Özel Sürüm Kutusu (karakter adı değiştirme dahil) yardım
- Crossxyenichari
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bloody Touch
Özel Sürüm Kutusu (karakter adı değiştirme dahil) yardım
Arkadaşlar, ben Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde oturuyorum küçük bir ilçe bu yüzden özel sürüm kutusu burda yok (TeknoSA'da zaten sadece o var) ordaki çalışanlar bana sipariş kodunu söylediğim taktirde getirtebileceklerini söyledi , biri bana söyleyebilir mi veya yardımcı olur musunuz ?

Re: Özel Sürüm Kutusu (karakter adı değiştirme dahil) yardım
Crossxyenichari yazdı:Arkadaşlar, ben Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde oturuyorum küçük bir ilçe bu yüzden özel sürüm kutusu burda yok (TeknoSA'da zaten sadece o var) ordaki çalışanlar bana sipariş kodunu söylediğim taktirde getirtebileceklerini söyledi , biri bana söyleyebilir mi veya yardımcı olur musunuz ?
Merhaba
Yeni Çıkan Kutular Sadece Üyelikal.com Üzerinden ve Üyelikal Yetkili Satıcıları Tarafından SAtılmaktadır.
Kırklarelinde Üyelikal Yetkili Satıcıları Umarım En Yakın Yer Vardır.
KIRKLARELİ Cem Bakın Park İnternet Cemil Bekir Mah Park Karşısı Doğdu Apt No:32 Pınarhisar
KIRKLARELİ Aşkın Karakaya Paşa Net Lüleburgaz
KIRKLARELİ Güven Şinikoğlu Tek Net İnternet Cafe Orta Mahalle Vize Caddesi No:48 Pınarhisar
KIRKLARELİ Kaan Dinç Kaan İnternet Cafe Ovacık Mahallesi 10. Sokak No:2 A Sivil Savunma Yanı Merkez
KIRKLARELİ Savaş Barış İnternet Cafe Hürriyet Mah Alan Sok No:31 Lüleburgaz
KIRKLARELİ TANER DÜŞLÜ NETBİLİŞİM BİLGİSAYAR KURTULUŞ MAH. İSTASYON CADDESİ NO 67 4
KIRKLARELİ Savas kaygusuz Barış İnternet salonu Hürriyet mah alan sok tıcaret lisesi karşıs Lüleburgaz