Destekten Gelmeyen Mesaj Yardımcı Olurmusunuz Lütfen!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Theoneibo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DEVA

Destekten Gelmeyen Mesaj Yardımcı Olurmusunuz Lütfen!

Mesaj gönderen Theoneibo »

Şimdi Salı günü desteğe mesaj yazdım silinen çarlarımın tekrar geri yüklenmesi için fakat şu vakit geçti halen bir cevap yok. İKV özel sürüm yüklü olması lazım diyor Tılsım da ilk alıp yükleyen kişiyim. Diğer tüm gerekli şartları sağlamama rağmen aradan 4 gün geçti halen bir cevap yok. Geri yüklenmediği için oyun da oynayamıyorum. Mesaj ayarlarına da baktım herhangi bir engelleme durumu da yok.Tekrar mail atıp desteği de meşgul etmek istemiyorum. Rica edersem herhangi bir yönetici Yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürleri mi sunarım.

Bildirim Tipi : Karakter Kurtarma Başvurusu
Üye Adı: Theoneibo
Karakter Adı:.....
Üyelik Tipi : Mynet
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Re: Destekten Gelmeyen Mesaj Yardımcı Olurmusunuz Lütfen!

Mesaj gönderen liderrrr »

Bu tür gecikmeler olması normal yönetim cemberlitaş güncellemesini test ve hazırlık aşamasında.Ama bu hizmete yönelik bir önerim var silinen karakterler gerekli şartlar sağlanıp başvuru formu doldurulduktan sonra sunucunun reset saatinde yani sabah 6:30 da otomatik olarak karakterin hesaba geri yüklenmesi.Karakter aktarımında olduğu gibi ;)
Kullanıcı avatarı
Legendxdalgac
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Lonca: DeVa

Mesaj gönderen Legendxdalgac »

Legendxdalgac yazdı:Acınızı Anlıyorum Fakat 700.000 'i Aşkın Oyuncusu Bulunan Oyunun Tek Talepçisi, Yardım İsteyeni Siz Olmamanız Gerek :idea:700.000 Oyuncudan Günde 1000 tanesinin İstekde bulunması, cevaplanacak sorular Yöneltmesi İşin Ne kadar ciddi olduğunun Göstergesidir.Bir Cevap İçin 2 hafta Beklediğimi Bilirim.Yani Sadece Senin İletilerine Bakmıyorlar, Yanıtlanması Gereken O kadar Konu Var ki. Biraz Daha Sabırlı Olmanı Dilerim.

Unutma ki;

Forumdan Açtığınız Konularda Belirttiğiniz Şikayetler, Önerliler Dikkate Alınmaz.Önerilerin Ve Şikayetleriniz İçin Yine, Yeniden Desteğe Başvurmalısınız.

Saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

Theoneibo yazdı:Şimdi Salı günü desteğe mesaj yazdım silinen çarlarımın tekrar geri yüklenmesi için fakat şu vakit geçti halen bir cevap yok. İKV özel sürüm yüklü olması lazım diyor Tılsım da ilk alıp yükleyen kişiyim. Diğer tüm gerekli şartları sağlamama rağmen aradan 4 gün geçti halen bir cevap yok. Geri yüklenmediği için oyun da oynayamıyorum. Mesaj ayarlarına da baktım herhangi bir engelleme durumu da yok.Tekrar mail atıp desteği de meşgul etmek istemiyorum. Rica edersem herhangi bir yönetici Yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürleri mi sunarım.

Merhabalr,
İKV Destek Takımı sizlere daha fazla yardımcı olmak için işine özen ve önem vermektedir.Lakin bizlere düşende sabretmektir.
Karakter Kurtarma Başvurusu:
Silinmiş olan karakterinizde çantanızda ve bankanızda bulunan materyaller,Karakter pencerenizdeki puan paylaşımları,yetenek dağıtımlarınız ve kısayol tuşlarına yerleşmesi,çantanızda bulunan paraların kuruşu kuruşuna herşeyi detayına kadar incelenerek testten geçer ve size tekrar verilir.Bu süre aşımı en az 6 günde sonuçlandırılır.6 gün içinde cevap gelmez ise Tekrar mail atınız.
Gereken açıklama yapılmıştır.
Konu kilit.
Resim
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

Theoneibo yazdı:Şimdi Salı günü desteğe mesaj yazdım silinen çarlarımın tekrar geri yüklenmesi için fakat şu vakit geçti halen bir cevap yok. İKV özel sürüm yüklü olması lazım diyor Tılsım da ilk alıp yükleyen kişiyim. Diğer tüm gerekli şartları sağlamama rağmen aradan 4 gün geçti halen bir cevap yok. Geri yüklenmediği için oyun da oynayamıyorum. Mesaj ayarlarına da baktım herhangi bir engelleme durumu da yok.Tekrar mail atıp desteği de meşgul etmek istemiyorum. Rica edersem herhangi bir yönetici Yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkürleri mi sunarım.

