SeLamun ALeykum.. ÖnceLikLe.. Sabah Oyuna qiRdiqimde.. KLandan Sadece.. ArkadaşLarla KonuşuyoRdum.. Slytherin [Mesut] Aphrodit [FiLiz AbLa] Byanstar [uğur] Sabah 5 Kez Alt 4 Çekip Oyuna qiRdim Hiç Bir FiLan Atmadım.. Ve Sus Yedimm Zaten 2 qün Önce BöLqeye Küfür Etmişimde Sus Yemişim Die SöyLeyen KişiLer oLdu.. Ben Ne BöLgeden Küfür Ederim.. Nede Söz Ederim !
İnanıyoRumki Bu Saydığım ArkadaşLar Bu Sus Yediqimi DuydukLarından OnLarda HayretLer İçerisinde KaLacakLaRdır. Desteqe Maİl Attım.. Akşama KdR Susum Geçmesse ŞeRefimm Namusum Üzerime Yemin Ederimkiii Oyunu BırakıyoRum..... Bu Kdr Bu Oyuna OnLine Kattık Face/Twitter Herhanqi Sitede Bu İkv Tanıtım YapıyoRum . Demekki BunLara YaramıyoR. Adam 1 Lwl ÇaR Açar Ana Arvad KüfürR Eder Biz Sie Dİeriz Şikayet 2 qün Sus... Ne qüzel..
Dediqim qbi Akşama Kdr Sus Gitmesse ŞeRefim Namusum Üzerime Oyunu BırakıyoRUm..... Ben Bu Oyunda BiR Adam Tanıdım Oda DEV ORTİ Başkası Yoq
IIEsatII _ Esatbey [Veda ]
IIEsatII _ Esatbey [Veda ]
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
Re: IIEsatII _ Esatbey [Veda ]
Bu Kadar Sİnirlenmen yanlış Esat İKv TT leride hata yapabiliyor
Bunu Olgunca karşılamak lazım
Varsa Bir yanlış En yakın zamanda düzelmesi temennisiyle ...
Zaten Plus Bölge ve Klandan konusmak degildirde nedir ki ?
Bunu Olgunca karşılamak lazım
Varsa Bir yanlış En yakın zamanda düzelmesi temennisiyle ...
Zaten Plus Bölge ve Klandan konusmak degildirde nedir ki ?
ESAT BENCE ÖFKEYLE KALKAN ZARARLA OTURUR EMİN OL BU OYUNU BIRAKMAK HİÇTE KOLAY DEĞİL BEN 8 KEREDİR BIRAKIYOM AMA HALA OYNUYOM
BENCE BOŞ TT MİŞ GM MİŞ BOŞVER SUSMU YEDİN DAHA ÇOK HIRSLAN VE İKV NASIL YENİLİKLER GETİRİRSEM BENDE TT OLA BİLİR DEMEYE BAK TT OLMAK ÖNEMLİ DEĞİL AMA SANA SUS ATANLAR Bİ DAHA ATAMAYACAKLARINI ANLARLAR BENİ DİNLERDE BIRAKMA TABİKİ YİNEDE SENİN KARARIN YANLIŞ ANLAŞILMA VARSA FOTO ÇEK YOLA İKV DESTEK YOLLA BÜTÜN OLAY BU

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
X5ve İsmini SöyLersen Çok İyi OLur.. Dediqim Gbi Sus Geçmesse Akşama Kdr Oyunu BırakıyoRUm
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Saçma.. senin oyunu bırakacagına asla inanmam ibni ibni ceketi bastın +ismini degiştin çemberli gelcek sen oyunu bırakcan

Şerefim Namusum Üzerime Bırakcam + Yada 4 Ay Yokum !
IIEsatII AREF EsaTII
IIEsatII AREF EsaTII
-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Esat böyle şeyler Destek takımında bazı arkdaşların cocuklaşarak gıcık alıpda yaptıkları şeylerde olabiliyor takma kafana. Verilen sus cezaları destek ekibi tarafından veriliyor.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
LASTDRAGON yazdı:Esat böyle şeyler Destek takımında bazı arkdaşların cocuklaşarak gıcık alıpda yaptıkları şeylerde olabiliyor takma kafana. Verilen sus cezaları destek ekibi tarafından veriliyor.
Böyle birşey mümkün değildir.Destek bölümüyle irtibata geçerek neden susturulduğunuz hakkında bilgi alabilirsiniz.Yanlış moderasyon olabilir olmaz değil tabi ki yalnız bunun bile bile art niyet gözeterek olmayacağına kefilim.
İyi oyunlar
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu ülkelerde,güneş batmak üzeredir...
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Esat kuklanın şiakyet lerini başka suncudakıler bakmakta zaten sana gıcık olma gibi bir söz konsu yoktur ama bir hata olmuştur ve yahut karakterine başka birisi giröiş olabilir ...ş.