Fan art hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: Fan art hk.

Mesaj gönderen JouRney »

HaRuNN yazdı:
olkin yazdı:Merhaba,
Ben de Fan Art'a girdim. Ben de sonuçları merakla bekliyorum ancak bu şekilde davranmak bizi çocuk gibi görmesini sağlar, yönetim.
Sayın İKV camiası,
Yönetim elinden geleni yapar. Niye birçok eseri alsın, cevaplamayacaksa. Çocuk oyuncağı değil ki bu iş. Lütfen yetişkin bir birey gibi hiç değilse İKV oyuncusuna yakışır gibi sonuçları sabırla bekleyelim.
Başta da dediğim gibi ben de girdim yarışmaya ancak bu tür davranışlar bizi komik duruma düşürmekten başka bir yapmaz.
Sabır diliyorum...
Bu güzel yazından dolayı tşk ediyoruz ;) Tabi ki yönetime sözümüz yok ancak kişi kendini ikna etmesi açısından bir gün verseler uzak yada yakın bir tarih , 1 ay Oldu artık bitmek üzeredir diye umut ediyorum...
Evet, bir tarih verseler de o günü beklesek iyi olurdu, ama illa meraktan çatlatıcaklar :)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
HorribLestyLe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HorribLestyLe »

:arrow:
Lilreb
Kullanıcı avatarı
InCoRrEcT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Mesaj gönderen InCoRrEcT »

Öncelikle Merhaba,

Sanırım yarına Kadar açıklamazlarsa 1 yıl oluyor :P 8-)
REVA

BANEVA

MAREVA

FERSAH

fersahII

İki kalas, bi heves

Ocak 2007'den...
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

InCoRrEcT yazdı:Öncelikle Merhaba,

Sanırım yarına Kadar açıklamazlarsa 1 yıl oluyor :P 8-)
Güzeel 8-) Ama artık baydı :)
2009-2013
Kullanıcı avatarı
MaTRaX
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen MaTRaX »

Evet Bir An Önce Açıklasalar Güzel Olur Acıkcası Her Gün Foruma Girip Haberlere Bakmaktan Sıkıldım :D

Bir TArih Verseler Uza Veya Yakın yada Emin bi Şekilde Verirler tabi ama Olay dahada Karışır :) Vay Bu Tarihte Acıklıcaz Dediniz De neden Acıklamadınız Bumudur Yönetim Diye Yükleniceksiniz :D Yönetim ne Yapsın Aşşağı Tükürse sakal Yukarı Tükürse Bıyık :) Ama Yönetim KEndini Garantiye Aldı Traş Oldu Ondan Sonra Tükürecek :) Hepimiz Sabırla Bekliyelim:)
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

MaTRaX yazdı:Evet Bir An Önce Açıklasalar Güzel Olur Acıkcası Her Gün Foruma Girip Haberlere Bakmaktan Sıkıldım :D

Bir TArih Verseler Uza Veya Yakın yada Emin bi Şekilde Verirler tabi ama Olay dahada Karışır :) Vay Bu Tarihte Acıklıcaz Dediniz De neden Acıklamadınız Bumudur Yönetim Diye Yükleniceksiniz :D Yönetim ne Yapsın Aşşağı Tükürse sakal Yukarı Tükürse Bıyık :) Ama Yönetim KEndini Garantiye Aldı Traş Oldu Ondan Sonra Tükürecek :) Hepimiz Sabırla Bekliyelim:)
Aynen :D
2009-2013
Kullanıcı avatarı
olkin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen olkin »

HaRuNN yazdı:
olkin yazdı:Merhaba,
Ben de Fan Art'a girdim. Ben de sonuçları merakla bekliyorum ancak bu şekilde davranmak bizi çocuk gibi görmesini sağlar, yönetimin.
Sayın İKV camiası,
Yönetim elinden geleni yapar. Niye birçok eseri alsın, cevaplamayacaksa. Çocuk oyuncağı değil ki bu iş. Lütfen yetişkin bir birey gibi hiç değilse İKV oyuncusuna yakışır gibi sonuçları sabırla bekleyelim.
Başta da dediğim gibi ben de girdim yarışmaya ancak bu tür davranışlar bizi komik duruma düşürmekten başka bir yapmaz.
Sabır diliyorum...
Bu güzel yazından dolayı tşk ediyoruz ;) Tabi ki yönetime sözümüz yok ancak kişi kendini ikna etmesi açısından bir gün verseler uzak yada yakın bir tarih , 1 ay Oldu artık bitmek üzeredir diye umut ediyorum...
Merhaba,
Öncelikle cevabınızdan ötürü teşekkürler. Ancak bize bir tarih vermeleri bizi rahatlatacağı gibi onları zora sokacaktır. Bu şekilde de doğru bir sonuç alınamayacaktır. 1 gün geçirseler neler olacağını hepimiz biliyoruz.
Tek çare: Sabır.
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ibrahimking »

bana sankı fan art hıc olmamıs gıbı gelmeye basladı ;D
Kullanıcı avatarı
Comader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Comader »

ibrahimking yazdı:bana sankı fan art hıc olmamıs gıbı gelmeye basladı ;D
aynen :D sanki hiç yaşanmamış gibi.Ayrıca Aladağlı'nın devamını yazmaya başladım üçte biri tamamlandı.Bu seferki aceleye gelmediği için çok daha iyi olur diye düşünüyorum.İstek gelirse paylaşırım forumda 8-)
Eski nickim, LoSTxGENCASKER

Yeni nickim, BericDondarrion

Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi

Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi

''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bluewolf45 »

Sayın yönetim sonuçları istiyoruz artık 2 ay olucak neredeyse sonuçlar açıklansın artık xs
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön