yahu bu bizim lonca sayfamız ama bizden daha çok ileti gönderen morduman ile ferhatbey bu nasıl iş. evet biz ezik ve korkağız kendimizi bi cacık sanıyoruz ve siz akıllı dürüst insanlarsınız varsayalım peki bizim sayfamızda neden çıkamıyorsunuz ? kuyruk acınız var belliki lakin biz sizinle uğraşamayız büyük insanlar büyük işler yapar, büyük işler ile uğraşır size ayıracak ne zamanımız nede durumumuz var.
it ürür kervan yürür
~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ~~ >>''SoNx LoNcaSı''<< ~~
....ѕσηχ ℓση¢α вαşкαηı....

[ѕσηχℓαz] (49) [ѕσηχℓαzz] (49) [ѕσηχℓαzzzz] (49)
[(^)є¢єℓ gєтιяєη] [(^)ℓαтιƒ] [(^)єנ∂єя αѕα] [(^)αѕнαв-ı кєнƒ]
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
yaşar kardeşim (sonxrassa) dış etkenler yüzünden loncadan ayrılmak istemiştir lakin kendisi ya başka çar ile yada olduğu gbi devam edecektir ve o hep bir sonx tir

- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Şan I Hükümdar
sonxlazz yazdı:yaşar kardeşim (sonxrassa) dış etkenler yüzünden loncadan ayrılmak istemiştir lakin kendisi ya başka çar ile yada olduğu gbi devam edecektir ve o hep bir sonx tir
Burak ben sana demedim mi LAZ lar la uraşmayak diye :lol:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
:? :?sonxlazz yazdı:yaşar kardeşim (sonxrassa) dış etkenler yüzünden loncadan ayrılmak istemiştir lakin kendisi ya başka çar ile yada olduğu gbi devam edecektir ve o hep bir sonx tir
Ferhatbey yazdı:Relaxxeefendyy ? i yeni duyuorsan çık git merandan :lol: hava atmak gibi bi niyetim yok ama ilk 39 büyü benim ilk 49 benle jeolog sen kmsnkii beni çöpe atcan LONCANIN HEPSİNE KAFA TUTTUM hiç birinden ses çıkmıyo sen beni ata abiye sor sonra ünala sor kayaya sor sonra özelden yaz sana kafa tutuyorum çöpe atıyorum 2 DK YA GELİRİM ÇÖPE ATTA GÖRELİM :roll: :roll:Sonxvakit yazdı:Ben senin insanlğını çöpe atıyorum demek istemiştim, Ukala insan (Böbürlenerek yürüyenlerin sonu azaptır.Bunuda unutma )Ferhatbey yazdı:BÖYLE Bİ LONCA MI VAR YAHU ATA BABA VE KAYA BABA OLMASA ADINI BİLE DUYMAZDIM AT ÇÖPE GİTSİN BOŞVER KARDEŞ :lol:SONXANDRUSHA yazdı:Size sadece iki çift lafım olacak .İyi dinleyin.!!
1. olarak lonca kurallarını okudum.Orada Diyoki 1 kere susturulan 1 uyarı alır.Küfür etmek susturulma nedenidir.Öyleyse küfür etmek 1 uyarı alır.Oysaki o fotoğrafta açık bir küfür yoktu.Ucu açılmış ifade vardı XXX.... gibi bir ifade. SİZ BUNA DAYANARAK MI ADAM ATIYONUZ.Laf yiyen adamın hiçmi suçu yok.Siz kendi üyelerinizi savunmazmısınız?
Ws atmak ise 1 uyarı puanıdır.Bu ikisi toplamda 2 puan eder.Loncadan atılmak için ise toplamda 3 puan almak gerekmiyomu.Bu nasıl iştir?
2. olarak ise keyfi adam atıyonuz ondan sonra Biz birbirimize tutkunuz diyonuz.Buna inanıyomusunuz?Sadece kendinizi kandırıyor olmayasınız.
Bende senin ismini yeni duydum senide ben çöpe atıyorum :?:
<script src="http://h1.flashvortex.com/display.php?id=2_1332254229_45457_316_0_468_60_8_1_115" type="text/javascript"></script>
[quote="Placebo"]kendini bilge ve kral sanan oyuna sonradan düşmüş paçavra parçaları kanımca.[/quot
Bence sende kendini öyle hisseden insanlardan birisin
ki başkalarına (yani kıskandığın , bir anlamda arkadaşlığa ve böyle birlik beraberlik içerisinde buluşup oyun oynayabilen gruplara) paçavra diyebilecek kadar kendini bu platformlarda rezil edenlerdensin:) (Relaxukala insana katılmışsın tebrik ederim )
Bence sende kendini öyle hisseden insanlardan birisin
<script src="http://h1.flashvortex.com/display.php?id=2_1332254229_45457_316_0_468_60_8_1_115" type="text/javascript"></script>
Vala o kadar güzel konuşmuş ki sölıcek bişey bulamadım. :lol:
- sonxlazz
- FareAdam Düşmanı
laf sokmakta üstüne yokturSonxquit yazdı:cemil abi cok saglam laf sokuyon ha =d=d=