Aphrodite yazdı:foruma pek girmediğimden kim geliyo kim gidiyo pek bir bilgim yok kimler gelmişse hoşgelmiş bu arada listeye baktımda benim adım neden sarı onu kavrayamadım acep burda en yaşlı ben olduğum içinmi :?:
Estağfurullah Ablacım Sen Paryalan bir güneş,senki bizlerden farklı oldugun için,seni en üstlerde görmek istedik ...Keşke Benim İSmimde En ALta Yazılabilse ....
Ablam Sna YasLı Diyen Kendine Baqsın Önce Loncanın GüNeŞisin Ondan Sarı İLe YazıLmış İsmin
Bu arada Merve Gerimi Döndü Ole bişi Gördüm de BiLgisi Olan BilgiLendrsin Yarın Oyundayım :=)
SeLamun ALeykum Ben Esat. Tloo Listesinden Esat İsmini SiLerseniz Çok Mutlu Olurum. Çünkü Oyunda oLmadığım İçin Loncada Durmam Yanlış.. SeLametLe ALLaha Emanet OLun ......
Aphrodite yazdı:foruma pek girmediğimden kim geliyo kim gidiyo pek bir bilgim yok kimler gelmişse hoşgelmiş bu arada listeye baktımda benim adım neden sarı onu kavrayamadım acep burda en yaşlı ben olduğum içinmi :?:
Evet evet en yaşLı sensin o yüzden RenkLendiRmesini BİZZAT BEN istedim , Şaka biR yana teRfiye ettin aRtık tabi yaşından doLayı
SeLamLaR ,
keyifLeR inşaLLah yeRindediR dostLaRım , özgüRümde geLmiş oh ne güzeL ...
Esat oyunu bıRakma işini konuşaLım seninLe biR aRa tekRaR ...