MADEN DE TOPLA YAZISI...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Gulumse
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

MADEN DE TOPLA YAZISI...

Mesaj gönderen Gulumse »

Öncelikle Slm' lar arkadaşlar..

Xkadoxx Adlı Arkdaş Madeni Çektığım için EMEK HIRISIZI Dedi Böyle Ağır Hitam' ı Hak Edicek kadar Kötü Bişi Yapmadım " Toplada Bırakıyomuş Sabah Tan Beri madenı Beklıyomuş :) Kocaman Bir Yalan Sabah' dan Beri madenı bekleyen Benım Adam Gelelı 20 Dk olmadı Fakat Sabahtan Madeni Bekler Oldu; Hem iftira Atıp Hemde, Yalan Söyleyen Bu Arkadaşıma Şunları Söylemek İstiyorum;
Az Bir Şey Deli Kanlı olda De ki Bana: Ben Hiç Toplada Bırakarak Çekmedım, Kesinlıkle Çektın, Bari inkarcı olma.. oyun için Mertliğinden Erkekliğinden Ödünme Verme, Gerek Yok.. Adam Gibi Maden Lazım Kardeş Acil Vs Vs. Diye Söyle Maden de Beklersem Benden Şerefsizi Yok.. Ama Kendince Bişiler uydurup : " Toplada Bıraktın , Emek hırsızı " Gibi Adice iftira Atma..
Resim

Resim

Toplada Bırakmak Bir TaktirDir. Bence Oyun Bunu bilerek Yaptı.. Madende Bekleyen 3*4 kişi ARasında Gereklı Adaleti Sağlamak için.. üst üste Sürekli Sen Çekersen Eğer, buda Aç gözlülük olur Ki, Bu Hırısızlıktan Daha kötü Birşeydir..

Sadece oyun Arkdaşlar, Herkesin Başlıca Değerleri Vardır.. Birilerine Bir şey Söylerken Önünü ARaksını düşünün.. Oyun için İnsan Kalbi kıracak Kadar Cüretkar Olmayın.. En Başta İnsanlığımıza Yakışmaz...
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP!
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Re: MADEN DE TOPLA YAZISI...

Mesaj gönderen Canceazi »

haklısın kardeşim ne denebilir ki . . .
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: MADEN DE TOPLA YAZISI...

Mesaj gönderen Tryagain »

Bunları biliyor musunuz ?

- Parmak izleri gibi dil izlerinin de insana özel olduğunu,
- Çakmağın kibritten önce bulunduğunu,
- IKV Forum'daki krililiğin ozon tabakasındaki kirliliği bile aştığını..

Biliyor muydunuz ??
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...

“Genel Sohbet” sayfasına dön