Oyun içersinde nasıl soyarlar ?
Gelen oyun içersindeki Pm (mesaj) size oyunda sıfıra indirebilir.Nasılmı ? Adamlar ustalaşmış , meslekleri hırsızlık bunların, insandan,insanın ince zaaflarını kullanarak yapıyorlar herşeyi.
Ne mi Yapıyorlar Oyun da ?
Oyun oynarken size devamlı söyle bir pm gelir "sana gm nin msn sini vereyim mi" Buna inanmayın bu çarınızı soymak için yapılan bir kandırmacadır.Oyunda gezerken hani derler ya ( çakma ) Gm veya Dev size pm atar ' "hakkınızda şikayet var lütfen Üyelik ve şifre ".Bunlarin başka çar soyma yöntemi ise "gm item dağıtıyor".(akilli olan inanmaz yahu .Bunlarin en buyuk numarası isim hilesi oyunda özelliklede kimlerle takıldıgınız arkadaş oldugunuz dikkat çeker o kişinin
ismine yakın bir car açıp itemine bir bakayım,kanka şifren ney unuttum ben XXXXX tekrar ver gibi pmler çok . . .
Gelelim Hile programlarına
Arkadaşlar "Kim Babasının Hayrına iş Yapar" Buna cevap verin ki hele bir program yazıyorsun saatlerini günlerini alıyorsun amacı yardımcı olarak görünmek sadece. Bilgisayarına bir "exe" dosya yüklüyorsun. Sen bu yüklediğin dosyayla kişi Hesap Adı ve Şifrene ulaşabilirler.
Bu acı bi durum ama gerçek ve yaşanmış şeylerdir. Kimse diyemez benim arkadaşım bir hırsız . Sizi soyabilecek bu oyunu oynayan arkadaşlarınız da olabilir ve olacaktır muhakkak . Bir flashdiskten , size msn mail yoluyla attığı herhangi resim ,zipli dosyalarla ya da bilgisayarınızı bizzat kullanıp içersine yerleştirdiği keyloger (şifre
çalma programı) ile bunu yapabilir .
Bir internet cafe de oyuna girmeniz . Cafeleri Charları soymak içinkullanan Hırsızlar var . Bu nasılmı oluyor Deepfreeze ve ya benzeri programlara sakın güvenmeyin . Bunu aşan yazılımlar artık herkesin elinde bulunmaktadır. Adam uyanık gidiyor bir cafeye deepfree zi aşan bir program hergün farklı pc ye oturarak yüklüyor ve keylogeri yerleştirıyor .
Hesabınıza Nasıl mı Ulaşıyorlar
Bir Gm Hiç bir zaman Hesap adı ve Şifrenizi sizden istemez. En önemlisi Kullandığınız Hile programları . Her yerden hile
programı indiriyorsunuz ve kullanıyorsunuz kısa zaman içersinde oyunda bir yerlere gelebilmek için.
Hesap Güvenliğimiz için yapmamız gerekenler
-Hiçbirzaman ID ve şifrenizi paylaşmayın.
-Şifrenizi düzenli olarak değiştirin.
- Hiçbir zaman güvenmediginiz ve virüs taramasından geçmemiş bot veya herhangi bir yasak program kullanmayın.
- Forumlarda ulu ortaya msn,mail adresinizi yazıpda hacklenmeye karşı açık kapı bırakmayınız.(boşunami mail/msn adresi paylaşmak yasak koymuşlar )
- Koruma programları MUTLAKA kurulmalı ve kullanılmalıdır.
- Güvenilir olmayan sitelere girip hackerların hedefi haline gelmeyin.
- Indirdiginiz dosyalarin uzantilarina dikkat edin.
- Ayrica deneme surumu olan antivirus programlarini bilgisayariniza yuklemeyin.
- Ayni login ID ve password'u (sifre),forumumuzde kulanmayin
- Tahmin edilmesi kolay sifre kullanmayin. 12345 ve ABCDE gibi ardisik yapilardan her sekilde kacinin.
- Msn'den size gelen bilmediginiz linkleri tıklamayınız ve asla exe,bat,jpg şeklinde dosyaları kabul etmeyip, size gelen dosyaları mutlaka virüs taramasından geçiriniz.
Eğerki soyulduk bundan sonra ne yapmamız lazım.
- Bilgisayarınıza Format atmak
-Bir lisanslı virus programı satın alıp bilgisayarınıza kurmalısınız
-Hesabınızın şifrenizi temiz bilgisayarınızda değiştiriniz
-Hiç bir hile programı kullanmayınız artık
Iyi forumlar..
Kuklaci /Erolçigdem
Soyulmara karşı Alinacak Önlemler
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
Soyulmara karşı Alinacak Önlemler
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
- kalenderon06
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Soyulmara karşı Alinacak Önlemler
:arrow: Ellerine sağlık ,güzel bilgi.
Eceli gelen windows mavi ekrana düşer 
İtemlerinizin üstünede 1 bardak soğuk su iyi gider 
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!

Xspy[49]___-*-___Jokr[49]

Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
:arrow:bluejder yazdı:İtemlerinizin üstünede 1 bardak soğuk su iyi gider
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
Ellerine sağlık güzel kaRdeşime
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
eline sağlık abi
soyulmalar genellikle internet cafeye gidenlerde oluyor.
soyulmalar genellikle internet cafeye gidenlerde oluyor.
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- Siberianwolf
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Hakkaten de ellerine sağlık.Benim karakterlerimde 3 yıldır var ancak aktif olarak 1 yıldır oynuyorum.Bu zamana kadar gerek gm,yönetici taklidi yaparak kandırmaya çalışan gerek mail msn isteyen neler neler oldu...
hele ki bi madeni geçerken ordan bi çekivereyim ya diyip de adamdan hızlı cekersem şu lafı cok duydum "yarın karakterlerin bomboş olacak "Maşallah hiç birşey olmadı
oyunda tanışıp kimdir nedir evi neresidir adı nedir gerçekte cıkıp bi yemek bile yemediğiniz insanlarla şifrelerinizi paylasırsanız yada msn mail paylasırsanız hele de lisanslı anti virus programları kullanmıyorsanız canı yanan siz olursunuz. 
***Yöneticiler şifre istemez.
***Yöneticiler arkadaşlara eklenemez.
***Yöneticiler keyfe efsunlu eşya dağıtmaz.
***Yöneticilerin adı (xxx) olarak degil [xxx] olarak yani köşeli parantezle yazılır ve köşeli parantezi oyunda hiçbir kullanıcı yapamaz :idea:
***Yöneticiler şifre istemez.
***Yöneticiler arkadaşlara eklenemez.
***Yöneticiler keyfe efsunlu eşya dağıtmaz.
***Yöneticilerin adı (xxx) olarak degil [xxx] olarak yani köşeli parantezle yazılır ve köşeli parantezi oyunda hiçbir kullanıcı yapamaz :idea:
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
Hop yukari :idea:
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
Güzel bir paylaşım... :arrow:
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
:arrow: :arrow:
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem