IIEsatII _ Esatbey [Veda ]
Re: IIEsatII _ Esatbey [Veda ]
Tamam Konu Söz Diyalog"a Girmeden Kapansın [KiLitli]
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
Ferhat kendi mesajını şikayet et silsinler... :geek:GORSOMAN yazdı:LASTDRAGON yazdı:LaStSiN yazdı:LASTDRAGON yazdı:Esat böyle şeyler Destek takımında bazı arkdaşların cocuklaşarak gıcık alıpda yaptıkları şeylerde olabiliyor takma kafana. Verilen sus cezaları destek ekibi tarafından veriliyor.
Böyle birşey mümkün değildir.Destek bölümüyle irtibata geçerek neden susturulduğunuz hakkında bilgi alabilirsiniz.Yanlış moderasyon olabilir olmaz değil tabi ki yalnız bunun bile bile art niyet gözeterek olmayacağına kefilim.
İyi oyunlar
Onur ustadım bilmediklerin icin kefil olman cok yanlısLütfen biraz daha geniş olmaya özen göstermelisin Cünkü Bu olaylar gerçek ekran #@!? oldugu gibi panele yönetim paneline geliyor ve ordaki sus ban gibi cezaları yetkili kişiler degerlendiriyor oraya bir destek takım üyesi girip inceleyebiliyor Vede susturma cezası vermeye Yetki veriliyor...Tanımadıkların için kefil olma
bir söz vardır Paran varsa rezil ol işin yoksa kefil ol .
Sen yanlış biliyo olmayasın Ferhat'ım ?![]()
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Geçmiş olsun diyeyim öncelikli Düşman.
Ben haftada 1 kere sus alıyorum sebebi ise : Kücük sinirlilikleri verdiği sie,g.t,ş.siz gibi kelimeler olmuştur.
Ya da DEV orti yi görüp kabaca şikayetlerimi bildirerek , onu kızdırıp ona bana yaptıklarından dolayı adam diilsin gibi ..
Bu oyun cok kalleş bir oyun
Ben bırakıom o peşimi bırakmıyor
Sen de 2 gün sinirlen Şu TT arkadaşların, abilerin varsa araya girsin. İşin halolabilir. Zaten adalet bu ya anamız bacımıza kfrediliyor 3 gün sus yiyolar , Sie go diyoz 3 gün sus yiyoz :lol: Takıl keyfine bak . Oyunu bırakırsan da sevinicem demicem. Yoqsa kimleri kescem ya da kimler beni kescek
Oynunu oyna hayat meyat meselesi değil
Bı
Yoq bırakcaksan da Lise ye mi gidion orta okula mı gidion bilmem ama Öss ye iyi hazırlan
Yoqsa bana kaydığı gibi sana da kayar haberin ola
Not : Makine Mühendisliği ve Mühendislik bölümleri tam bir işkencedir . Hele de bir ikv oyuncusu iseniz
Ben haftada 1 kere sus alıyorum sebebi ise : Kücük sinirlilikleri verdiği sie,g.t,ş.siz gibi kelimeler olmuştur.
Ya da DEV orti yi görüp kabaca şikayetlerimi bildirerek , onu kızdırıp ona bana yaptıklarından dolayı adam diilsin gibi ..
Bu oyun cok kalleş bir oyun
Sen de 2 gün sinirlen Şu TT arkadaşların, abilerin varsa araya girsin. İşin halolabilir. Zaten adalet bu ya anamız bacımıza kfrediliyor 3 gün sus yiyolar , Sie go diyoz 3 gün sus yiyoz :lol: Takıl keyfine bak . Oyunu bırakırsan da sevinicem demicem. Yoqsa kimleri kescem ya da kimler beni kescek
Oynunu oyna hayat meyat meselesi değil
Yoq bırakcaksan da Lise ye mi gidion orta okula mı gidion bilmem ama Öss ye iyi hazırlan
Yoqsa bana kaydığı gibi sana da kayar haberin ola
Not : Makine Mühendisliği ve Mühendislik bölümleri tam bir işkencedir . Hele de bir ikv oyuncusu iseniz
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
kerim73 yazdı:Geçmiş olsun diyeyim öncelikli Düşman.
Bu oyun cok kalleş bir oyun![]()
Ben bırakıom o peşimi bırakmıyor
![]()
Sen de 2 gün sinirlen Şu TT arkadaşların, abilerin varsa araya girsin. İşin halolabilir. Zaten adalet bu ya anamız bacımıza kfrediliyor 3 gün sus yiyolar , Sie go diyoz 3 gün sus yiyoz :lol: Takıl keyfine bak . Oyunu bırakırsan da sevinicem demicem. Yoqsa kimleri kescem ya da kimler beni kescek![]()
Oynunu oyna hayat meyat meselesi değil![]()
Bı
Yoq bırakcaksan da Lise ye mi gidion orta okula mı gidion bilmem ama Öss ye iyi hazırlan![]()
![]()
Yoqsa bana kaydığı gibi sana da kayar haberin ola![]()
Not : Makine Mühendisliği ve Mühendislik bölümleri tam bir işkencedir . Hele de bir ikv oyuncusu iseniz![]()
Anaya kufur veya kendi şahsina kufur ; sonuç ikiside kufur haticeye değil neticeye bakmak lazim.
Sen ilk Önce güzel turkçemizi iyi kulan.
Iyi forumlar
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
Yorum Yazıdığın İçin Eyw Türkxşifa. Lise Okul OkumuyoRum lise 2 den TERK .
Not= HeLeki Hafızlığa Çalışmak Ezber Yazmak Çok ZorduR Herkes Bunu Yapamaz. Bence. HeLeki İkv Oyuncusu İse.
Benim Zoruma qiden Tek Nokta Suçsuz Yere Sus Yedim SUsum HaLen Devam EdiyoR Ve KaLdırıLmamışş....
YAZIKLAR OLSUN
Kimse Yoruma Bir ŞeyLer Yazmasın Yoq Destege Mail At Yoq TT ArkadaşLarla qörüş. ÇoğunLa qörüştüm Zaten. Destek Diyorlar. Konu Fazla Uzanmasın... Şerefim Üzerime Yemin Ederimki... 5 Ay Yokum ! SeLametLe
Not= HeLeki Hafızlığa Çalışmak Ezber Yazmak Çok ZorduR Herkes Bunu Yapamaz. Bence. HeLeki İkv Oyuncusu İse.
Benim Zoruma qiden Tek Nokta Suçsuz Yere Sus Yedim SUsum HaLen Devam EdiyoR Ve KaLdırıLmamışş....
YAZIKLAR OLSUN
Kimse Yoruma Bir ŞeyLer Yazmasın Yoq Destege Mail At Yoq TT ArkadaşLarla qörüş. ÇoğunLa qörüştüm Zaten. Destek Diyorlar. Konu Fazla Uzanmasın... Şerefim Üzerime Yemin Ederimki... 5 Ay Yokum ! SeLametLe
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
İçerik silinmiş forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
Tahirbey
Tahirbey
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Eyw Tahir Abi Çok Yrdımcı OLuyoRsunuz ... Ban At Bann Onu BiLirsiniz Ama Boş Yere Sus YEdimm Diorumm ... Boş Yeree
Bu Zmn Kadar SayqısızLık Edmedim.. Ama Şunn HaksızLIk Diz Boyu
Reha Abi Kindar Oyunda HaLen Destek DioR... HaLenn 5 Kez Attım Desteqeeee .. NafiLe