İkv DirectX hatası
İkv DirectX hatası
beyler başlıkta gördüğünüz gibi ikv directx hatası veriyor. Daha önce oyuna giriyordum bi gün bilgisayarı açtım oyuna giriyim dedim şu hatayı verdi ekran kartınızın sürücüs yada directx kurulu deilişte ekran kartını güncel sürümünü kurdum directx9 un en son sürümünü kurdum ama yine aynı hatayı verdi sonra 2008 yılından kalma bir sürüm bıldum directx in onu krdum knight'ı açtı ama ikvyi açınca böyle ekranda kanal çekmeyince karıncalı gözükürya ona benzer bi görüntü çıktı ama hata vermedi bana yardım edebilecek varmı ikv'nin sitesinden baktım directx'i tekara kurmak için indircektim ama ingilizce pek iyi olmadığı için bi şey yapamadım bana bu sorun hakkında yardım edeni lütfen şimdiden tşk

- Paranoyak
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İkv DirectX hatası
Önemli olan güç veya akıl değildir. "Güç+Akıl"dır..
-Paranoyakk-
-Paranoyakk-
güncel yazdıklaarımı iyi okuyun
Soru: "Ekran kartınız Direct 3D 9 desteklemediği için veya sürücüsü Driver olmadığı için oyun başlatılamıyor." hata mesajını alıyorum. Ne yapabilirim?
Cevap: İstanbul Kıyamet Vakti oyunun çalışması için 3D hızlandırıcılı Pixel Shader & Vertex Shader destekli grafik kartı gereklidir. Dahili ekran kartı kullanılan ürünlerde çalışmayabilir ve bu hata mesajı ile karşılaşılabilir.
Ekran kartınız hakkında bilgi sahibi olmak için bilgisayar özelliklerden Aygıt Yöneticisine girip buradan ekran bağdaştırıcıları seçeneğini seçtiğinizde ekran kartınızın modelini görebilirsiniz. Eğer belirtilen özelliklere sahip ekran kartına sahip olmanıza rağmen bu hata mesajını alıyorsanız, ekran kartınızın sürücüsü kurulu olmayabilir, güncel sürücü yüklü olmayabilir yada DirectX'in olmamasından kaynaklanabilir.
Lütfen aşağıda yer alan bağlantılardan ekran kartınıza uyumlu olan güncel sürücüyü indirerek kurunuz:
viewtopic.php?f=47&t=37029
Cevap: İstanbul Kıyamet Vakti oyunun çalışması için 3D hızlandırıcılı Pixel Shader & Vertex Shader destekli grafik kartı gereklidir. Dahili ekran kartı kullanılan ürünlerde çalışmayabilir ve bu hata mesajı ile karşılaşılabilir.
Ekran kartınız hakkında bilgi sahibi olmak için bilgisayar özelliklerden Aygıt Yöneticisine girip buradan ekran bağdaştırıcıları seçeneğini seçtiğinizde ekran kartınızın modelini görebilirsiniz. Eğer belirtilen özelliklere sahip ekran kartına sahip olmanıza rağmen bu hata mesajını alıyorsanız, ekran kartınızın sürücüsü kurulu olmayabilir, güncel sürücü yüklü olmayabilir yada DirectX'in olmamasından kaynaklanabilir.
Lütfen aşağıda yer alan bağlantılardan ekran kartınıza uyumlu olan güncel sürücüyü indirerek kurunuz:
viewtopic.php?f=47&t=37029