GameX'i kaçıranlara müjde
- IIxAxiSheytanxII
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: GameX'i kaçıranlara müjde
bYmca yazdı:şimdi alırsam eve getirilecekmi getirilmeyecekmi ?iskar43 yazdı:bYmca yazdı:internetten aldığımız zaman eve kargo ilemi geliyor yoksa bize şifrelerimi veriliyor?
Üyelikal.com dan alırsanız sadece E pin şifresi geliyor.Bilmeyenler için Üyelikal.com dan Siparişlerim bölümüne geliyor şifre oradan bakabilirsiniz.Ayrıca üyelikal.com güvenmeyen veya tedirgin hissedenler için şunu söliyim ben 2 seneden fazla süredir üyelikal.com dan plus alıyorum hiç bir sorun yaşamadım.
Hayır. üyelikal.com sitesinden siparişlerim bölümüne e pin şifresi gelicektir.Yani eve bişi gelme durumu yok.
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso
- ChuckBartowsKi
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
SoundR yazdı:Ya internetten almak hiç mantıklı deil yaa...... TC KİMLİK NO istyolar, ikv kutu almak istiyorum ama yani kimlik noyu da her yere vrmemek lazım demi yani :|
TC Kimlik Numarasının Hiçbir Önemi yok 1112345678 bile yazabilirsiniz

Raiders Of Anatolia Beyazköşk

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK !
xVaMoSBieNx VaMoSBieNIV Zuhurr VaMoSBieN
Peki, kredi kartımız yok o zaman Havale ile mi alacağız ?ChuckBartowsKi yazdı:SoundR yazdı:Ya internetten almak hiç mantıklı deil yaa...... TC KİMLİK NO istyolar, ikv kutu almak istiyorum ama yani kimlik noyu da her yere vrmemek lazım demi yani :|
TC Kimlik Numarasının Hiçbir Önemi yok 1112345678 bile yazabilirsiniz![]()
Yaa böyle havaleyle falan uğraşmadan mağazalara gelsin bence..
2009-2013
- xDarkiMMortaLx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
Git PTT'ye havale formunu doldur.Kolay birşey adam yardım eder bilmiyorsan.''5460584'' nolu Abdullah Yazıcı ismine kayıtlı hesaba paranı yatır.Mesela 30 lira yatırdıysan siteye gir.Canlı desteğe gir.Konustugun kısıye gonderıcı ısmını fln söyle bugun yatırdıgına dair zaten pek bir soru sormuyorlar.Kontrol edip ne istediğini sorar.Sende İKV plus kutu istersin, yerinde olsam sadece e-pinleri isterim.Direk sana yazarlar epin istersen.Kutuyu istersen ev adresini falan verirsin, gönderir adam.Ama kutu isteyince kargo parası da dahil oluyor.JouRney yazdı:Peki, kredi kartımız yok o zaman Havale ile mi alacağız ?ChuckBartowsKi yazdı:SoundR yazdı:Ya internetten almak hiç mantıklı deil yaa...... TC KİMLİK NO istyolar, ikv kutu almak istiyorum ama yani kimlik noyu da her yere vrmemek lazım demi yani :|
TC Kimlik Numarasının Hiçbir Önemi yok 1112345678 bile yazabilirsiniz![]()
Yaa böyle havaleyle falan uğraşmadan mağazalara gelsin bence..
İlim ilim bilmektir
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
İlim kendin bilmektir
Sen kendini bilmezsin
Ya nice okumaktır
Yunus Emre
!!!!OF KEŞKE MOBİL ÖDEME İLE ALINSA iSİM dEĞİŞTİRME kODU !!!!! SÜRÜSÜNE BEREKET ALIRIM))1!!
kargo adresi falan diyo şu işi bana tam olarak anlatabilirmisiniz 3aylıkplus+isim alıcam şifresi bana verilecekmi yoksa evemi gönderilecek?
Zamanxphaeton
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"
Merhaba, eğer PTT'den havale ile alacaksanız bir arkadaş ayrıntılı bir şekilde anlatmış ;bYmca yazdı:kargo adresi falan diyo şu işi bana tam olarak anlatabilirmisiniz 3aylıkplus+isim alıcam şifresi bana verilecekmi yoksa evemi gönderilecek?
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=11999
"5460584" Üyelikal'ın Hesap No'su mu ?xDarkiMMortaLx yazdı:Git PTT'ye havale formunu doldur.Kolay birşey adam yardım eder bilmiyorsan.''5460584'' nolu
2009-2013
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
mobil ödemeylede satılırsa iyi olur
Katılıyorum.. PTT, Havale kim uğraşıcakFirelife yazdı:mobil ödemeylede satılırsa iyi olur
2009-2013