TeşekkürLer iKv Destek
- eNDLesSLove
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TeşekkürLer iKv Destek
Hoşgeldin Başkanım seni aramzda tekrar görmek çok güzell 
Başkalarının acılarını önemsemeyen insanlardan rahatsızım..!
YaKaMoZx aiLeSi
www.yakamozloncasi.com
YaKaMoZx aiLeSi
www.yakamozloncasi.com
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
Belax seninle fazla bir muhabbetimiz yok,ama bir hayırlı olsun demek için çokta muhabbet etmemize gerekte yok değil mi ?
Çarlarını geri aldığın için seni tanımasam bile sevindim diyebilirim.İnsanların çarlarını çalan emek hırsızlarına ise bir kez daha lanet ediyorum.
Son olarak artik şu konuya bir göz at azda olsa biraz daha dikkatli olursun bundan sonra .. viewtopic.php?f=46&t=46720
Tekrar hayırlı olsun..
Çarlarını geri aldığın için seni tanımasam bile sevindim diyebilirim.İnsanların çarlarını çalan emek hırsızlarına ise bir kez daha lanet ediyorum.
Son olarak artik şu konuya bir göz at azda olsa biraz daha dikkatli olursun bundan sonra .. viewtopic.php?f=46&t=46720
Tekrar hayırlı olsun..
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
- BaTuZeR
- Sahaf Yardımcısı
Kardeşim Senin adına çok sevindim, tekrardan geçmiş oLsun ve aramıza yeniden hoş geldin..!
xXSaDaKaTXx - SaDaKaTII
Y a K a M o Z
[/color]-
- İskele Babası
eren hoş geldın pcme format attımda sen msn adresını degıstırdınmı msn yuklu deıl fuar gunu gorucekdım senı ama sen gelmek uzereyken ben cıkdım fuardan sabri abi senle konusuyodu telefonladabbela yazdı:Saolasın Kardeşim eywatabey yazdı:Hayırlı olsun...![]()
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
YorumLarınız için teşekkürLer.
Ereni'm tekrar hayırLı oLsun
ChatLaqs
Ereni'm tekrar hayırLı oLsun
ChatLaqs
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
SeLamLaR ,
eRen kaRdeşimizin kaRakteRLeRinin çaLınmasına maLum ki biRçok kişi üzüLmüştü , ama neyseki geRi aLınmış kaRakteRLeR Geçmiş oLsun , eRen kaRdeşimede hayıRLı oLsun
eRen kaRdeşimizin kaRakteRLeRinin çaLınmasına maLum ki biRçok kişi üzüLmüştü , ama neyseki geRi aLınmış kaRakteRLeR Geçmiş oLsun , eRen kaRdeşimede hayıRLı oLsun
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Eywallah Arkadaşlar Hepinizden Allah Razı Olsun buradayım artık sizleyim görewimin başındayım kaldığımız yerden dewam edicez hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim unutmayıp yorum yapmanız bile benım için çok değerli gücüme güç katıyo hee diyorum tamam hala o insanlar burada var ben onları bulmalıyım yardımcı olmalıyım diyorum Tekrar saolun arkadaşlar 
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Fuara geldım ben ewet yoktun sen sanırım msn adresim değişti . özelden istersen verebilirim kardeşim saolasın tekrarxAtaturkcux yazdı:eren hoş geldın pcme format attımda sen msn adresını degıstırdınmı msn yuklu deıl fuar gunu gorucekdım senı ama sen gelmek uzereyken ben cıkdım fuardan sabri abi senle konusuyodu telefonladabbela yazdı:Saolasın Kardeşim eywatabey yazdı:Hayırlı olsun...![]()
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi
Öhöm Öhöm şu havuz konusu nu unutalım hocam çok masraf oluyo hesapladımda loncaya havuzu sonra yaptırcam hamam falan söz:D Hoş bulduk kardeşim benim eywallaheNDLesSLove yazdı:Hoşgeldin Başkanım seni aramzda tekrar görmek çok güzell
BeLax Lonca Yönetimi
BeLax Lonca Yönetimi