Maden Sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Theoneibo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: DEVA

Maden Sorunu

Mesaj gönderen Theoneibo »

İyi günler dilerim. Diğer sunuculardan pek haberim olmamakla beraber Tılsım da maden sorunu hat safhada menekşe elmasın fiyatı 100 myn kadar çıktı. Şimdi burada yönetimin yapabileceği tek bir şey var ''Maden Toplama Sayılarını arttırmak. Elmas 4 yerde bulunuyor diyeceksiniz fakat bu hiçbir şeyi değiştirmemekte. İridyum desen aynı şekilde. Umarım dikkate alınır veya farklı düşünceler ile bu işe bir çare bulunur./color]
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
Kullanıcı avatarı
ceho55
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Maden Sorunu

Mesaj gönderen ceho55 »

güzel bir konuya değinmişsin ama sancak sunucusunda 45-50 m diyorlar diye yakınırken sen 100 m diye yazmışsın ya 1 haftaya kalmaz bizim sunucudaki uyanıklarda 100m ye yakın fiyat istemeye başlar :)) elmas madenlerinin başında en az 3 er kişi duruyo artık şansa kim çekerse ama yazık bu millete şu anda saat 03:44 ve elmas başından yeni kalktım 1 tane bile menekşe elmas çıkmadı günlerdir sabahlıyorum maden başında , tek değil tabikide en az 2 kişi normalde 3 kişi oluyoruz bu maden işi gerçekden de bıktırıyo insanı oyundan soğutuyo resmen . bu konuda bbi gelişme yapılırsa seviniriz en azından oyunda satarken biraz daha insaflı bi rakam olabilir.
Önceden nerdeyse gözlük almak için oynanıyordu bu oyun şimdi menekşe elması olan 2 tane alıyo gözlük satsan bir maden kadar para etmiyo nasıl bi saçmalıksa :)
KraL'ına yoL VermiŞim , SoytaRısıyLamı UğraŞayım...
Rowxayarsız / Ceho
Kullanıcı avatarı
Theoneibo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Daha yeni elmasın üstünden kalktık 3 arkadaş elmasın başına oturduk ve sabah 8 den şimdiye kadar menekşe çekmek için bekledik ancak saat 16:00 itibariyle bundan vazgeçtik çünkü 6 yeşil elmas çekmemize rağmen 8 saat boyunca bizden başka elmas kimse çekmemesine rağmen menekşe elmas çekemedik. Bahsettiğim mevzu bu işte. İKV artık savaştan çıkmış maden dönemine geçiş yapmış. Yazık ya 8 saat ne demek az Akl-ı Selim olarak düşünün bu ne demek? Rica ediyorum artık bu MADEN SORUNUNA bir el atın.
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Madenler ile ilgili Yönetimin yapabileceği tek şey, Maden sayısını arttırmak..
Ama sunuculardaki piyasayı oyuncular belirliyor.. Çoğu kişi Şaheser üretmek için maden topluyor.. Sorarım size ;

Madenler ucuzlarsa herkes Şaheser üretirse o zaman Şaheser'in ne anlamı kalır ? "Şaheser" adı üstünde.. Biraz emek vermen gerekmez mi ?
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Theoneibo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

JouRney yazdı:Madenler ile ilgili Yönetimin yapabileceği tek şey, Maden sayısını arttırmak..
Ama sunuculardaki piyasayı oyuncular belirliyor.. Çoğu kişi Şaheser üretmek için maden topluyor.. Sorarım size ;

Madenler ucuzlarsa herkes Şaheser üretirse o zaman Şaheser'in ne anlamı kalır ? "Şaheser" adı üstünde.. Biraz emek vermen gerekmez mi ?
Benim de vurgu yaptım nokta orası zaten maden sayılarının arttırılması. Emek diyosun da 8 saat oturmak sence ne demek oluyor bu emek değilse hiçbirşey emek değildir. Herkes yaparsa demişsin herkes yapamaz Tılsım sunucusunda bir menekşe 80 myn fiyatı x 5=400 myn bu parayı kim düşürmüşte biz bulmuşuz. Az Akl-ı Selim düşünün dememdeki amaç bu idi.
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

Theoneibo yazdı:Benim de vurgu yaptım nokta orası zaten maden sayılarının arttırılması. Emek diyosun da 8 saat oturmak sence ne demek oluyor bu emek değilse hiçbirşey emek değildir. Herkes yaparsa demişsin herkes yapamaz Tılsım sunucusunda bir menekşe 80 myn fiyatı x 5=400 myn bu parayı kim düşürmüşte biz bulmuşuz. Az Akl-ı Selim düşünün dememdeki amaç bu idi.
Yeraltı Bölgesi gelmeden bizlere resimler gösterilmişti, merakımızı gidermek için.. Orada şöyle yazıyordu ;
"Yepyeni eşyalar ve sadece en iyilerin sahip olacağı Şaheserler"

80 M gerçekten büyük bir miktar, evet herkes yapamaz Şaheserleri doğru :)
Ama herkes yaparsa da anlamı kalmaz öyle değil mi..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

4 gündür 1 menekşe çıkmadı bumu emek değil :D Sizi kanıta vercem kim çalıo bunları öğrenmek istiyorum :D
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

bilinmez yazdı:4 gündür 1 menekşe çıkmadı bumu emek değil :D Sizi kanıta vercem kim çalıo bunları öğrenmek istiyorum :D
Tek kelime :[/b] "ŞANS"
2009-2013
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Gel eminönüne kardeş bizde menekse 13-15 arası. En pahalı maden mavitopaz oda 17-18 m Ki biz bu rakamlara isyan ediyoruz. Sizin orda olsam direk bırakırım o sunucuyu bu ne yaa bir mekeşe 80 m :D üretmem o ejderi yakarım :D
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Theoneibo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

JouRney yazdı:
Theoneibo yazdı:Benim de vurgu yaptım nokta orası zaten maden sayılarının arttırılması. Emek diyosun da 8 saat oturmak sence ne demek oluyor bu emek değilse hiçbirşey emek değildir. Herkes yaparsa demişsin herkes yapamaz Tılsım sunucusunda bir menekşe 80 myn fiyatı x 5=400 myn bu parayı kim düşürmüşte biz bulmuşuz. Az Akl-ı Selim düşünün dememdeki amaç bu idi.
Yeraltı Bölgesi gelmeden bizlere resimler gösterilmişti, merakımızı gidermek için.. Orada şöyle yazıyordu ;
"Yepyeni eşyalar ve sadece en iyilerin sahip olacağı Şaheserler"

80 M gerçekten büyük bir miktar, evet herkes yapamaz Şaheserleri doğru :)
Ama herkes yaparsa da anlamı kalmaz öyle değil mi..
Nerelere çektin konuyu evet herkesin yapması zor Benim şu an 360 myn param olmasına rağmen 1 kere olsun menekşeye değil 80 myn 1 kuruş vermem. Ya şaheser dediğin sadece menekşeden ibaret mi. Büssürü maden ve eşya isteği var en önemlisi kadim. Benim anlatmak istediğim şaheserler değil anlatmak istediğim VAROLAN Bİr MADEN SORUNU var. Bunu anlamak çok mu zor Allahü Teala Aşkına.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön