Sahtekarlara kandım, charım önce çalındı sonra ban yedi :S

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Brin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Sahtekarlara kandım, charım önce çalındı sonra ban yedi :S

Mesaj gönderen Brin »

forum üyeleri ;

Uygunsuz İçerik Silindi. die bi site verdiler girdim aslında plusum vardı ama sözde 2 hafta ücretsiz plus veriyor uzatim dedim girdim siteye ama plus vermediği gibi charımda çalındı uzun bir uğraş sonrası charımı tekrar aldım ama, yanlış bir anlaşılma ile bu seferde charım ban yedi

yanlış anlaşılma derken kampanya die bi char varmış ban yemiş faturası bana kesilmiş benim kampanya die bi charım hiç olmadı lütfen yardım bekliyorum ceza süresi doldu 21:11:04 de bitmesi lazımdı bugün saat 22:05 hala açılmadı :S

lütfen yardım istiyorum

ceza bildirilerini ss aldım bayağı bi var hepside kampanya die bi karektere gelmş ama mail bana gelmiş ve benim charım ban yemiş :S

Resim
Resim

bu ne anlamadım
Kullanıcı avatarı
Semiha
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Sahtekarlara kandım, charım önce çalındı sonra ban yedi :S

Mesaj gönderen Semiha »

Merhaba

Eğer ki karakterlerinizin yanlış moderasyon işleminden geçtiğini düşünüyorsanız bunu Ceza İtiraz hakkınızla dile getirebilirsiniz. Forum aracılığıyla iletilmeye çalışılan bu tür şikayetler değerlendirilmeye alınmamaktadır.

İKV Destek adresine giderek bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.

İKV Destek Formu için
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön