Sancağın en eski loncasıymış pehhhTitxreis yazdı:Gözlük alalım sana koçum, her gün oyunda Titxdenizkızı, Titxasena, Titxali, Titxşevval, Titxferman, Titxasya ve ben varız ( Adı geçen karakterlerin oyunda kalma süresi fazla olduğu için yazdım, bu karakterler sürekli maden çekmektedir, çemberlitaş öncesi maden stoğu yapmaktayız)... Ata dağıldı farkındayız ama bizi biliyorsun sunucunun en eski loncasıyız, 4 kişi de kalsak tekrar küllerimizden doğar yolumuza devam ederiz...olcaytoo yazdı:saw55 yazdı:olcaytoo yazdı:Bizi loncadan saymıyorsun galiba okadar tırışkadan lonca yazmışsın bizi yazmamanın nedeni ne?
paşa sizi oyunda göremiyorum bikaç kişi var 6 varmı bilmiyom vahit abiyi görsem konucam eger gelme imkanınız varsa inan cok sevinirim paşa özledim sizi zaten
ben doğru dürüst Tit Ecelin ve Erk görmedim şimdiye kadar ayrıca biz akşamları giriyoruz genelde herneyse iyi etkinlikler size ve güzel loncalara ...
Üzerimizden reklam yapmayın.
KLANLAR ARASI ETKİNLİK ( TURNUVA )
Re: KLANLAR ARASI ETKİNLİK ( TURNUVA )
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Ucube yazdı:Sancağın en eski loncasıymış pehhhTitxreis yazdı:Gözlük alalım sana koçum, her gün oyunda Titxdenizkızı, Titxasena, Titxali, Titxşevval, Titxferman, Titxasya ve ben varız ( Adı geçen karakterlerin oyunda kalma süresi fazla olduğu için yazdım, bu karakterler sürekli maden çekmektedir, çemberlitaş öncesi maden stoğu yapmaktayız)... Ata dağıldı farkındayız ama bizi biliyorsun sunucunun en eski loncasıyız, 4 kişi de kalsak tekrar küllerimizden doğar yolumuza devam ederiz...olcaytoo yazdı:saw55 yazdı:olcaytoo yazdı:Bizi loncadan saymıyorsun galiba okadar tırışkadan lonca yazmışsın bizi yazmamanın nedeni ne?
paşa sizi oyunda göremiyorum bikaç kişi var 6 varmı bilmiyom vahit abiyi görsem konucam eger gelme imkanınız varsa inan cok sevinirim paşa özledim sizi zaten
ben doğru dürüst Tit Ecelin ve Erk görmedim şimdiye kadar ayrıca biz akşamları giriyoruz genelde herneyse iyi etkinlikler size ve güzel loncalara ...
Üzerimizden reklam yapmayın.![]()
![]()
S min Loncası :lol: :lol:
TARTIŞMAK İÇİN KONU AÇMADIM RİCA EDİYORUM ARKADAŞLAR...( 1= KEZDE BİŞEYİ ADAM GİBİ YAPSAK HERKES BU KADARMI DÜŞMAN 1 BİRİNE ANLAMIYORUM )
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
- efemehmet
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyamet i Nefer
Biz KıYaMeT NeFeRLeRi olarak etkinliğe katılmayı düşünüyoruz
önemli olan hoş vakit gecirmek ......
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
LODOSLARDAN ) ARZ LARDAN )efemehmet yazdı:Biz KıYaMeT NeFeRLeRi olarak etkinliğe katılmayı düşünüyoruz
KNG_ ATABEY _KIYAMET NEFERLERİ_ AYYILDIZLAR_ ROWX_ TRSK_ MECX_ ERK_
DİGER LONCALARSA İSMİNİ YAZARSA EN YAKIN ZAMANDA YAPALIM .....
MECXPSCHO
Bende katılcam beni de yaz gökhan abi tek çıkcam ben
AteşSalih -- TERBİYECİ

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Rulers Ofthe World
Biz de katılmayı düşünüyoruz Yeniçeri ve Ata loncası da katılırsa çok daha iyi olur..
Neferleri bize verin! :twisted:
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Melankolik yazdı:Biz de katılmayı düşünüyoruz Yeniçeri ve Ata loncası da katılırsa çok daha iyi olur..
:lol: :lol:
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
Melankolik yazdı:Biz de katılmayı düşünüyoruz Yeniçeri ve Ata loncası da katılırsa çok daha iyi olur..
yeniçeriler katılmıyolar....atax dersen olcay trip yaptı gelmiyolar sizi zaten yazdım ferhat 2 lodos lonca daha gelirse en yakın zamanda yaparız EGLENCELİ OLCAGINDAN EMİNİM..
EFE LONCASI FALAN YOK KURA YAPCAM KİM KİME DENK GELİRSE
MECXPSCHO
Biz katılamıyoz...
Olum sen Hiç özel mejaslara bakmıyonmu orda yazdım attım sana İlla burdan mı diyecem :mrgreen:
Olum sen Hiç özel mejaslara bakmıyonmu orda yazdım attım sana İlla burdan mı diyecem :mrgreen:
AyyıLdızxFELHAnN//Migrop
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
Başkasına kendinden fazla değer verme, ya onu kaybedersin ya da kendini mahvedersin...
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
Miqrop yazdı:Biz katılamıyoz...
KİMSEDEN Bİ CACIK OLMAZ BENCEDE
( ÖZEL MSJ BAKMIYOM )
MECXPSCHO