Sevgili Kabus loncası üyeleri elimizde olmayan nedenlerden dolayı oyuna ara vermek durumunda kalmıştım
şimdi oyuna geri döndüm ve tekrardan kabus loncasını hayata geçirmek istiyorum lonca üyelerimden bu destegi benimle eskiden oldugu gibi tekradan köşke ve lodoslara kabus göstermeye köşkü onlara kabus etmeye varsanız ben burdayım
loncamıza ilk önce eski üyelerimle devam etmek istiyorum yeni alımlara biraz zamn vermem gerektigini kişileri
tanımam gerektigini düşünüyorum benimle bu yola varmısınız ben sizinle heryola varım sizde kadir abinizi yolda
bırakmıyacakssanız hadi ozaman sloganımızla baslayalaım...
EN İYİ LODOS ÖLÜ LODOSTUR
Kabusxkadirabi saygılarımla
HERŞEY BEYAZ KÖŞK İÇİN
KABUS LONCASININ YENIDEN DOGUŞU
Re: KABUS LONCASININ YENIDEN DOGUŞU
Hayırlı olsun en az 1 ay içinde loncanızı yeniden güçlendirip insanlara hatırlatırsanız sizlere 1 sürprizimiz olablir bekleyin ve görün 
Eline Kalemi Alan yazıyor istediğini Ama unutmasınlarki silgi hala bizim elimizde
- SaNd
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Her zaman her yerde Küllerimizden yeniden doğmak için var mısınız?
Kabusxwhitewolf
Kabusxwhitewolf
- Bloodyskull
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
kabus loncasına ne zmn alım olcak ?
LODOSXSAVAŞÇISI | Kızılsirious

-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
lonca alımlarını bırz beklıceksınız önce eskı kabuslarımla bı hasret gıdereyımde ondan sonra bakıcaz
Kabusxkadırabı
Kabusxkadırabı
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Yanlış hatırlıyosun sanırım , Kabusx Loncası 39 zamanı Loncalarındandır , Bizans gibi FiaNNa gibi , onlar kadar köklü olmasa bile KÖŞK'ün en eski 5 Loncasını saysan mutlaka içlerinde "Kabus"ların adı geçer .byhMz yazdı:Eline Kalemi Alan yazıyor istediğini Ama unutmasınlarki silgi hala bizim elimizde![]()
Ve bu konuda ; boynuz kulağı geçemez
Hayırlı olsun Kadir Abi,umarım başarırsın .
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Aspendos senin aklınla zorunmu var bana kabus loncasını öğretiyorsun ben Eski Kabuslardan Kabusxhmz ama sen bilemessin ozamanları tabi
:!: :!: ve eline kalemi alan herkes yazıyor unutmasınlar ki silgi hala bizim elimizde derken kastettiğim şey farklıdır herşeye bilmişlik yapıp benim konularıma uzanma senin borun benim yanımda ötmez büyüklerin gelsin kardeş
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Olayın tartışmaya dönüşüp kitlenmemesi için bu konuyla ilgili buradaki son mesajım .byhMz yazdı:Aspendos senin aklınla zorunmu var bana kabus loncasını öğretiyorsun ben Eski Kabuslardan Kabusxhmz ama sen bilemessin ozamanları tabi:!: :!: ve eline kalemi alan herkes yazıyor unutmasınlar ki silgi hala bizim elimizde derken kastettiğim şey farklıdır herşeye bilmişlik yapıp benim konularıma uzanma senin borun benim yanımda ötmez büyüklerin gelsin kardeş
![]()
Eskilik konusunda hiçbir endişem yok , kimin eski kimin yeni yetme olduğunu eminim ki herkes biliyordur .
Birkaç resimle veda edeyim konuya ; tarih Mayıs 2007 ... İsterseniz "farklı kaydet" deyip görebilirsiniz,kendiniz ...

Yeni olduğumu iddia eden arkadaş,sizinde bu tür resimleriniz var ise paylaşın,hem konu güzelleşir , hemde güncel kalır he
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Fianxaspendos yazdı:Olayın tartışmaya dönüşüp kitlenmemesi için bu konuyla ilgili buradaki son mesajım .byhMz yazdı:Aspendos senin aklınla zorunmu var bana kabus loncasını öğretiyorsun ben Eski Kabuslardan Kabusxhmz ama sen bilemessin ozamanları tabi:!: :!: ve eline kalemi alan herkes yazıyor unutmasınlar ki silgi hala bizim elimizde derken kastettiğim şey farklıdır herşeye bilmişlik yapıp benim konularıma uzanma senin borun benim yanımda ötmez büyüklerin gelsin kardeş
![]()
Eskilik konusunda hiçbir endişem yok , kimin eski kimin yeni yetme olduğunu eminim ki herkes biliyordur .
Birkaç resimle veda edeyim konuya ; tarih Mayıs 2007 ... İsterseniz "farklı kaydet" deyip görebilirsiniz,kendiniz ...
Bumudur![]()
Yeni olduğumu iddia eden arkadaş,sizinde bu tür resimleriniz var ise paylaşın,hem konu güzelleşir , hemde güncel kalır he![]()
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS
Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso