tunc yazdı: Vaybe Helin İftira'nın Doruk noktası Bu Olsa Gerek ..
Kanıtın Varmı Sistemkanalı'nın Olduğuna Dair vArsa Konuş Yoksa Sus :?: Eğer Kanıtın Varsa 139m Nakit Saycam SAna :!:
Ha Bu Arada Benım Hesabımı Bloklatcakdn Forumdakı ne Oldu Ses Seda Yok Ne iş :?: :roll:
İftira Degil Gerçek . Welet Abisinin WeLet Kardeşi Sistemkanalı ? Bilmiyormuydun Abisi . Gel sana Anlatiyim. Sistemkanali Musanın ÖZ Kardeşi Olup Abisini Özenmesi Sonucu Ortaya Çıkmıstır
Musanın Ciwan Adlı Chari Çaldıgını. Ve Çaldığı Chari Gene Aynı Sahibine Oyun Parasıyla sattıgını Bilmiyormuydun ?
Neyse Fazla Söze Gerek Yok.
İyi Forumlar.
DaiMa IKV Destekçisi UgLyLİDER & UgLyLeaDerII & IIRoTiNDaII & AzAd
Tesk ederim rotinda aynen öyle romantic carınıda bunlar caldı printleride elimde hatta gel ciwanın carını senin için bir daha calayım dedi şifreyi istiyorduki ben mehmeti aradım verme sakın dedim printleri mevcuttur mehmet te sahidimdir.
tunc yazdı: Vaybe Helin İftira'nın Doruk noktası Bu Olsa Gerek ..
Kanıtın Varmı Sistemkanalı'nın Olduğuna Dair vArsa Konuş Yoksa Sus :?: Eğer Kanıtın Varsa 139m Nakit Saycam SAna :!:
Ha Bu Arada Benım Hesabımı Bloklatcakdn Forumdakı ne Oldu Ses Seda Yok Ne iş :?: :roll:
İftira Degil Gerçek . Welet Abisinin WeLet Kardeşi Sistemkanalı ? Bilmiyormuydun Abisi . Gel sana Anlatiyim. Sistemkanali Musanın ÖZ Kardeşi Olup Abisini Özenmesi Sonucu Ortaya Çıkmıstır
Musanın Ciwan Adlı Chari Çaldıgını. Ve Çaldığı Chari Gene Aynı Sahibine Oyun Parasıyla sattıgını Bilmiyormuydun ?
Neyse Fazla Söze Gerek Yok.
İyi Forumlar.
DaiMa IKV Destekçisi UgLyLİDER & UgLyLeaDerII & IIRoTiNDaII & AzAd
biliyordum ama sen kendi ekibine bir bak isdersen :?: kmn ne oldgu cuma günü anlaşdı
Mkamumps sistemkanalı tarafından calındı bız carı gerı aldık, mynet profıl duzenlemesındekı e-posta adresı olarak musanın e-posta adresı vardı. O gun Mkamumps'un butun ejder materyallerı calınmıstı ejdere son 5 menekse kala hepsi gitmişti. Ertesi gün biz Musa 'yı menekşe elmas ararken gorduk, bri gün sonra baktık ki Musa'nın elinde Ejder Asa vay be dedik sadece Menekşe Elmasla adam Ejder üretmiş... :?: :!:
tunc yazdı:ben ıftıra mı dıyrm heLın'cıgım sadece ben desem doğal iftira degl herkz dıor + UgLyPaŞaM neden Loncadan atLdı :?:
Mkaloncabaskan yazdı:Mkamumps sistemkanalı tarafından calındı bız carı gerı aldık, mynet profıl duzenlemesındekı e-posta adresı olarak musanın e-posta adresı vardı. O gun Mkamumps'un butun ejder materyallerı calınmıstı ejdere son 5 menekse kala hepsi gitmişti. Ertesi gün biz Musa 'yı menekşe elmas ararken gorduk, bri gün sonra baktık ki Musa'nın elinde Ejder Asa vay be dedik sadece Menekşe Elmasla adam Ejder üretmiş... :?: :!: