Şahesermiş madenmiş binlerce konu açtık hangi birine akl-ı selim bi cevap yazıldı ? Hiçbirine ..
En dandiğinden en kralına bütün onlıne oyunları oynarım o yüzden de fena eleştiriyorum bu oyunu uzun süredir. Çok gezen bilir çünkü.
Oyun parası dışında ;
Para kazanmanın bu kadar ucuzunu görmedim. Neymiş ismimi "Giderbey" olarak değilde "GiDeRBeY" olarak
yazacakmışım 30 TL karşılığında. Artık şu oyunun neresini satacağınızı şaşırdınız.
Onun yerine ŞAheserleri birer kutu yapıp 20 TL 'ye satsanız bu saçma işlerden kazandığınızı 2 ye katlardınız. Böyle saçma işlerle uğraşmadığımdan oyunu 2 ay önce bıraktım karakterlerimi kardeşime devr ettim. Benim hayal ettiğim yerlerden çok uzakta bir yerde duruyor İKV . Daha da çook yolu var gibi.
İyi Eğlenceler.
Şu Oyun içi Para satışı gelsede rahat etsek/etseniz
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şu Oyun içi Para satışı gelsede rahat etsek/etseniz
şaheserler parayla yada kontorle satılırsa benn her şaheserden alırım.tane 20 lıra olsa 80 lıralık kontor alır yollarım hıc acımamCrack yazdı:Şahesermiş madenmiş binlerce konu açtık hangi birine akl-ı selim bi cevap yazıldı ? Hiçbirine ..
En dandiğinden en kralına bütün onlıne oyunları oynarım o yüzden de fena eleştiriyorum bu oyunu uzun süredir. Çok gezen bilir çünkü.
Oyun parası dışında ;
Para kazanmanın bu kadar ucuzunu görmedim. Neymiş ismimi "Giderbey" olarak değilde "GiDeRBeY" olarak
yazacakmışım 30 TL karşılığında. Artık şu oyunun neresini satacağınızı şaşırdınız.
Onun yerine ŞAheserleri birer kutu yapıp 20 TL 'ye satsanız bu saçma işlerden kazandığınızı 2 ye katlardınız. Böyle saçma işlerle uğraşmadığımdan oyunu 2 ay önce bıraktım karakterlerimi kardeşime devr ettim. Benim hayal ettiğim yerlerden çok uzakta bir yerde duruyor İKV . Daha da çook yolu var gibi.
İyi Eğlenceler.
super fıkır kardes
- secret
- FareAdam Düşmanı

İşte sizin ticaret anlayışınız bu kadar adamlar sürekli ve kalıcı gelir istiyorlar, bir anlık saman alevi gibi parlayan sonra sönen değil

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
sırf isim değiştirme kodu değil o. kutu da gönderiyorlar. zaten 3 aylık plus 29 tl. 90 kuruş da isim değiştirme hakkı ve üretim sıfırlama

yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
Yorumdur öneridir. Ancak bir şaheser 20 TL çok mümkün değil. Şaheserin yapılabilme süresinden yola çıkalım o madenleri elde edebilmek için ne kadar oyunda kalmış olman lazım. En az iki 49 char kasman gerekir kadimleri için. Madenleri çekmek için en az 5 ay. Aşağı yukarı 150 m desen ve satışa sunsan bu defada biz öğrenciyiz böyle adaletmi olur diyecek bir yığın oyuncu var. 20 TL ye satılsa her oyuncunun elinde şaheser olurdu. Sonra amacı olmayan bir sürü oyuncuya ne gibi olanaklar sunacaksın ki oyunda kalma süresi artsın??? Saf madenleri satma olayına destek verebilirim önerimdir. Denilebilirki İkiside aynı kapıya çıkmıyormu? Birinde ihtiyaca göre adet alma şansın var diğerini ise tümünü almak zorundasın. Ve paket olarak şaheser ucuza satamazlar. Pahalı satsalar isyan çıkar. Bence dengeleri alt üst eder. Sanmıyorum.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi

Bir oyun para ile gitmez şunu anlayın eğer para şile gşderse kmse para kasmıcak hep para çekecek oyun olmıcak bu yüzden en iyisi plus paket sözde Avantajları oluyor ama oyun oynanıyor
http://bit.ly/qM7njk
KesinlikleGrandxtexas yazdı:Bir oyun para ile gitmez şunu anlayın eğer para şile gşderse kmse para kasmıcak hep para çekecek oyun olmıcak
2009-2013
- mrnikotin
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Mevlana
arkaşlara katılıorum bu oyunada para gşrese knight ten farkı kalmaz gieder knight oynar en azındangelir elde ederim
mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
mrnıkotın
xMrNiKoTiNx mrnikotin
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
O zaman hiç oynamayalım herkes istediğini dizsin herkes birbirini kessin oh ne güzel dünya ver 100 tl yi 10 dk da diz karakterini saçmalamayın arkadaşlar 
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
para size gökten zembille iniyor herhalde ?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!