Sevgili kardeşlerim ve dostlarım birklte güldük eglendik iyi günümz oldu kötü günümüz oldu ama yinede birlikte benim için güzel olan bir an paylaştık benden bu kadrlık hepinize saygılarımı ve sevgilierimi sunarım kalbini krdıklarım dan özür dilerim hakkım geçen lere helal olsun derim sizden de hakkınızı helal etmenizi isterim bundan önce sadece ara vermiştim ama bu sfer gerçekten bırakıyorum . kimsenin üzerimde oyunda olsa hakkının kalmamasını isterim...
Size gerçek hayatınızda ve oyunda başarılar dilerim ...
BİZDEN BU KADRLIKMIŞ
Kendinize iyi bakın ALLAHA Emanet olun ...
Kuzey Yunus KUTLU
Blacqxmasq
Xxasixqralx
[ELVEDA
Blacqxmasq VEDA
- ozgur145353
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Re: Blacqxmasq VEDA
eyw kardeşim seninde kendine iyi bak selam söyle mikail ve mehmete
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
kuzeybey yazdı:Sevgili kardeşlerim ve dostlarım birklte güldük eglendik iyi günümz oldu kötü günümüz oldu ama yinede birlikte benim için güzel olan bir an paylaştık benden bu kadrlık hepinize saygılarımı ve sevgilierimi sunarım kalbini krdıklarım dan özür dilerim hakkım geçen lere helal olsun derim sizden de hakkınızı helal etmenizi isterim bundan önce sadece ara vermiştim ama bu sfer gerçekten bırakıyorum . kimsenin üzerimde oyunda olsa hakkının kalmamasını isterim...
Size gerçek hayatınızda ve oyunda başarılar dilerim ...
BİZDEN BU KADRLIKMIŞ
Kendinize iyi bakın ALLAHA Emanet olun ...
Kuzey Yunus KUTLU
Blacqxmasq
Xxasixqralx
[ELVEDA
Yolun açık olsun kardeşim Reel hayatta başarılar
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
Elaleme inat geri dönüyorum lan çar çakal için arkdaşlarımdan ayrıldıgıma değmezmiş kim ne derse desin bundan sonra umurumda deil beni bilen bilir bilmeyende ögrenmeye çalışsın . artıık bu kadr özgür geldim kardeşim sen haklıydın .olmadı