Yeni Yılımızın mutlu , huzurlu bir şekilde geçmesi dileğiyle..

Saygılarımla..

Saygılarımla..
Kurtlarxfearx yazdı:Nice mutlu, sağlıklı, güzel ve birlikte bir yıl geçirmemiz dileğiyle hepinizin yeni yılını kutluyorum.
Ben yılbaşı için il dışına gideceğimden ve bilgisayarıma daha ikv yükleyemediğimden oyunda olamayacağım.
Abla yazını okudum okumuştum ama telefondan girdiğimden yazamamıştım. Ben de artık migrat sığınak için üstümü dizeceğim ancak gerekli itemler neler pek bilmiyorum. Fazla bütçemi sarsmayacak ve işe yarayan bir savaşçı olmak için gerekli itemler iksirler neler ve sığınak migratta yetenekler + neler yapmam gerekli bunları söylersen ben de grup bölgeleri için harekete geçeceğim.
SERDARBEY yazdı:yeni yilin kellere saç,hastasına ilaç,züğürte para,sivacıya mala,işsize iş,dişsize diş,olmyana çocuk,üşüyene gocuk,colaya buz,yemeğe tuz,nazar değmişe hoca,evdekalmışa koca,dirdirciya akıl,onu çekene sabır,
vermesini diler mutlu yıllar dilerim...![]()
AlpAykan yazdı:
Selamün aleyküm.
Yeni senenizi , en içten dileklerimle kutlar , sağlık , afiyet , başarı ve mutluluklar dilerim.
Umarım yeni senenizde reel de ve oyunda diledikleriniz ne varsa gerçek olsun.
Aynı şekilde , ülkemizin de yeni senesini kutlarım.
Ülkemizin varlığı ve birliği yeni sene ve senelerde hep emin ellerde olsun.
Allah C.C ;Ülkemizi iç ve dış tehditlerden korusun.
Tüm ülke ve vatandaşlarımın yeni senelerini kutlar sağlık , afiyet başarı ve mutluluklar dilerim.
Yüce rabbim , bizleri ve tüm İslam alemini her türlü kötülüklten ve şerlikten korusun.
Hep iyiye , hep doğruya ulaşmamızı sağlasın...
Murat kardeşime de , tekrardan geçmiş olsun.
Umarım , bundan sona ki hayatında da hep benimsediği ideolji çerçevesinde yaşamayı Allahım ona nasip etsin.
Murat paşam ; Daha nice senelere , Loncanın ve senin hep başarılı olmanızı isterim.