Arkadaşlar benım charda oynarken herşey normalken oyunda emınöünde bir hata olustu.Ve sonra oyuna tekrar girdim.
lodosların oraya lodos kesmeye gittim.ve kestim ama onlar bana vurmuyolardı oyunda degıllerdir diye düşündüm kesmeye devam ettım sonra bankaya dogru qeldım depar atarak büyüyü kesmek için ama bana kımse dalmıyodu.birden etrafımda toplandılar ama vurmadılar sonra ıclerınden bırı hileci dedi anlamadım kim hileci dedim.sonra ras hileyi kapat diyince birden kafama dank etti neden vuramıyolar diye.sorun su arkaslar emınönünde bana vuramıyolar lodoslar tesla kuruyolar buyuler oyle canım gıdıyo bıde savascılar supurme vuruyo oyle gıdıyo beyler gaalba hedef olarak secılmıyorum onların pc de bu sorunu cözebilicek bir ikv sever varsa yazsın
Server:beyaz köşk
Üye adı:Raskolnikov
arakdaslar kusura bakmayın yardım sayfasını bulamadım. bakın
- bakana24
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Büyük Britanya Krallığı
arakdaslar kusura bakmayın yardım sayfasını bulamadım. bakın
Gök Gibi mavi,
Deniz gibi beyaz,
Yıldırım gibi Hızlı ve Gri
Kalp gibi Duraksız Ama Geceleri Sessiz,
Güneş Gibi Güçlü,Atom gibi Parçacıklı Sevdim.
Fakat Ben Dünya'ya Sevmek için değil Ölmek için geldim.
Deniz gibi beyaz,
Yıldırım gibi Hızlı ve Gri
Kalp gibi Duraksız Ama Geceleri Sessiz,
Güneş Gibi Güçlü,Atom gibi Parçacıklı Sevdim.
Fakat Ben Dünya'ya Sevmek için değil Ölmek için geldim.
- seagle
- Meteor Kaşifi

- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Re: arakdaslar kusura bakmayın yardım sayfasını bulamadım. bakın
adama bak ophhh o şans bende olsa varyabakana24 yazdı:Arkadaşlar benım charda oynarken herşey normalken oyunda emınöünde bir hata olustu.Ve sonra oyuna tekrar girdim.
lodosların oraya lodos kesmeye gittim.ve kestim ama onlar bana vurmuyolardı oyunda degıllerdir diye düşündüm kesmeye devam ettım sonra bankaya dogru qeldım depar atarak büyüyü kesmek için ama bana kımse dalmıyodu.birden etrafımda toplandılar ama vurmadılar sonra ıclerınden bırı hileci dedi anlamadım kim hileci dedim.sonra ras hileyi kapat diyince birden kafama dank etti neden vuramıyolar diye.sorun su arkaslar emınönünde bana vuramıyolar lodoslar tesla kuruyolar buyuler oyle canım gıdıyo bıde savascılar supurme vuruyo oyle gıdıyo beyler gaalba hedef olarak secılmıyorum onların pc de bu sorunu cözebilicek bir ikv sever varsa yazsın
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
- Razor
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Unruly
Re: arakdaslar kusura bakmayın yardım sayfasını bulamadım. bakın
bakana24 yazdı:Arkadaşlar benım charda oynarken herşey normalken oyunda emınöünde bir hata olustu.Ve sonra oyuna tekrar girdim.
Sana tıklıorum büyü atıorum hedef menzil dışında dio
SuikastxRoSe