Sanatkarr yazdı:2010 yılı hımm. İlk arabamı aldım "mavişimi" , müstakbel hayat arkadaşımı buldum ( hemde İKV de) Onun dışında ev iş oyun
![]()
![]()
Tebrikler Bizede Böyle Güzel Talih Bulmazki ....
Sanatkarr yazdı:2010 yılı hımm. İlk arabamı aldım "mavişimi" , müstakbel hayat arkadaşımı buldum ( hemde İKV de) Onun dışında ev iş oyun
![]()
![]()

hayırlı olsun Allah bol benzinli yağlı kazasız hasarsız eskitsin inş.Sanatkarr yazdı:2010 yılı hımm. İlk arabamı aldım "mavişimi" , müstakbel hayat arkadaşımı buldum ( hemde İKV de) Onun dışında ev iş oyun
![]()
![]()
Amacın ne kardeşim Allah bilir bu kadar sık çorap değiştirmiyorsundurMaSSacHuSeTT yazdı:hayırlı olsun Allah bol benzinli yağlı kazasız hasarsız eskitsin inş.Sanatkarr yazdı:2010 yılı hımm. İlk arabamı aldım "mavişimi" , müstakbel hayat arkadaşımı buldum ( hemde İKV de) Onun dışında ev iş oyun
![]()
![]()
![]()
benim 2010 ise şöyle geçdi 7 adet sevgili değiştirdim 7. si daha bugün oldurekoruma yaklaşdım bu sene ama olmadı 11 yapamadım artık seneye
Hep çakma var sanıyordumSanatkarr yazdı:Sana hep çakmaları denk gelmiş demekki. Şuan tanıdığım aktif oynayan evli&bekar 7 bayan arkadaş var.
Ayrıca konu oynayan bayanlar değil. Ricam bunun üzerine devam etmesin konu. Amacından şaşmasın.
İyi forumlar.