MegaxConda Calındı..!!
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: MegaxConda Calındı..!!
geçmiş oLsn aygün , Her türLü maddi ve manevi yardımı yaparım sadece oyunda pm at yeter 
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Aynen Gecmıs OlsunMegaxrealist yazdı:geçmiş oLsn aygün , Her türLü maddi ve manevi yardımı yaparım sadece oyunda pm at yeter
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

Ne çabuk seviyesizleştin hemen.Megaxmustafa yazdı:lan Megaxconda Yı calanın Gecmısını Gecmısını..................... Eger car calanı elıme geceırsem onu ........... Öldürürüm adam Olun lan bızım Loncamıza bulasmayın bulasmak ısteyen varsa gelsın REYHANLI HATAY kocum benı gorun
Vandervaart yazdı:Geçmiş Olsn krdşm
Megaxrealist yazdı:geçmiş oLsn aygün , Her türLü maddi ve manevi yardımı yaparım sadece oyunda pm at yeter
Gelişmeleri okumadan neden cevap atıyorsunuz karakteri çalınmamış;choosensxduygu yazdı:Aynen Gecmıs OlsunMegaxrealist yazdı:geçmiş oLsn aygün , Her türLü maddi ve manevi yardımı yaparım sadece oyunda pm at yeter
MeGaStaR yazdı: Aygün Sen Charını Sobee'ye Aktarıyordun . Sobee Hesabınla Yani , telefon numarası we SifreyLe Oturum Acmadığından Kaynaklanabilir . Çünkü Mynet Hesabına Girdiğinde Charlarının oLmadıqını Görürsün Sobee'ye Aktardığın Zmn . . .
Okuyun..StarLiFe yazdı: Char Geri Alınmıştır Arkadaşlar . . . Güzel dileklerinizden ötürü hepinize tşkler . .
Sanırım arkadaş balık beyinli ne yaptığını unutmuş.
Bu kadar çocukça davranmayınız ! Ne demek reyhanlı hatay kocum mocum ne bu laflar.Haddime değil belkide ama hosuma gitmedi onu söyliyim.Yakısmıyor size böyle laflar.Nyse geçmiş olsun conda.Çarı geri almssın.Megaxmustafa yazdı:lan Megaxconda Yı calanın Gecmısını Gecmısını..................... Eger car calanı elıme geceırsem onu ........... Öldürürüm adam Olun lan bızım Loncamıza bulasmayın bulasmak ısteyen varsa gelsın REYHANLI HATAY kocum benı gorun
Reader
FabuLo , Burada İnsanlar İçinde Bulundukları Durumdan doLayı Duygularını İfade Etmeye , Yardımcı oLmaya Calısıyor Sen İse Bunları Nasıl Bir Kişiliğe Sahipsen Alay Konusu Ediyorsun ! Yazık . . Sadece Bu Platformda DeğiL Ülkemizde Böyle İnsanların oLması Hala 1 Adım Geride Olduğumuzu Gösteriyor . Senin Gibilerin Yaptığı Yardımlaşmak DeğiL , En Kötü anLarında Çıkar Elde Edebilmek İçin Var Güçleriyle SewiyesizLikLerini Yine Ortaya Koyarak Akıllarınca Birşey Yapma Çabaları ki Kendilerini Küçük Düşürmekten Başka Bir İşe Yaramıyor . .
Melissanın Söylediği Gibi Char Geri aLınmıstır . Bütün İtemler vs. Loncamız Tarafından Karşılanacaktır . .
İyi Forumlar . . .
Melissanın Söylediği Gibi Char Geri aLınmıstır . Bütün İtemler vs. Loncamız Tarafından Karşılanacaktır . .
İyi Forumlar . . .
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
FabuLo değil "FabuLox".
Yazdığım iki kelime için yazı dizisi oluşturmana gerek yoktu, uzun uzun yazdığın yazılar senin büyük biri olduğunun gostergesi sayılmaz sadece, lafı kıvırıyorsun.Yazdıklarından konudan konuya geçiş yapmışsın, iki cümleden konuyu ülkeye ordan milletler sıralaması ordan oraya vs. durumlar içine sokmuşsun ne yaptığını anlayabilmiş değilim.
Benim bir konuyu karaladığım veyahut alayladığım söz konusu değil.Senin yazdıklarından sonra, kardeşin karakter geri alındı yazmış bu durumun en açık ifadesi arkadaş "balık hafızalı"(tarafımca) ne yaptığını unutmuş oluyor.
Konuda kimseyi karaladığımda yok görülen 2 cümlelik mesajım var.
Yazdığım iki kelime için yazı dizisi oluşturmana gerek yoktu, uzun uzun yazdığın yazılar senin büyük biri olduğunun gostergesi sayılmaz sadece, lafı kıvırıyorsun.Yazdıklarından konudan konuya geçiş yapmışsın, iki cümleden konuyu ülkeye ordan milletler sıralaması ordan oraya vs. durumlar içine sokmuşsun ne yaptığını anlayabilmiş değilim.
Benim bir konuyu karaladığım veyahut alayladığım söz konusu değil.Senin yazdıklarından sonra, kardeşin karakter geri alındı yazmış bu durumun en açık ifadesi arkadaş "balık hafızalı"(tarafımca) ne yaptığını unutmuş oluyor.
Konuda kimseyi karaladığımda yok görülen 2 cümlelik mesajım var.
Yazdıklarım , Senin Hakkında Olan BirikimLerin Sonucu . . !
2 KeLimeyLe İzah EdecekLerim Senin GibiLer Tarafından Algılanamadığı İçin Açık Açık ÖrnekLendirerek Anlatmayı Tercih Ediyorum . . KişiseL Durum Söz Konusu Diyelim . .
2 KeLimeyLe İzah EdecekLerim Senin GibiLer Tarafından Algılanamadığı İçin Açık Açık ÖrnekLendirerek Anlatmayı Tercih Ediyorum . . KişiseL Durum Söz Konusu Diyelim . .
Since 2008...
Since 2008...
Yazdıkların, boş kuruntuların sonucu çekememezliğin verdiği hezimetin sonucudur.
Önceki yazdığın mesaj genelleme idi şimdi bu kişisel diyorsun ne yapmaya çalıştığını anlamadım yine.
Önceki yazdığın mesaj genelleme idi şimdi bu kişisel diyorsun ne yapmaya çalıştığını anlamadım yine.
Kapasite Meselesi , Herkes Anlayamaz . . Herneyse Konu Gereksiz Bir Kişi Yüzünden Amacının Dısına Cıkmasın . Char qeri aLınmıstır . İyi diLekLerinizden Ötürü Tekrardan TeşekkürLer . .
İyi Forumlar . . .
İyi Forumlar . . .
Since 2008...
Since 2008...
Her zaman ki yaptığın şey lafı kıvır evir çevir dola topla sonra beni karalamaya çalış.
Yaptığın en iyi şeylerden biri ise koseye sıkıstıgında haklı senmis gibi iyi dileklerde bulunman.
Çıktım yarın akşam mesajına yanıt alabilirsin. 13.01.2010 / 00:01
Yaptığın en iyi şeylerden biri ise koseye sıkıstıgında haklı senmis gibi iyi dileklerde bulunman.
Çıktım yarın akşam mesajına yanıt alabilirsin. 13.01.2010 / 00:01