--Ceuin-- Loncası Kurulmustur . . .
Re: --Ceuin-- Loncası Kurulmustur . . .
Her horoz kendi çöplükünde oter. :!:
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
FabuLox yazdı:Her horoz kendi çöplükünde oter. :!:
Çöplükünde deil len
Meranda bu kadar boş adamlar olduğu ve konuyu saçma sapan msjlarla dolduracakları gerçekten hiç aklıma gelmezdi. Oyunu milletimize sevdirmek için güzel bir lonca kuruyoruz, türk milletinin boş beleş insanları ise ne yaparız da oyundan soğurlar, ikv körerir gider; adımızı kimse duymaz derdindeler.
Şu konuya boş yere msj atanların gözümde 5 paralık değeri yoktur. Bütün gerekmez insanları saygıya davet ediyorum.
Şu konuya boş yere msj atanların gözümde 5 paralık değeri yoktur. Bütün gerekmez insanları saygıya davet ediyorum.

Şimdi ölmek istemem bir kalbi sarmadan,
Aşkı tatmadan daha,
Onla sarhoş olmadan,
Hiç sevişmeden daha.. ~Teoman~
süper bi lonca olmuş hayırlı olsun arkadaşlar
çatpat
çatpat
Okumakla yazmak arasında fark var bunu 5. sınıfta öğretiyorlar sanırım aklımda kalanıyla.
kime dediysen fena koymuşsun apo helal xDFabuLox yazdı:Okumakla yazmak arasında fark var bunu 5. sınıfta öğretiyorlar sanırım aklımda kalanıyla.

- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Bu Kadar MaLınıda Görmedım AğdaLı Türkçe KatiliVandervaart yazdı:FabuLox yazdı:Her horoz kendi çöplükünde oter. :!:
Çöplükünde deil len) Çplüğünde Türkçeme laf ettirmam
boşuna okula gitmioz=)
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

yılanın başı senmişsin demek sataşma şu çocuğa gazını alamıo bizede saydırıyo sonra xDchoosensxduygu yazdı:Bu Kadar MaLınıda Görmedım AğdaLı Türkçe KatiliVandervaart yazdı:FabuLox yazdı:Her horoz kendi çöplükünde oter. :!:
Çöplükünde deil len) Çplüğünde Türkçeme laf ettirmam
boşuna okula gitmioz=)

- Geophal
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
CEUİN LONCASI ILE HICBIR BAGIM KALMAMISTIR ARDKASLAR.LONCAYI DEVAM ETTIRCEK KISILERE BASARILAR DILERIM...
Bu Saatten Sonra Ugrasmam Dunumle.Ve Dunumdekılerle..Ben Yarına Bakarım Yarındakılerle .!
ReDsxGeo - GeopHaL -Xhsyn - Boltuver
ReDsxGeo - GeopHaL -Xhsyn - Boltuver