1. Oyun 29 seviyedeki insan seviyelerine çıksın
2. Oyunun kadrosu kökden sağlam adamlar ile yer değişsin
3. Şifacılara adam gibi bir saldırı yeteneği getirilsin
1.39 lvl zamanındaki gibi element itemlerle ws max itemlerle yaratık kesme özelligimizin geri verilmesi,
2.Şaheserlerin aktarılması
3.Akçe ve lonca sisteminin aktif olması
4.Küfür edenlerin anlık cezalandırılması yada herhangi bir küfür etmeyi engelliyecek bir sistem olması biri
kötü birsey yazdığında ( Yasaklanan Kelime Kullandınız ) diye bir sarı yazıyla uyarı alması.
5.Bankacı önundeki halime teyzeye market özelligi verilmesi istedigimiz itemleri oraya belli bir fiyata koyup
diyer oyuncuların oyun içerisinde onları görüp oyun parası karşılığı satan kişi oyunda olmasada fitayina göre satın alınabilmesi
6.YILBAŞINA ÖZEL GRUP BÖLGELERİNDEN SAHESER DÜŞME OLASIGILININ NORMALDEN FAZLA %100 oLMASI
7.Ve tabiki sabirsizlikla beklediğimiz ÇEMBERLİTAŞ'ın bir an önce gelmesi
Yeni Yılda Fazla Birsey İstemiyorum
Oyunun keyfini çıkararak seviyeli bir ortam haline gelmesini istiyorum
Gkbxxtalat yazdı:Küfür edenlerin anlık cezalandırılması yada herhangi bir küfür etmeyi engelliyecek bir sistem olması biri
kötü birsey yazdığında ( Yasaklanan Kelime Kullandınız ) diye bir sarı yazıyla uyarı alması.
daha seneye girmedne hayırlı olsun diyorsunuz ya giremesseniz (Allah korusun )
asıl konumuza gelelim benim dileğim mutluluk olmıycak çünkü mutlu dönemdeyim dahasını kaldıramam gerçekten iyi dönemimdeyim o yüzden tek dileğim bu oyun daki herşeyin silinip taa ki herkeste Alman ok dış Dalton dış ok dizene kadar 39 lwl kalınabilecek anca boku çıkana kadar oynana bilecek bir 39 lwl zamanı olmalı diyorum çünkü daha herkes hevesini tam alamadan 49 falan geldi