Enderxangel yazdı:Klanda geçen bir diyaloğu anlatıyım..
X: Hadi ismet keselim.Lodoslar geçen handanı azdaha kesiceklerdi :S
Y:Öyle ha deyince kesilmez İsmet.
X:Neden kesilmesin? Onlar yaparsa biz de yaparız.
Z:Ne oluyo Handan mı kesiliyo?
W:Lodoslar kaleyi mi bastı?
Q:Beyler Handan kesiliyomuş hadi herkes kaleye !
AmisosxxPittBuLL yazdı:Malum şu sıralar bir buluşma organize ediyorum ve haliyle oyunda beni görenler pm yağmuruna tutuyor.
İçlerinden biriyle yaşadığım diyaloğu unutamam
Xcolor=#FFFFFF] slm[/color] Ben : A.s X : organizatör abi senmisin ? Ben : Ne için sormuştun ? X : Bende katılacağımda onu belirtmek istedim. Ben/color] Peki kardeşim, bir dahaki güncellemeye nickini yazarım. X : Oyunu pek bilmiyorum sadece Eminönü'nü biliyorum, Bakırköy'e nerden gidiliyor ? Ben : Eminönü'nden bir vesait ile gelebilirsin. X : Otobüs varmı oyunda ? Ben : Oyunda değil gerçekde buluşma düzenliyoruz. X color=#FFFFFF] Antrepo daha uygun olmaz mı ? Ben : X isimli oyuncu yasaklı listesine eklendi[/b]
AmisosxxPittBuLL yazdı:Malum şu sıralar bir buluşma organize ediyorum ve haliyle oyunda beni görenler pm yağmuruna tutuyor.
İçlerinden biriyle yaşadığım diyaloğu unutamam
Xcolor=#FFFFFF] slm[/color] Ben : A.s X : organizatör abi senmisin ? Ben : Ne için sormuştun ? X : Bende katılacağımda onu belirtmek istedim. Ben/color] Peki kardeşim, bir dahaki güncellemeye nickini yazarım. X : Oyunu pek bilmiyorum sadece Eminönü'nü biliyorum, Bakırköy'e nerden gidiliyor ? Ben : Eminönü'nden bir vesait ile gelebilirsin. X : Otobüs varmı oyunda ? Ben : Oyunda değil gerçekde buluşma düzenliyoruz. X color=#FFFFFF] Antrepo daha uygun olmaz mı ? Ben : X isimli oyuncu yasaklı listesine eklendi[/b]
Enderxangel yazdı:Klanda geçen bir diyaloğu anlatıyım..
X: Hadi ismet keselim.Lodoslar geçen handanı azdaha kesiceklerdi :S
Y:Öyle ha deyince kesilmez İsmet.
X:Neden kesilmesin? Onlar yaparsa biz de yaparız.
Z:Ne oluyo Handan mı kesiliyo?
W:Lodoslar kaleyi mi bastı?
Q:Beyler Handan kesiliyomuş hadi herkes kaleye !
(49)TürkxxMeLaNKoLiQ (49)Lodosşifa=> ArTıK XxBaHTıKaRaxX (49)Türkxxvakitsiz Bi' Güne Daha El Salladım Giden Gitti Ve O Günün Şahitleride Gayba
Karıştı.
Vandervaart: Çavo sana çok güzel bir film önercem
Xxx:ne filmi olm o
Vandervaart : Başını gör sonuna kadar oturursun=)
Xxx : Aga ben bi başına bakaym seversem otururum sonuna kadar
Vandervaart : Çok sevcen olm
Xxx : Hönk