IIEsatII _ Esatbey [Veda ]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Re: IIEsatII _ Esatbey [Veda ]

Mesaj gönderen atabey »

Hoşçakal.
Oscar yazdı:Eyw Tahir Abi Çok Yrdımcı OLuyoRsunuz ... Ban At Bann Onu BiLirsiniz Ama Boş Yere Sus YEdimm Diorumm ... Boş Yeree
Adam sana yardımcı olacak diye görevini yerine getirmemezlik yapmayacak herhalde.. Forum üzerinden hiçbir sorunu çözemezsin anlayin artık bunu tek mercii destek..
Kullanıcı avatarı
Oscar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Oscar »

Serkanım ALLahını Sevim Sende Destek Demee 6 Kez OLdu Attım Cvp Yoq
Kullanıcı avatarı
x5ve
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen x5ve »

Esat yazdı:X5ve İsmini SöyLersen Çok İyi OLur.. Dediqim Gbi Sus Geçmesse Akşama Kdr Oyunu BırakıyoRUm
PAŞAXVARYEMEZ
Resim
Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kerim73 »

Anaya kufur veya kendi şahsina kufur ; sonuç ikiside kufur haticeye değil neticeye bakmak lazim.
Sen ilk Önce güzel turkçemizi iyi kulan.

Iyi forumlar

Şurda küfür ettiğimi yazdım mı ? sadece Küçük bir hakaret te olsa susturulma cezası veriliyor kafalarına göre.. Türkçemin iyi veya kötü olması seni ilgilendirmez.. Türkce benim ana dilim olmasada yeteri kadar biliyorum..

Ne yazdığımı da söyledim ve hiç biri küfür niteliğinde değil ve ben bu oyunda arkadaşlar arasında bu kelimeleri kullanan bir cok arkadaşım var ve Sizin Şu an bir arada takıldığınız bir çok arkadaş ta var art niyetle söylenmemiş sadece biraz gülme amaclı sözlerdir bunlar.. Ancak Gm ile tartışmamızda beni komutana yolladığı için yaptığın adamlık değil dedim ve sonucunda 3 gün sus yedim . Zaten imzamda da halen var :) Ancak onlar bu oyunun yönetmeni biz de oyuncularıyız. Yönetmen bu rol de yanacaksın derse paşa paşa yancaz :lol: Ya da o stüdyo yu terkedip gidcez :D

Ben farklı bir açıdan yaklaşayım bir de, senin annene küfredildiğinde mi daha cok rahatsızlık duyarsın .. Yoqsa sana sie denildiğinde mi daha çok rahatsızlık duyarsın.. Ha ben ikisinden de aynı ölcüde rahatsız oluyorum dersen Bu da senin kişiliğin derim .. Başbakan Tayip' in dediği gibi : Durmak yoq yola(p .. liğe) devam :P :)
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
Oscar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Oscar »

GM KİNDAR 7 Tane Attım Cvp Yok Ben Esat... Ban At Ban !
Kullanıcı avatarı
ExoRCisT61
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

IIEsatII _ Esatbey [Veda ]

Mesaj gönderen ExoRCisT61 »

Doğru yoldasın Esat kardeşim.Her zaman lafının arkadasında kal seni ben iyi tanırım delikanlı adamsın dediklerinin hepsinede inanıyorum.Kararınada saydı duyarım yolun açık olsun

Exorcist
|Exorcist| |Exorxşifa | |Exorxbüyü| |Calderon| |Junior| |Mirxhusoo|

Resim Resim

:arrow:Sana Gelmediğim Gün; TRABZON Maçı Vardır Gülüm.!! :D :D
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

eskiden çok sıkı dosttuk senden kazığımıda yedim ama olsun reelde başarılar
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
Oscar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Oscar »

Sen Benden Kazık Yedin HatırLamıyorum Ama Ben En Büyük Kazığı GMLERDEN GÖRDÜM !
Kullanıcı avatarı
STRAZBOURG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen STRAZBOURG »

kerim73 yazdı:
Anaya kufur veya kendi şahsina kufur ; sonuç ikiside kufur haticeye değil neticeye bakmak lazim.
Sen ilk Önce güzel turkçemizi iyi kulan.

Iyi forumlar

Şurda küfür ettiğimi yazdım mı ? sadece Küçük bir hakaret te olsa susturulma cezası veriliyor kafalarına göre.. Türkçemin iyi veya kötü olması seni ilgilendirmez.. Türkce benim ana dilim olmasada yeteri kadar biliyorum..

Ne yazdığımı da söyledim ve hiç biri küfür niteliğinde değil ve ben bu oyunda arkadaşlar arasında bu kelimeleri kullanan bir cok arkadaşım var ve Sizin Şu an bir arada takıldığınız bir çok arkadaş ta var art niyetle söylenmemiş sadece biraz gülme amaclı sözlerdir bunlar.. Ancak Gm ile tartışmamızda beni komutana yolladığı için yaptığın adamlık değil dedim ve sonucunda 3 gün sus yedim . Zaten imzamda da halen var :) Ancak onlar bu oyunun yönetmeni biz de oyuncularıyız. Yönetmen bu rol de yanacaksın derse paşa paşa yancaz :lol: Ya da o stüdyo yu terkedip gidcez :D

Ben farklı bir açıdan yaklaşayım bir de, senin annene küfredildiğinde mi daha cok rahatsızlık duyarsın .. Yoqsa sana sie denildiğinde mi daha çok rahatsızlık duyarsın.. Ha ben ikisinden de aynı ölcüde rahatsız oluyorum dersen Bu da senin kişiliğin derim .. Başbakan Tayip' in dediği gibi : Durmak yoq yola(p .. liğe) devam :P :)

Öncelikle,bu ülkenin başbakanı olan bir insanın lafını bu kadar hırpalaman mahkemelik bir suçtur.Şuan kendisi görevi başındadır saygı duyulması gereken biridir,parti tuttuğumdan değil Makamından dolayı söylüyorum.
Bana,sana,şuna,buna,bize,ona,anaya,babaya söylenen edilen her argo laf küfürdür.Benim lugatımda bu böyledir,ama senin lugatta sanırsam küfürlerin sınıfları var.Bu da cahilliğinin göstergesi.Bu ne kadar saçma bir eleştiridir ? Yok sana biri sie dediğindemi kızarsın,yoksa KUTSAL ANNE'ye kfr ettiğindemi kızarsın. Bu nasıl bir saçmalıktır ? Bunu sorman bile ne kadar lakayit biri olduğunun göstergesidir.Bundan böyle biraz daha saygılı davranmanı, Gerek oyun yönetimine gerek ülkenin başında bulunan şahısa,anaya kutsal analarımıza saygı duymanı onları sevmeye çalışmayı öneririrm.
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !

TLOO Erolçigdem
Kullanıcı avatarı
Oscar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Oscar »

Konu Başka Yere Sapmasın Rica Ediyorum..

“Genel Sohbet” sayfasına dön