Ayıp Ayıp Açtığımız Konu Direk Siliniyor

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Designer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Ayıp Ayıp Açtığımız Konu Direk Siliniyor

Mesaj gönderen Designer »

TRxtEHLİQeLeexTR adlı karakterin sahibi [içerik silinmiştir] yoncadakı katalızor ettirme cabalarının olduuğu ekran görüntülerinin olduğu konu silinmiş

Ne gibi amaçla konuyu sildiniz

Biz burda diğer oyuncuların o [içerik silinmiştir] doğru tanımaları için bilgilendirmek amaçlı konu açıyoruz dikkatli olsunlar dye ama sizin yaptığınız bu adamın ekmeğine yağ sürmek resmen adamı kolluyorsunuz. Ben adama hakaret etmedim küfür etmedim konuyu neden siliyorusunuz? Sadece diğer oyuncuların madende bu [içerik silinmiştir] gördüklerinde madende dikkatli davranmaları gerektiğini gösteren bir konuydu.

Forum yetkililerini bu davranışlarından dolayı bir kere daha kınıyorum. Artık oyundaki kötü kişilikli kişileri forumda günyüzüne cıkarmak şuç olmuş...
HoRReNDouS
HoRReNDouSII
HoRReNDouSIII
HoRReNDouSIV
Kullanıcı avatarı
Reha
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Ayıp Ayıp Açtığımız Konu Direk Siliniyor

Mesaj gönderen Reha »

Merhaba,

Forum Kurallari ;
.....
1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

İyi Forumlar.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön