Arkadaslar oyundan memnun olan varsa yazsin lütfen cünkü ben memnun degilim bu oyun oyun olmaktan cikti
Siginak yapiyorsun Madalya dan baska bisey düsmüyor migrat yapiyorsun ordada ayni Madalya
Madenlere gelince saten ayri bir dert MENEKSE ELMAS 45 Milyon oldu bence haklilarda 45 Milyon istemeye cünkü MENEKSE ELMAS cikmiyor artik madenden
Bizi oyuna baglansin diye ne yapacaklarini sasirmislar bu yöneticiler bu kadarda olmaz yeni lwl getirin bizde oyunda kalalim yeter diyorum sizin yaptiginiz bazen uykusuz kaliyoruz sabahlara kadar maden basindayiz ops:
BAŞKASI OLMA KENDiN OL KENDiN OLAMIYORSAN BAŞKASI HiÇ OLAMASSIN UGRAŞMA BOŞUNA !!!
Akincixkomutan yazdı:Arkadaslar oyundan memnun olan varsa yazsin lütfen cünkü ben memnun degilim bu oyun oyun olmaktan cikti
Siginak yapiyorsun Madalya dan baska bisey düsmüyor migrat yapiyorsun ordada ayni Madalya
Madenlere gelince saten ayri bir dert MENEKSE ELMAS 45 Milyon oldu bence haklilarda 45 Milyon istemeye cünkü MENEKSE ELMAS cikmiyor artik madenden
Bizi oyuna baglansin diye ne yapacaklarini sasirmislar bu yöneticiler bu kadarda olmaz yeni lwl getirin bizde oyunda kalalim yeter diyorum sizin yaptiginiz bazen uykusuz kaliyoruz sabahlara kadar maden basindayiz ops:
%100 katılıyorum yeni leveller gelmese bile oyuna yeni birseyler katabilirler.
Bencede kardeş oyun oyun olmaktan çıktı nden mi? çünkü herkez oyun içinde ayrı bi şekilde harekt ediyo klandan pls olmayanlara hakaret yagdırıyolar anasına babasına küfrediyolar ben bunu görünce utanıyorum valla eski hali çok güzel di bu bölgerlin gelmesi insanların davranışlarını ve konuşmalarını etkiledi yinede yöneticilere tşkler okdar emek sarf etmişler ellerine saglık ama şu klandan hakaret miş sövmek miş onlara biraz çare buLSALAR
DEDİGİM GİBİ OYUN OYUNLUKTAN ÇIKTI ben eskisigi zevk alamıyorum
ALEM BUYSA KRALDA BİZİZ
YÜZ TENLERİMİZN RENGİ AYNI OLMASA BİLE GÖZ YAŞLARIMIZN RENGİ AYNIDIR BE GÜLÜMMM...... :!: :!: :!:
Yeni Seviye gelse
o Dediğin 45 m lik Madenleri Toplayıp Şaheser üretenlere haksızlık olur...
Emekleri boşa gider.
Ama Maden çıkma yüzdesini düşürmeyip artırabilir GM'ler mesela...
Akincixkomutan yazdı:Arkadaslar oyundan memnun olan varsa yazsin lütfen cünkü ben memnun degilim bu oyun oyun olmaktan cikti
Valla ben oyuna artık çok az giriyorum.WolfTeam oynuyorum !..
Getto Diye Çarım Yoktur !.. Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN?GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?
Yesilbuyuxqanq yazdı:Yeni Seviye gelse
o Dediğin 45 m lik Madenleri Toplayıp Şaheser üretenlere haksızlık olur...
Emekleri boşa gider.
Ama Maden çıkma yüzdesini düşürmeyip artırabilir GM'ler mesela...
Kardeşim o zaman şunuda düşün o şehaserleri ilk çıktığında üretenler ile şimdi üretenler ?..
Getto Diye Çarım Yoktur !.. Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN?GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?
"Bizi oyuna baglansin diye ne yapacaklarini sasirmislar bu yöneticiler bu kadarda olmaz yeni lwl getirin bizde oyunda kalalim yeter diyorum sizin yaptiginiz bazen uykusuz kaliyoruz sabahlara kadar maden basindayiz ops:" Demişsin.
Seni oyuna bağlayan yöneticiler değil kendi iraden. Sana kimse sabahlara kadar maden çek demiyor. Eğer yeni seviyelerin gelmemesi senin için oyunu bırakmaya sebepse burdan politika yapmak yerine bırak derim. Sasirmis dediğin yöneticiler bence çok da güzel tutuyorlar seni oyunda...
evt çok dogru söyledikleriniz oyun ya çok iyilerirn oyunu yada çok vasatların ya çok güçlülerin ya çok zayıfların oldu
oyuna yeni başlayanın hiç şansı yok.
bakıyosunuz milletde çifter çifter zırhlar şaheserler var yada hiç bişey yok
çok dengesiz adaletsiz bi oyun oldu şaheser üretmek çok zor şaheserizniz yoksa ikv de bi hiçsiniz.
çaba göstermeye gelince bizde gösteriyoruz plussa alıyoruz vakitse veriyoruz ee sonuç hiç bişi yok...... :?:
"Limandaki gemiler güven içindedir; fakat gemiler limanlar için yapılmamıştır"
Seni oyuna bağlayan yöneticiler değil kendi iraden. Sana kimse sabahlara kadar maden çek demiyor. Eğer yeni seviyelerin gelmemesi senin için oyunu bırakmaya sebepse burdan politika yapmak yerine bırak derim. Sasirmis dediğin yöneticiler bence çok da güzel tutuyorlar seni oyunda...
Kardes senin amacin üzüm yemekmi bagciyi dövmekmi hayirdir yoksa yazdiklarimdan sanadami dokundu eger yöneticilerin AVUKAT ,lari falan san ona göre yazayim :mrgreen:
Sen oyundan memnunsan yazarsin ben memnunum diye satasmaya hic gerek yok yöneticiler isini bilirler sanada gerek yok bence dalkavukluk yapma
Ben ister oyunu birakirim ister oynarim benim bilecegim bisey dir o sanada soracak degilim satasmadan yorum yap :evil:
BAŞKASI OLMA KENDiN OL KENDiN OLAMIYORSAN BAŞKASI HiÇ OLAMASSIN UGRAŞMA BOŞUNA !!!