yok abartıldı bence ama tamam ne güzel yaptığım iş kesinlikle sonuna kadar hak veriyorum oyunumuzu tanıtıyosunuz birçok atılım yapıyor ve fikirler üretiyosunuz oyunumuz gelişiyo sevgili arkadaşlar ne güzel değilmi bakınız şimdi çemberlitaşı sabırsızlıkla bekliyoruz ama oyun geliştikçe büyüyen bir sorun var..
MADEN PİYASASI !! yok hakkaten felaket derecelere geldi bi elmas madenin başında 10 kişi birbirine hertürlü fesat ı düşünen 10 kişi oturursa bu oyunun bi yerden sonra çivisi çıkar fiyatları söyleyemiyorum bile söylesem yalan olacak bu yazıyı sonradan okuyan birisi okuduğunda belki dahada artmış olacak fiyatlar ve artıyo millette haklı tabi bende bi menekşe çeksem mübarek cumhuriyet altını yada külçe altında olabilir o fiyattan satarım hemde 2011 tarihli olsun bu altınlar.. o derece yani.. birazdaha bu konu üstünde durulmasını rica ile arz ediyoruz sevgili forum halkını dikkat ile gözlemleyen sayın yöneticiler..
PİYASA UÇUYO GİDİYO TEK RAKİBİ TÜRK HAVA YOLLARI
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DeVa
Re: PİYASA UÇUYO GİDİYO TEK RAKİBİ TÜRK HAVA YOLLARI(UÇUYO LAN)
Oyun İçi maden Piyasası dur durmak bilmiyor Katılıyorum.Ama yönetim buna bişi yapamaz.Adam cekmiş onu istediği fiyata satar kimse zorlayamaz.Birisi zulasını bozcak 30 40 adet menekseyi 5 m den 10 m den satcak bak nasıl piyasa düşüyor.Hani agop veya baska biri satabilir 10 15 m den o ayrı ama o zamanda oyunun zorluğu kaçar zaten zorluk yok gerçide.herkez 49 yapabiliyor savaşçıda yücelen set düzen herkez güçlü gibi geziyor yücelen düzmek ne kadar zor ki ayak pnt eld görevden takılar zaten 2-3 m urban zırhıda 20 m ye al urban tora tora satırda var al işte maxın 2300 falan .en fazla 30 m ye savaşçı fulleniyor.Oyunun zorlugu tamamen kalktı ortadan madende olmasa herkez eşit olcak.
Madenler hakkında 100 defa desteğe msj atmama rağmen verilen cevap şu olmuştur '' maden fiatları oyuncuların istekleri doğrultusunda belirlenmektedir yönetimin buna karışması mümkün değildir '' tamm madem öyle karışmayın piyasaya sadece maden sayılarnı arttırın azcık iş yapın !! bi madende 15 kişi beklermi ya !!
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Lonca: DeVa
Çok Doğru bir öneri.+ Olarak maden sayısı arttırılsın ve yenilenme süresi 5-6 dk dan 1-2 dk ya düşsün ya bu ne böyle adam cekiyor 6 dk bekliyorsun bida o cekiyor veya sen fark etmes.her maden için 6 dk beklesek saf çıkması için snasın çok çok yüksek degilse en az 4-5 saat beklicen.2 gece önce meneksede aksam 11 den sabah 7 e kadar kaldım sadece 2 yeşil elmas .Maden yenilenme üsresi düşmeli+madenler arttırılmalı.
piyasaya doğrudan bi müdahale taraftarı değilm aslında ama fiatlar o kadar uçuk bi seviyeye geldi ki çıldırmamak elde değil . Anlamadığım nokta ise oyuncu istek ve önerilerde şu an sorsanız oyunun yarısı aynı şeyden şikayetçi fakat kaç aydır bi gelişme yok
buda ap ayrı bi konu . Artık maden sayıları oyuncu taleplerini karşılayamamaktadır farkına varın artık şunun .
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Evet, yönetimin maden piyasası hakkında yapacağı hiçbir şey yok maalesef. Sunuculardaki piyasayı oyuncular belirliyor.. Ama umarım yeni gelecek olan genişleme paketi ile artık madenlerin sayısını mı arttırırlar ne yaparlar bilemiyorum da bir şey yapmaları lazım hakikaten.Legendxdalgac yazdı:Oyun İçi maden Piyasası dur durmak bilmiyor Katılıyorum.Ama yönetim buna bişi yapamaz.Adam cekmiş onu istediği fiyata satar kimse zorlayamaz.
2009-2013
Madenler evet çok pahalı oldu yeni başlayan birinin oynması imkansız gibi. Bir madenin başında 10 larca kişi bekliyor ve küfürler ard arda geliyor.Çekilen madenler fiyatşar iyice arttı elinde madeni olan alıyorsan al der gibi fiyat koyuyo.Ben 7 saat osmiridyum çekiyim bir kişi gelsin iridyumu çeksin gitsin ve saygıyla anıyoruz tabi bizi bu duruma düşürenleri.Maden sayısı arttırılmalı yenilenme süreleri düşürülmeli.
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.
birazdan bir görevli gelecek ve "lütfen bu tür şikayetlerinizi lütfen /ikvdestek üzerinden yapınız. konu kilit". diyip gidecek bizlerde içeride kalacaz 
T.G.E: Tılsım Görev Yardımlaşma ve Destek Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar!
Forum kurallarına aykırı bişey yaptığımızı düşünmüyorum herkes madenler hakkındaki görüşünü sunuyor korkma kiltleyemezler
tabi bu eleştirileri aykırı bi boyuta taşıyan çıkmaz umarım :lol:
Abdülhamid
EbuDüCaNe
Abdülhamid
EbuDüCaNe
- Earth
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Bu kadar şikayet gelmiş bir konunun, yönetimden yeterli ilgiyi gördüğünü düşünmüyorum. Genel etkileşim sayfasında onlarca sabit konu var, biri bile madenlerle ilgili değil. Bence madenlerle ilgili öneri ve şikayetlerin yapıldığı sabit bir konu açılmalı. Aksi taktirde genel etkileşim madenlerle ilgili onlarca konudan geçilmeyecek.
EARTH
DisToRtioN