Ezikliğinde bukadarına pes!..
Re: Ezikliğinde bukadarına pes!..
Veysel babamısın nesin çok konuşma face geldi faceyi kestim şahmaran geldi canım azken daldı onuda kestim sonra 10 canım varken sen kestin beni sorgusuz sualsiz sordunmu sorun ne diye daldın hemen destek çıktın onlara konuşup durma boş boş görmim senide oyunda.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
hahahayyyy dünya şey yazıcktım ama sizn yazdıklarını okuyp gülmekten aklımdakılrde uçtu gitti :lol: ya n oldu şimdi buraya yazdınıda?şimdi ne degışıck face oyunumu bırakıck?yada gerçek yaşamamızda bişylermı egişick en şimdi buraya bu konuyu açtn ne degişti herkez kımn ne oldugunu bılıyo ne şimdi nekadr yırtınsanda ne kadr namusluym desende kımse degl bn bılıyorm snın ne mal oldugunu çnkü kocanda yanı dostnda bana anlattı senın ne mal oldugnu senkendınde anlattn zaten ama yüzünün astarı kalmamış bunlrı bılmeme razmn halaaaaaaaa bnmle ugraşıyon ne o yıne kıskanıyon bnı dımı tek sevgılıde kalı verdım çnkü oyunda bı sevgılm oldu face başkada kımse olmadı ama sen gözümn önünde hekımogluyla çıkrkn gittn onun arkadsınla kırıttn bumudur namuzlulk?kızm herkez yer dedıklerını ma ben yemem sen dünyaya dünyada sana pamak atmş agıretıne çalışıyon işte hadı bak işine sataşma bana bu sneınle son muhatp oluşm hanı bana dıyodnya mahlle karısı ah keşke sende olsanda evınde oturp kocanı beklesn ondan ona dolaşmasn hadeeeee yavrucm bızm senın gibi sokak karılarınla işimız yok bn senı 1 sene önce tanıdm notumu verdm arkadşlıgımı bıtırdm benmle ilgilı bişy deme baş giylaşmana :lol: kım ne yarsada yazzsn cvp vermıcm hepsı size geri iyade ama şunuda unutmayın ya bukdr gerçek yaşam gibi oyunu deşifre etmeyın gerçk olmuş olsa zaten buda herkez katıl olurdu yzı yazmk çok kaloy kolaya kaçmayın başitleşıyonuz bana bu yagmur iftıra attıgnda bıle kalktm böyle forumlara yazı yazmadım gerk yok sadece yazı yaza bılırm başka bişy yapmam onu sıkıyosa gerçkte yapsn bakalm onu nasıl biyerınden asıyorm nys sıkıyo artık bu muhbtler benı byyy
- veyselbaba
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Güçlü Kardeşler Birliği
Dikkat ettiysen bende Face loncası üyesiyim sana orda sorgusuz sualsiz dalarım benim loncamın başkanına üyesine dalıyorsun bekleyecekmiyim ordada bak 2 tane sürekli kullandığım çarım var Veyselbaba 49 lwl savaşçı Facexveyselbabax 40 lwl şifacı ama şimdilik ne zman görürsen bu çarları gel her zman ben savaştan kaçmam keseceksen kesrsin en falza bende yakalarım elbet gene ayrıyeten 10 enerjin değil en az 30 enerjin vardı kanatma attım kduretin gitti sonra hemen kestim seni 10 enerjin falan yoktu neyse uzatmayalım daha fazla Sahmaran ablam yazmış yazacağını bize daha fazla konuşmak yakışmaz ama bekelerim oyunda...
Veyselbaba :arrow: Facexveyselbabax
Veyselbaba ,,,VeYseLFAtHeR ,,,IIVeYseLFAtHeRII
Bıçak Kılıç^ ,,, ,Mev. Asa^,,, Kıyamet Asa^,,Trans Asa^,,
Taş Balta^,,Hidro Asa^[Gazap 1 3] ,[Yıldırım 2],[BB3],[Kons 1 2]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
Bıçak Kılıç^ ,,, ,Mev. Asa^,,, Kıyamet Asa^,,Trans Asa^,,
Taş Balta^,,Hidro Asa^[Gazap 1 3] ,[Yıldırım 2],[BB3],[Kons 1 2]
[Ofansif Dövüşme 2 3]
Hehe çapulcu takımına bak sen gidin başka yerde reklam yapın size papuç bırakırmıyım ben bu son msjım ne derseniz deyin umrumda bile değil he bide sizi bab ı alide kaldırıp kaldırıp kestiğimiz günleri hatırlatayım dedim :lol:
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
- Titxdelikurt
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Bu konuya bulaşmayacaktım çünkü TL ile üç kuruş etmeyecek bir çarın adı var ortalıkta, ama çok güzel bir yorum yapmışsın tebrik edemeden geçemedim.veyselbaba yazdı:Klasik bir olay arzlar arzları savunuyor,lodoslara hakaret ediyorsunuz eğer Facexfacex arz olsaydı ve loncası bizlerde arz olsaydık aynı şeyleri söylermiydiniz eğer mert ve cesaretliyseniz yazın dahada bir şey yazmıyorum buraya
:?: :?: :?:
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.

ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Eski forumda Facexfacex'i tanıyın diye bir konu açmıştım..
Eskiler bilir. Yeni başlayanlara sözüm yok zamanla tanırlar...
Eskiler bilir. Yeni başlayanlara sözüm yok zamanla tanırlar...
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem