ecel üretebilecek güçte loncadan tanıdık bir arkadaş varsa elinde 2 kadimi varsa geri kalan bütün malzemelerini bedava vereceğim gelsin benle görüşsün aklında ecel üretmek varsa ( fakat gerçekten ihtiyacı varsa buna ve 2 tane kadime sahip üretebilecek gücü varsa )
Yoksa öyle bir kişi kadriye abla sana vereyim lonca kasasında dursun
Bu arada hepinize yeni yılda mutlu ve sağlıklı günler diliyorum
SLM ARKADAŞLAR.derya neden oyuna girmiyosun bi sorunmu var ailenle ilgili.( zaten birçok arkadaşımız giremiyor bu aralar şöyle bi toplanamdık epeydir.bu hafta içinde bi toplantı yapmayı düşünüyorum arkadaşalar.müsait olabileceğiniz bir gün belirleyin yoksa ben belirliycem ama herkesin katılması daha hoş olur.bu arada eksiği olan arkadaşlar burda yazzın ki kimin ne ihitiyacı var bilmiş olalım ve yardım edebilelim elimizden geldiğince.tek tek herkes biribirne ulaşamıyo anladığım kadar sıkıntı oluyo.size bir konu dah ibrahim abiniz yakında askere gidecek ona bi şaheser üretmek için yardımcı olalım.mavi topazı olan varsa ibrahim abinize verin.parasını ben vericem sorun değil.ne eksiği var tam bilemiyorum ama kendisinede ulaşın sorun.ona gitmeden bi moral olmuş olur.saygılarımla.
Evladıfatiha _& - &_ Kurtlarxfatiha
Bir Kurt'un arkasından kırk it havlamıyorsa o Kurt, Kurt deildir.
herkeze günaydın..... iyi haftalar.
Taşkıncım ecel getiren malzemelerini istersen ben oyuda olmazsam İbrahime yada Berkaya ver. Onlar bana ulaştırır...... ancak bişey sorcam. sen neden üretmiyorsun. oyunda beni bulamasada buraya özel mesaj at o eceli üretmek senin hakkın...
Kurtlarxkadriye yazdı:herkeze günaydın..... iyi haftalar.
Taşkıncım ecel getiren malzemelerini istersen ben oyuda olmazsam İbrahime yada Berkaya ver. Onlar bana ulaştırır...... ancak bişey sorcam. sen neden üretmiyorsun. oyunda beni bulamasada buraya özel mesaj at o eceli üretmek senin hakkın...
Aynen Taşkın... Sorun pençeler olmasın, elbet hallederiz Kadim'i iyi bir şekilde hazırlanınca. Ani kararlarla hareket etme, o kadar uğraşıp biraraya getirdiğin malzemeleri hiç etme.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Kadriye abla forumda konu açıyorum söylediğin itemlerle ilgili bir sorum olacak ama bunların maliyeti ne olur? Kasada sadece 1m var ona göre para kasacağım item satacağım.
Berkay abi benim maxım 2666 oldu şimdi ceket ve grup bölgeleri itemleri lazım grup bölgelerine girdiğimde neler yapacağımı hiç bilmiyorum yetenekleri nasıl kullanmam gerektiğini ne zaman ne yapacağımı hşç bilmiyorum ve annemden dolayı aniden oyundan çıkma derdim olduğundan yarıda bırakmamak için girmiyordum şu işi adamakıllı öğrenirsem sorun kalmayacak.