~ IdeLqx Phx Loncası Msj Alanı ~
Re: ~ IdeLqx Phx Loncası Msj Alanı ~
evet arkdşlar ben ayrLdm Loncadan Kendıme Özel lonca krcm formda bldrcm
c",)
<|>
_/\_
♥(¯`v´¯)
.`·.¸.·´
.¸.·´.·´¨) ¸.·¨)
(¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯`♥..
========ஜ۩۞۩ஜ========
-
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar loncamız da büyük bir toplantı planlanmıştır. Bu toplantı sadece Lonca üyelerimiz için geçerlidir. Toplantının amacı toplantı vaktinde açıklanacaktır. Toplantıya gelmek zorunludur. Gelmeyenler hakkında Yöneticiler toplanıp özel bir görüşme sonuncunda açıklanacak karara göre Katılmayan arkadaşlarımızın loncadan atılmasını göz önünde bulundurulacaktır. Toplantı Pazar aksamı saat 18.00 da Labirentte philotheos' un salonunda gerçekleşecektir.
Tüm lonca üyelerimizin dikkatine..
Hepinize iyi oyunlar dilerim. Saygılarımla...
Idelqxlider
Idelqxlider
İnşallah orada olacagım...IdeLqxLideR yazdı: Arkadaşlar loncamız da büyük bir toplantı planlanmıştır. Bu toplantı sadece Lonca üyelerimiz için geçerlidir. Toplantının amacı toplantı vaktinde açıklanacaktır. Toplantıya gelmek zorunludur. Gelmeyenler hakkında Yöneticiler toplanıp özel bir görüşme sonuncunda açıklanacak karara göre Katılmayan arkadaşlarımızın loncadan atılmasını göz önünde bulundurulacaktır. Toplantı Pazar aksamı saat 18.00 da Labirentte philotheos' un salonunda gerçekleşecektir.
Idelqxlider
Gercekten bu loncada oldugum ıcın gurur duyuyorum,bır aıle tablosu ıcınde ıkv tadı verıyorlar bana
Bu yuzden teşekkür edıyorum
SaYGıLaRıM ve SeVGıLeRıMLe
IdeLqxHoZi
ι∂єℓqχнσzi ι∂єℓqχιѕѕнєgιяℓ

羅漢寶山羅漢寶山 羅漢寶山 羅漢寶山

羅漢寶山羅漢寶山 羅漢寶山 羅漢寶山
- Idelqxluguolo
- İskele Babası
tunc yazdı: Arkadaşlar Yusuf Idelqxx Replqx Çarlarımı Çalıp Şifresini Değiştirmiştir Bilginize :!:
hatırlatırım Idelqxx carının yanında 3 tane daha carım var sen sifresini değiştirdin ben ise telefondan sifreyi geri aldım sonra değiltirdim ... Replqx in sifresini bende unuttum 1.5 aydır filan bende giremiyorum zaten sifresi değişmemişti ! ama biz aramızdaki sorunu çözdük tunc ben sana inanmak istiyorum annen için ise tekrar geçmiş olsun ...
yinede ahirette gerceği öğreneceğim haberin olsun !
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Adı Üstünde Bir OYUN.Boş Vakitlerimizi Geçirmek İçin...Ama Nefsimize Hakim Olursak Oyunun Tadını Daha İyi Çıkartırız.Belkide Bu ALLAH (C.C) Verdiği Derstir Bize :?: Zaman Kaybı Olduğu İçindir..
Never beleive someone who tells who they are.
walla ilk baslarda durumum karısıktı loncaya girdim belli bi sevieye geldm ardından vizelerm olduu icin bi 4 gün gibi kısa sure oyuna giremedm girdiimde bi kac arki atıldıımı soledi sonra yetkililerle.) gorsduumde durumu duzelttim LONCANIN SU ANKİ HALİ İNANIN SÜPER ALLAH bozmasnNNN eer YENİ uyeler gelecekse cok sanslı olurlar herkese nasip olmaz bole bi ortam hER ne kADr bEnİ cıldıRTsaALarDa:))..
*********IdelqxbLaCKhAwK*********

-
- İskele Babası
Tesekkürler ama yeni üye alrsanız cok sanslı olrlar dedn ama suanlık üye alımımız bitmiştir .. ))mugur yazdı:walla ilk baslarda durumum karısıktı loncaya girdim belli bi sevieye geldm ardından vizelerm olduu icin bi 4 gün gibi kısa sure oyuna giremedm girdiimde bi kac arki atıldıımı soledi sonra yetkililerle.) gorsduumde durumu duzelttim LONCANIN SU ANKİ HALİ İNANIN SÜPER ALLAH bozmasnNNN eer YENİ uyeler gelecekse cok sanslı olurlar herkese nasip olmaz bole bi ortam hER ne kADr bEnİ cıldıRTsaALarDa:))..
IdeLqxLideR yazdı:Tesekkürler ama yeni üye alrsanız cok sanslı olrlar dedn ama suanlık üye alımımız bitmiştir .. ))mugur yazdı:walla ilk baslarda durumum karısıktı loncaya girdim belli bi sevieye geldm ardından vizelerm olduu icin bi 4 gün gibi kısa sure oyuna giremedm girdiimde bi kac arki atıldıımı soledi sonra yetkililerle.) gorsduumde durumu duzelttim LONCANIN SU ANKİ HALİ İNANIN SÜPER ALLAH bozmasnNNN eer YENİ uyeler gelecekse cok sanslı olurlar herkese nasip olmaz bole bi ortam hER ne kADr bEnİ cıldıRTsaALarDa:))..
demek o sanslı arklar sadece bizmisiz bu loncayı buyuk kalplermzn minicik pıtırtılarıyla ayakta tutacaz ins..

-
- İskele Babası
mugur yazdı:IdeLqxLideR yazdı:Tesekkürler ama yeni üye alrsanız cok sanslı olrlar dedn ama suanlık üye alımımız bitmiştir .. ))mugur yazdı:walla ilk baslarda durumum karısıktı loncaya girdim belli bi sevieye geldm ardından vizelerm olduu icin bi 4 gün gibi kısa sure oyuna giremedm girdiimde bi kac arki atıldıımı soledi sonra yetkililerle.) gorsduumde durumu duzelttim LONCANIN SU ANKİ HALİ İNANIN SÜPER ALLAH bozmasnNNN eer YENİ uyeler gelecekse cok sanslı olurlar herkese nasip olmaz bole bi ortam hER ne kADr bEnİ cıldıRTsaALarDa:))..
demek o sanslı arklar sadece bizmisiz bu loncayı buyuk kalplermzn minicik pıtırtılarıyla ayakta tutacaz ins..![]()
-
- İskele Babası
mugur yazdı:IdeLqxLideR yazdı:Tesekkürler ama yeni üye alrsanız cok sanslı olrlar dedn ama suanlık üye alımımız bitmiştir .. ))mugur yazdı:walla ilk baslarda durumum karısıktı loncaya girdim belli bi sevieye geldm ardından vizelerm olduu icin bi 4 gün gibi kısa sure oyuna giremedm girdiimde bi kac arki atıldıımı soledi sonra yetkililerle.) gorsduumde durumu duzelttim LONCANIN SU ANKİ HALİ İNANIN SÜPER ALLAH bozmasnNNN eer YENİ uyeler gelecekse cok sanslı olurlar herkese nasip olmaz bole bi ortam hER ne kADr bEnİ cıldıRTsaALarDa:))..
demek o sanslı arklar sadece bizmisiz bu loncayı buyuk kalplermzn minicik pıtırtılarıyla ayakta tutacaz ins..![]()