GM İCERİ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
olumsuzcz
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

GM İCERİ

Mesaj gönderen olumsuzcz »

GM su savascıların vurusunu 2 bin artırın yada su savascıları bi düzene sokun valla oyundan sogudum iyice 1 büyü 2 tane vuruyor ölüyoruz skayetciyim ben bu durumdan eski zırhlı skilleri verseniz daha iyi olur oyun yada adam gibi bisey yapın birde grup bölgeleri cıkardınız kimseler almıyor savascıları iyice cöp olduk ben savascıdanda baska bi car oynamam ya vurusları yükseldin yada eski stile devam edelim vallaha olmuyor böle ya oyundan bi zevk alamıyoruz sonrada ikv yi destekleyin diyorsunuz nasıl detekleyelim durum böleyken büyücüler 2 vurus yapar oldu savascılarda item yok bom bosuz gerekeni yaaprsanız seviniriz madurunuz arkadas iyice sinirlendim bu ise gerekeni yapın artık
Ölümsüzçz 49 savaşçı / Ölümsüzçzz 49 şifa / Ölümsüzçzthree 45 savaşçı / Ölümsüzçzkral 47Büyücü Asigencm 49 büyücü Ölümsüzxz 49 savaşçı
Kullanıcı avatarı
Semiha
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: GM İCERİ

Mesaj gönderen Semiha »

Merhaba

İKV oyun dünyasında her ne kadar sınıflar arasında eşitlik vardır denilmesine ve sizin yakındığınız duruma karşın büyücü sınıfı OkO müsabakalarında savaşçı sınıfı karşısında şansa dayalı zayıf kalmaktadır.

Sizin bahsettiğiniz konuda doğruluk payı göremiyorum. Savaşçıyı hangi yüksek seviyeli büyücü uzak mesafeden en az tahmini 5 vuruştan aşağı kesebiliyormuş?

Şikayette bulunduğunuz bir durum varsa öncelikle o konuda ufak bir araştırma yapılmalı eğer içerik doğru ve mantıklıysa bunu dile getirmelisiniz.

Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Koskaca nazımın balyonuzuzn deviremediği hidrayı tek büyücü kesiyor gerçekten araştırın
Kullanıcı avatarı
Semiha
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Semiha »

Tekrardan Merhaba

Konu sahibinin şikayeti OkO müsabakalarıdır ve grup bölgelerinde arkadaş çevresi sorunu nedeniyle girememesidir.

Düşman OOK ler ile mücadele içerikli yazılardan her iki iletide de bahsedilmemiştir. Sizin şimdi o konuya değinmeniz çok garip. Her sınıfın geçmiş ve şimdi ki dönemlerde üstün olduğu düşman OOK ler bulunmaktadır. Bunları tek örnekle geçiştirmek doğru değildir.

*OkO = Oyuncuya Karşı Oyuncu
*OOK = Oyuncu Olmayan Karakter
dezkaya
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen dezkaya »

philoteos'un labı :şifacı,eminönü:büyücü meteor:savaşçı sivriada: bilmiyorum :D yeraltı:savaşçı büyücü gruplrı saymıyorum
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön