H.g Kadir Abi H.g
Eski Kabus =Kabusxhmz
şUANKİ KONUM :KARDEŞ LONCA BAŞKANI
KARDEŞXHAMZA
Kabusxkadirabi den slmlar
- EnSonHatayLi
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Kabusxkadirabi den slmlar
Bu şahıs kadir abi değil...
Komik...
████████████] 99%
Manyak..
█████████████]100%
ALİ BABA ÖLDÜ ; KATİL HARAMİ !!!
! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐpɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs
inançsız olmak SOSYALİTE yaradanı hiçe saymak MENTALİTE !!
████████████] 99%
Manyak..
█████████████]100%
ALİ BABA ÖLDÜ ; KATİL HARAMİ !!!
! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐpɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs
inançsız olmak SOSYALİTE yaradanı hiçe saymak MENTALİTE !!
sen nerden bilion onudamı soydun zamanındaEnSonHatayLi yazdı:Bu şahıs kadir abi değil...
- SaNd
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Hoşgeldin abi özel olarak belirtmiştim sana Kabusx loncası artık faal değil ama senin gelmen ile çok şeyde değişebilir
Umarım değişir.Şu anda oyun içerisinde 3 adet Kabus bulunmaktadır 2 adeti kendi çaplarında lonca var diye girmişler 3.süde ben olarak buradayız evet En iyi LODOŞ ölü LODOŞTUR :twisted:
Saygılarımla
Kabusxwhitewolf
Umarım değişir.Şu anda oyun içerisinde 3 adet Kabus bulunmaktadır 2 adeti kendi çaplarında lonca var diye girmişler 3.süde ben olarak buradayız evet En iyi LODOŞ ölü LODOŞTUR :twisted:
Saygılarımla
Kabusxwhitewolf
-
- Acemi Savaşçı
inanın bu oyun oyundan cok beni baya duygulandırıyo sizlerden bu sekılde karsılanmam benı mutlu ettı
rabbımde sızı mutlu etsın hepınız sagolun var olun rabbım bı omur boyu yar ve yardımcınız olsun
Kabusxkadırabı
rabbımde sızı mutlu etsın hepınız sagolun var olun rabbım bı omur boyu yar ve yardımcınız olsun
Kabusxkadırabı
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
Hoşgeldin Reis 
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
- HeadbangersBall
- Sahaf Yardımcısı
Aleyküm Selam . Kadir abi seni aramızda görmekten mutluluk duyarız . Dönmeni bekliyorduk , hasret şimdi bitti . Kadirabimizgeldi hoşgeldikado3260 yazdı:sevgili beyaz köşk halkı uzun zamndır aranızda yoktum suanda pek aranızda sayılmam ama eski doslarıma sevenlerımıze bi slm verem istedim inan oyun diyip geciyoruz düşman oldumuz insanlar bile özleniyo bazen inanın bu oyun real hayatın ta kendisi herkeze slm eder saygılarımı sunarım...
Kabusxkadirabi
en iyi lodos ölü lodosdur sloganımız hiç degişmedi kabuslarım duruyosa tekrardan hazırlansınlar kabusunuz olmaya gelıcez lodoslar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hoşgeldin Kadir Abi .
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...

Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...

Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
-
- Acemi Savaşçı
H.b gercekten ilginize alakanıza sonsuz tşk ederim hepinize saygılar sevgiler iyi oyunlar
Kabusxkadırabı
Kabusxkadırabı
- Marmarisxbizans1
- Acemi Savaşçı
Valla geri döneceğine sevinmedim dersem yalan olur . Bende 3 ay önce geri döndüm ve karşılaştığım manzara ne yazık ki güzel değildi . Birgün eski düşmanlarımı arayacağımı , oyunun bu hale gelebileceğini tahmin bile edemezdim .
Senle iyi antlaşamazdık , kavgamız , gürültümüz eksik olmazdı , lonca savaşlarımız bitmezdi ama delikanlılığı , harbiliği de elden bırakmazdık . Ne ana , ne bacı , ne de ailemiz hakkında bir kötü sözümüz yoktu , olamazdı . Ama şimdi oyunda küfürler havada uçuşuyor , çoğu yeni yetme ne aile sevgisini ne de ana kutsallığını biliyorlar .
O yüzden sana hoşgeldin diyorum eski ve delikanlı düşmanım .
xMARMARİSx , Marmarisxbizans , MARMARIS , MARMARİS
Senle iyi antlaşamazdık , kavgamız , gürültümüz eksik olmazdı , lonca savaşlarımız bitmezdi ama delikanlılığı , harbiliği de elden bırakmazdık . Ne ana , ne bacı , ne de ailemiz hakkında bir kötü sözümüz yoktu , olamazdı . Ama şimdi oyunda küfürler havada uçuşuyor , çoğu yeni yetme ne aile sevgisini ne de ana kutsallığını biliyorlar .
O yüzden sana hoşgeldin diyorum eski ve delikanlı düşmanım .
xMARMARİSx , Marmarisxbizans , MARMARIS , MARMARİS