Ayrıca bu işlem 01.09.2010 tarihinden itibaren plus yüklü silinen karakterler için geçerlidir.
Resim
Kullanıcı avatarı
liderrrr
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen liderrrr »

Kurmay yazdı:

Ayrıca bu işlem 01.09.2010 tarihinden itibaren plus yüklü silinen karakterler için geçerlidir.
Kardeşim plus yüklememiş olsa zaten o başvuruyu yapmasına sistem izin vermez :!:
Kullanıcı avatarı
Theoneibo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Titxreis yazdı:Merhaba; Yeri burası değil diyeceksiniz ... ! Haklısınız yeri burası değil, yeri destek sayfası, 1 Aydır destek ten en küçük şikayet/istek/soru/vb. müracaatlarıma cevap dahi alamıyorum, bu işi gönüllü olarak yaptığınızı da biliyorum, saygı da duyuyorum ama lütfen bir işi yapıyorsanız siz de o işe saygı duyun ve layıkıyla yerine getirin. İKV DESTEK ten cevap almak ümidiyle...
Müfreze yazdı:Merhaba,

Lütfen bana özel mesaj yolu ile Desteğe bildirimde buluduğunuz mail adresinizi, Sunucu ve Karakter adınızı bildiriniz.

İyi Eğlenceler.
Hepinizin dediği doğrudur katılıyorum ve bizde İKV yönetimini düşündüğümüzden dolayı 2. kere desteğe başvurmadığımı dile getrmek istiyorum. Evet işleri çok yoğun birçok şeye yetişmek herkese cevap vermek gibi zor bir işleri var. Fakat bakıldığı zaman aradan geçen 6 gün ve halen herhangi bir cevap alamadım. Yukarda bakıldığı zaman aradan geçen 4 günde arkadaşımıza (GM)Müfreze yardım etmiş. Ben diğer oyuncular gibi değilim herhangi bir çarım yok çarlarımın hepsi silinmiş durumda bundan dolayıda oyunu oynayamıyorum. 6 gündür dört gözle çarlarımın geri yüklenmesini bekliyorum. Herkesinki nasıl talep ise benimkiside aynı şekilde talep. Sabır diyorsunuz, birisi 2 hafta bekleyin diyo. Kimse kusura bakmasın sabır taşı olsa çatlar. İkv yönetimi 700 bin kişiyi barındırıyorsa Oyuncularına en iyi hizmeti sunmak için talebi karşılayacak kadar çalışan barındırmalı. Eğer müşteri memnuniyetini düşünüyor ve buoyunu devamlı kıolmak istiyorsa oda oyuncularını memnun etme yolunda ilerlemeli bu sayede daha fazla çalışanla yola devam etmeli. Benimkisi sadece bir öneri ve eleştiri. Sonuçta bunu herkes bilir bir işletme için en iyi yardım o işletmeyi eleştirmektir. Artık yukarda olduğu gibi ya yöneticiden birileri yardım edecek ya da İkv serüveni başlamadan sona erecek.
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
Kullanıcı avatarı
Theoneibo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Son güne girmemize rağmen halen bir cevap alamadım. Hakketten bu kadar ağır işleyen bir destek durumu görmedim. Az anlayış artık bir el atın.
Kullanıcı avatarı
xDarkiMMortaLx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen xDarkiMMortaLx »

Kurmay yazdı:

Merhabalr,
İKV Destek Takımı sizlere daha fazla yardımcı olmak için işine özen ve önem vermektedir.Lakin bizlere düşende sabretmektir.
Karakter Kurtarma Başvurusu:
Silinmiş olan karakterinizde çantanızda ve bankanızda bulunan materyaller,Karakter pencerenizdeki puan paylaşımları,yetenek dağıtımlarınız ve kısayol tuşlarına yerleşmesi,çantanızda bulunan paraların kuruşu kuruşuna herşeyi detayına kadar incelenerek testten geçer ve size tekrar verilir.Bu süre aşımı en az 6 günde sonuçlandırılır.6 gün içinde cevap gelmez ise Tekrar mail atınız.
Gereken açıklama yapılmıştır.
Konu kilit.
Ben 2 gün gibi kısa bir süreyle karakterimi kurtardım.
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır

Yunus Emre
Kullanıcı avatarı
Orti
Developer
Developer
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Sobee

Mesaj gönderen Orti »

Merhaba,

Karakter kurtarma talepleri bugün incelenerek gelen talepler yanıtlanmıştır.

Lütfen e-posta adresinizi kontrol ediniz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön