Ufak Bir GM kesimi:))
- emreciksin27
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Ufak Bir GM kesimi:))
Arkadaşlar Gm yi ilk mısırda gördük.Biraz sohbetten sonra Şarapçıya qeçelim dedik. Teklifimizi Kabul etti.Herkesden Önce O ilk gitti.Tabi bizde Arkasından ilk ben vurdum. Arkadan Çok kişi qeldi.Kesmeye Başladık ama Canı 99 dan aşağı inmiyordu kendine kaç bin can qeliyordu.Kendisi ayakta durduğu yerde yha bu GM otursa Kaç bin Can qelir.İşte Kesiminden bi foto yakaladım ve koydum.(grubumdakiler Byxgirl(ben) Isabellax ve Microsoftxxx) GM Kindara sevgiler iletiyorum...

İKiMiZdE AyNı ŞeYi DüŞüNüYoRuZ BeN SeNi,SeN İsE KeNDiNi.
Kod: Tümünü seç
http://img13.imageshack.us/img13/4949/ekran010811131801.jpg- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Wan Te D
Re: Ufak Bir GM kesimi:))
[GM] [DEV] Tag ları bulunan Yöneticilerimi kesme ihtimali 0 dır.emreciksin27 yazdı:Arkadaşlar Gm yi ilk mısırda gördük.Biraz sohbetten sonra Şarapçıya qeçelim dedik. Teklifimizi Kabul etti.Herkesden Önce O ilk gitti.Tabi bizde Arkasından ilk ben vurdum. Arkadan Çok kişi qeldi.Kesmeye Başladık ama Canı 99 dan aşağı inmiyordu kendine kaç bin can qeliyordu.Kendisi ayakta durduğu yerde yha bu GM otursa Kaç bin Can qelir.İşte Kesiminden bi foto yakaladım ve koydum.(grubumdakiler Byxgirl(ben) Isabellax ve Microsoftxxx) GM Kindara sevgiler iletiyorum...
Facebook İKV Hayran sayfasından alıntıdır.
Arif Çınar Türken
Bu karakter bana iat olup yetkili karakterimdir. Bu karakter diğer karakterler gibidir, ölebilir. [DEV]Lathander (büyücü) farklı bir karakter olup farkı ölümsüz olmasıdır. Bilginize
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Klan: Arzın Çocukları
İyide onların ölümsüz olduğunu bilmeyen yok ki 
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Lonca: Guardians Of İstanbul
35 bin küsür can basıyor yüzde 1 canı 35 bin ise ( ki bu yüzde 1 en az bu kadardır yani belki 60 bindir 70 bindir falan ) tüm canı 3.5 milyonduremreciksin27 yazdı:Arkadaşlar Gm yi ilk mısırda gördük.Biraz sohbetten sonra Şarapçıya qeçelim dedik. Teklifimizi Kabul etti.Herkesden Önce O ilk gitti.Tabi bizde Arkasından ilk ben vurdum. Arkadan Çok kişi qeldi.Kesmeye Başladık ama Canı 99 dan aşağı inmiyordu kendine kaç bin can qeliyordu.Kendisi ayakta durduğu yerde yha bu GM otursa Kaç bin Can qelir.İşte Kesiminden bi foto yakaladım ve koydum.(grubumdakiler Byxgirl(ben) Isabellax ve Microsoftxxx) GM Kindara sevgiler iletiyorum...
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- MicRobioLoqisT
- İskele Babası

Haha sıfacıLarı Ben yani [Mıcrosoftxxx] oLaraktan Kımse öLmedı sadece dıqer sıfacı arkdası yatırdı xDDDDDDDDD
IıIGaRGaMeLIıI FoReVeRxALoNe METANFETAMİN METAMFETAMIN MeTaMFeTaMiN
- MicRobioLoqisT
- İskele Babası

bide alt f4 cektı xDDD 1 kp qeLdı

IıIGaRGaMeLIıI FoReVeRxALoNe METANFETAMİN METAMFETAMIN MeTaMFeTaMiN
- emreciksin27
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Tabi Barış Fotoyu koyan kim
)))
Byxjeff and Byxgirl saygılarımla...
Byxjeff and Byxgirl saygılarımla...
İKiMiZdE AyNı ŞeYi DüŞüNüYoRuZ BeN SeNi,SeN İsE KeNDiNi.
Kod: Tümünü seç
http://img13.imageshack.us/img13/4949/ekran010811131801.jpg- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Lonca: ...
GM Kindar la sohbetimiz iyiydi ama ona kötü bir planımız vardı şarapçıya geçince savaş başladı ve İlk vurduğumuz için GM den PırıL PırıL 4Kp geldi 
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Gm lerin ölümsüz olduğu yalandır bir sunucuda Gm noncoment şifacı bir arkadaş tarafından 1 e 1 vs de kesilmiştir isterseni araştırın :lol:
Kesen Sinan'dı.(Afrodisyak) Ancak kesim sebebi Nocomment'in koruyucu kıyafetini çıkarmasıydı. Herkes GM kesmenin imkansız olduğunu bilir ancak Nocomment eğlence olsun diye kendisini kestirmişti ve güzel bir olaydı. Bu ise konu açmayı gerektirmeyecek kadar gereksiz birşey ayrıca "kesimi" yazmışsın ama keşke "kesme çalışması" deseydin.
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.