P.tesi günkü Geo sınavından 85, salı günkü kimyadan 70, çarşamba günkü coğrafyadan da 70 almayı diliyorum bunlar daha önemli gibi...
.. 2011 Yılında İKV'den Dilekleriniz ..
- TaTaNgAxEbKK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: .. 2011 Yılında İKV'den Dilekleriniz ..
Ha bak...
P.tesi günkü Geo sınavından 85, salı günkü kimyadan 70, çarşamba günkü coğrafyadan da 70 almayı diliyorum bunlar daha önemli gibi...

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa 

- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Herkes uyur gezer bu da uyur söver..adresbu yazdı:2010 Saqlıklı geçsin İnş.
Ve
ßüyük İkramiye35 Trılyon :mrgreen: :mrgreen: + Ejder asayıda üretsem Çoq qüzel Olucak
he ßirde Su ßenı haksız Yere Susturmaktan vaz qeçseNiz Çok qüzel olucak... hele ßu kadarhaksıZ susutrulma
verıldıgını ılk defa qörüorum
qece 3de ßenım çarlar uyqunsuz davranıstan susuturuluo ßen qece 3de mışıl mışıl uyuyordumnasıl
oluoda hem uyuyorum Hem sövüyorum Anlamadım Gitti Be hacı
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
WHiTexDeWiL yazdı:Herkes uyur gezer bu da uyur söver..adresbu yazdı:2010 Saqlıklı geçsin İnş.
Ve
ßüyük İkramiye35 Trılyon :mrgreen: :mrgreen: + Ejder asayıda üretsem Çoq qüzel Olucak
he ßirde Su ßenı haksız Yere Susturmaktan vaz qeçseNiz Çok qüzel olucak... hele ßu kadarhaksıZ susutrulma
qece 3de ßenım çarlar uyqunsuz davranıstan susuturuluo ßen qece 3de mışıl mışıl uyuyordumnasıl
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
adresbu yazdı:Sordum Aßi girmedık Diyorlar Şifrelerımı Deyiştircem kafama koydum yada Aşşaqıdakı yazı gißi olduSanatkarr yazdı:adresbu yazdı:2010 Saqlıklı geçsin İnş.
Ve
demekki gece 3 te şifreni bilen ve uyumayan biri var
Yasin Özkan Talep Tarihi : 02.12.2010 20:52:10
Bildirim Tipi : Ceza İtiraz - Bilgilendirme
Sunucu : Eminonu
...
Üyelik Tipi: TTNET
Karakter Adı: Swatxblack
Yanıt :
Merhaba,
Fuar süresince estek maillerini kontrol edemedik. Bu nedenle almış olduğunuz ceza gerçekten haksızken düzeltme imkanımız olmadı. Bunun için özür diliyoruz. Kısa süreli bir aksaklıktan kaynaklanan bu ceza tamamen bir yanlış anlaşılmadan ve destek ekibinin geç bilgilendirilmesinden kaynaklanmaktadır. iyi günler dileriz.
Yda ßöyle ßana yine hata yaptılar
ßu cezada 12 gün ßirer qün ara ile 12 qün suskun qezdım Düşün ARtık ßunu yapan ßöyle nıye yapmasın
1-Menekşe elmas iridyum gibi madenlerin rüstem yada agop'da uygun bi fiyata satılması
2-Lonca sistemi gelmesi
3- Küfürsüz hırsızlık olmayan bir ikv
2-Lonca sistemi gelmesi
3- Küfürsüz hırsızlık olmayan bir ikv

Son gün geldiğinde, bizde oyunumuzu oynayacağız ; İki ters, bir düz
tek dileğim senin ****** olup gitmen
- keremyaman44a
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
1.Ejder Asa , Şifacının Şaheseri Vardı adı Aklımda Değil ... Ecel Getiren ve Latif Bunlar 300.000.000 Miktarında Paraya Demirci Rüstemde Satılsın.
2.Er Meydanında Yenen Klandaki Herkeze İtem Düşsün Yani Er Meydanı Bitince Herkeze Ödül Verilsin.
3.Bölge Kanalını Herkez Kullanabilsin.
Sheytanxlider
TıLSıM SunuCuSu