Maden Sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Theoneibo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DEVA

Re: Maden Sorunu

Mesaj gönderen Theoneibo »

Tutturulmuş bir şaheser dir gidiyor. Arkadaşlar madenler sadece şaheserler için geçerli değildir. Çıkmayan bir maden var 8 saat ne demek yav 24 saatin 1 günü 3'te 1'i demek. Yapmayın ya gözünüzü seveyim.
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Theoneibo yazdı:VAROLAN Bİr MADEN SORUNU var. Bunu anlamak çok mu zor Allahü Teala Aşkına.
Elbette, ona bir lafım yok. Ben sadece Şaheserler konusunda görüşlerimi dile getirdim. Yanlış bir şey dediysem, affola.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Theoneibo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DEVA

Mesaj gönderen Theoneibo »

JouRney yazdı:
Theoneibo yazdı:VAROLAN Bİr MADEN SORUNU var. Bunu anlamak çok mu zor Allahü Teala Aşkına.
Elbette, ona bir lafım yok. Ben sadece Şaheserler konusunda görüşlerimi dile getirdim. Yanlış bir şey dediysem, affola.
Est. affetmek Allahü Teala'ya mahsus biz aciz kulların ne haddine. Elbette burda görüşlerimizi dile getirecez. Herkes farklılıkları söylecekki Yönetim buna bakacak değerlendirecek bir karar alacak. Konuyu açma sebebimde zaten. Lütfen herkes düşüncesini yazsın. Seviyeli bir şekilde tartışma ortamına girmeden böyle devam etsin bu konu. İlliki yönetimden biri birşeyler eklemek isteyecektir.
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Theoneibo yazdı:Est. affetmek Allahü Teala'ya mahsus biz aciz kulların ne haddine. Elbette burda görüşlerimizi dile getirecez. Herkes farklılıkları söylecekki Yönetim buna bakacak değerlendirecek bir karar alacak. Konuyu açma sebebimde zaten. Lütfen herkes düşüncesini yazsın. Seviyeli bir şekilde tartışma ortamına girmeden böyle devam etsin bu konu. İlliki yönetimden biri birşeyler eklemek isteyecektir.
Eyvallah.
2009-2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön