2011
Server Error500 - Internal server error.
There is a problem with the resource you are looking for, and it cannot be displayed. Resim Yüklerken Böyle Bir Sorunla Karşılaşıyorum
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Bu günkü Tılsım buluşmamızı organize edenlere,katılım gösterenlere ve bizleri gereği gibi ağırlayıp misafirperverliklerini gösteren tüm Tılsım oyuncularına,huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum.Herşey çok güzeldi.Çekilen fotoları da sabırsızlıkla bekliyoruz.
BebeRuhi__BebeRuhiII__BebeRuhiŞifa
Kuklacı sunucusu
Kuklacı sunucusu
BebeRuhii yazdı:Bu günkü Tılsım buluşmamızı organize edenlere,katılım gösterenlere ve bizleri gereği gibi ağırlayıp misafirperverliklerini gösteren tüm Tılsım oyuncularına,huzurlarınızda teşekkürlerimi sunuyorum.Herşey çok güzeldi.Çekilen fotoları da sabırsızlıkla bekliyoruz.
Kuklacı sunucusu
Geliyor Abicim İstanbuldan Çıkmadan Esenler Otogarında Cafeden Ufak Bişey Yaptım

Soldan : xXxSERDARBEYxXx / AmisosGaMe / Minikkuş

Kabusxkralbenim :arrow: xXxSERDARBEYxXx :arrow: Annemiz:lol: :arrow: Yunus (Bitanesin Kardeşim
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
U17 Maçı ve sonrasındaki voleybol maçından dolayı katılamadım başka sefere artık 
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

Merhaba Tılsım,
Sizler ile birlikte güzel vakitler geçirdik.
Bizleri bu buluşmaya davet eden, organize eden, katılan ve hoş sohbetlerini esirgemeyen Tılsım oyuncularına teşekkür ederim.
Sizler ile birlikte güzel vakitler geçirdik.
Bizleri bu buluşmaya davet eden, organize eden, katılan ve hoş sohbetlerini esirgemeyen Tılsım oyuncularına teşekkür ederim.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti