YILBAŞI VE etkinlik ?
YILBAŞI VE etkinlik ?
Bu sene Yılbaşıyla ilgili bir etkinlik yapılmayacak mı ? Geçen sene olmuştu bu sene de yapılsn
Kuzey Sercan Öztürk - facebook.com/s.ozturq
[REHBER] ÖztürkBeyII---KUKLACI
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Lodos
Re: YILBAŞI VE etkinlik ?
hiç sanmıyorum bana kalsa item cıkma oranı yukseltilen bi etkınlık yapılsa fena olmazdı :roll:
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
Yeni Yılınız Kutlu olsun mutlu huzurlu saglıklı bir yıl geçirmeniz dileğiyle. al sana etkinlk mesajı haha:D etkinlik bizm neyimize 
...
Hay .s
Yılbaşı bizlerin bayramı değildir arkadaşlar karıştırmayalım ! Eğer bu bir Türk oyunuysa, bu oyun Türk kültürünü yansıtıyorsa kendi bayramlarını kutlamalıdır, kendi özel günlerinde değişiklikler yapmalıdır...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- SouLeYMaNeYouLa
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Yılbaşı bir bayram değildir zaten dostum...Bayram olan Noeldir ve Hristiyanlara özgüdür.. Adı üzerinde yeni yılın başlangıcı ve bunun için oyunda etkinlikler olması oyun ve oyuncular açısından keyifli olabilir..
RoTTdeRbLitZ
- Paranoyak
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Unutmayınız, bir Türk olarak biz ne noel'i ne de Hz. İsa'nın doğum gününü kutlamıyoruz, noel babadan hediyeler beklemiyoruz. Biz sadece yeni yılın gelişini kutluyoruz, yılbaşını kutluyoruz. Bu hadiseyi anlamamak kadar çarpıtmak da yanlış olacaktır. Mutlu noeller değil, mutlu yıllar..
Önemli olan güç veya akıl değildir. "Güç+Akıl"dır..
-Paranoyakk-
-Paranoyakk-
İşte bu kadarParanoyak yazdı:Unutmayınız, bir Türk olarak biz ne noel'i ne de Hz. İsa'nın doğum gününü kutlamıyoruz, noel babadan hediyeler beklemiyoruz. Biz sadece yeni yılın gelişini kutluyoruz, yılbaşını kutluyoruz. Bu hadiseyi anlamamak kadar çarpıtmak da yanlış olacaktır. Mutlu noeller değil, mutlu yıllar..![]()
2009-2013
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı

EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
gecen sene en azından cinlerin kafasına ŞAPKa taktılar bari öyle birşeyler yapsaydılar görsellik acısından .d