Evet, bir tarih verseler de o günü beklesek iyi olurdu, ama illa meraktan çatlatıcaklarHaRuNN yazdı:Bu güzel yazından dolayı tşk ediyoruzolkin yazdı:Merhaba,
Ben de Fan Art'a girdim. Ben de sonuçları merakla bekliyorum ancak bu şekilde davranmak bizi çocuk gibi görmesini sağlar, yönetim.
Sayın İKV camiası,
Yönetim elinden geleni yapar. Niye birçok eseri alsın, cevaplamayacaksa. Çocuk oyuncağı değil ki bu iş. Lütfen yetişkin bir birey gibi hiç değilse İKV oyuncusuna yakışır gibi sonuçları sabırla bekleyelim.
Başta da dediğim gibi ben de girdim yarışmaya ancak bu tür davranışlar bizi komik duruma düşürmekten başka bir yapmaz.
Sabır diliyorum...Tabi ki yönetime sözümüz yok ancak kişi kendini ikna etmesi açısından bir gün verseler uzak yada yakın bir tarih , 1 ay Oldu artık bitmek üzeredir diye umut ediyorum...
Fan art hk.
Re: Fan art hk.
2009-2013
- HorribLestyLe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- InCoRrEcT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Öncelikle Merhaba,
Sanırım yarına Kadar açıklamazlarsa 1 yıl oluyor
Sanırım yarına Kadar açıklamazlarsa 1 yıl oluyor
REVA
BANEVA
MAREVA
FERSAH
fersahII
İki kalas, bi heves
Ocak 2007'den...
BANEVA
MAREVA
FERSAH
fersahII
İki kalas, bi heves
Ocak 2007'den...
GüzeelInCoRrEcT yazdı:Öncelikle Merhaba,
Sanırım yarına Kadar açıklamazlarsa 1 yıl oluyor![]()
![]()
2009-2013
Evet Bir An Önce Açıklasalar Güzel Olur Acıkcası Her Gün Foruma Girip Haberlere Bakmaktan Sıkıldım 
Bir TArih Verseler Uza Veya Yakın yada Emin bi Şekilde Verirler tabi ama Olay dahada Karışır
Vay Bu Tarihte Acıklıcaz Dediniz De neden Acıklamadınız Bumudur Yönetim Diye Yükleniceksiniz
Yönetim ne Yapsın Aşşağı Tükürse sakal Yukarı Tükürse Bıyık
Ama Yönetim KEndini Garantiye Aldı Traş Oldu Ondan Sonra Tükürecek
Hepimiz Sabırla Bekliyelim:)
Bir TArih Verseler Uza Veya Yakın yada Emin bi Şekilde Verirler tabi ama Olay dahada Karışır
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
AynenMaTRaX yazdı:Evet Bir An Önce Açıklasalar Güzel Olur Acıkcası Her Gün Foruma Girip Haberlere Bakmaktan Sıkıldım
Bir TArih Verseler Uza Veya Yakın yada Emin bi Şekilde Verirler tabi ama Olay dahada KarışırVay Bu Tarihte Acıklıcaz Dediniz De neden Acıklamadınız Bumudur Yönetim Diye Yükleniceksiniz
Yönetim ne Yapsın Aşşağı Tükürse sakal Yukarı Tükürse Bıyık
Ama Yönetim KEndini Garantiye Aldı Traş Oldu Ondan Sonra Tükürecek
Hepimiz Sabırla Bekliyelim:)
2009-2013
Merhaba,HaRuNN yazdı:Bu güzel yazından dolayı tşk ediyoruzolkin yazdı:Merhaba,
Ben de Fan Art'a girdim. Ben de sonuçları merakla bekliyorum ancak bu şekilde davranmak bizi çocuk gibi görmesini sağlar, yönetimin.
Sayın İKV camiası,
Yönetim elinden geleni yapar. Niye birçok eseri alsın, cevaplamayacaksa. Çocuk oyuncağı değil ki bu iş. Lütfen yetişkin bir birey gibi hiç değilse İKV oyuncusuna yakışır gibi sonuçları sabırla bekleyelim.
Başta da dediğim gibi ben de girdim yarışmaya ancak bu tür davranışlar bizi komik duruma düşürmekten başka bir yapmaz.
Sabır diliyorum...Tabi ki yönetime sözümüz yok ancak kişi kendini ikna etmesi açısından bir gün verseler uzak yada yakın bir tarih , 1 ay Oldu artık bitmek üzeredir diye umut ediyorum...
Öncelikle cevabınızdan ötürü teşekkürler. Ancak bize bir tarih vermeleri bizi rahatlatacağı gibi onları zora sokacaktır. Bu şekilde de doğru bir sonuç alınamayacaktır. 1 gün geçirseler neler olacağını hepimiz biliyoruz.
Tek çare: Sabır.
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
bana sankı fan art hıc olmamıs gıbı gelmeye basladı 
- Comader
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
aynenibrahimking yazdı:bana sankı fan art hıc olmamıs gıbı gelmeye basladı
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Sayın yönetim sonuçları istiyoruz artık 2 ay olucak neredeyse sonuçlar açıklansın artık xs
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...