KABUS LONCASININ YENIDEN DOGUŞU

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
kado3260
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

KABUS LONCASININ YENIDEN DOGUŞU

Mesaj gönderen kado3260 »

Sevgili Kabus loncası üyeleri elimizde olmayan nedenlerden dolayı oyuna ara vermek durumunda kalmıştım
şimdi oyuna geri döndüm ve tekrardan kabus loncasını hayata geçirmek istiyorum lonca üyelerimden bu destegi benimle eskiden oldugu gibi tekradan köşke ve lodoslara kabus göstermeye köşkü onlara kabus etmeye varsanız ben burdayım
loncamıza ilk önce eski üyelerimle devam etmek istiyorum yeni alımlara biraz zamn vermem gerektigini kişileri
tanımam gerektigini düşünüyorum benimle bu yola varmısınız ben sizinle heryola varım sizde kadir abinizi yolda
bırakmıyacakssanız hadi ozaman sloganımızla baslayalaım...

EN İYİ LODOS ÖLÜ LODOSTUR

Kabusxkadirabi saygılarımla

HERŞEY BEYAZ KÖŞK İÇİN
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Re: KABUS LONCASININ YENIDEN DOGUŞU

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

Hayırlı olsun en az 1 ay içinde loncanızı yeniden güçlendirip insanlara hatırlatırsanız sizlere 1 sürprizimiz olablir bekleyin ve görün :)
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byhMz »

Eline Kalemi Alan yazıyor istediğini Ama unutmasınlarki silgi hala bizim elimizde ;)
Kullanıcı avatarı
SaNd
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen SaNd »

Her zaman her yerde Küllerimizden yeniden doğmak için var mısınız?

Kabusxwhitewolf
Kullanıcı avatarı
Bloodyskull
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Bloodyskull »

kabus loncasına ne zmn alım olcak ?
LODOSXSAVAŞÇISI | KızılsiriousResim
Resim
kado3260
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kado3260 »

lonca alımlarını bırz beklıceksınız önce eskı kabuslarımla bı hasret gıdereyımde ondan sonra bakıcaz

Kabusxkadırabı
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

byhMz yazdı:Eline Kalemi Alan yazıyor istediğini Ama unutmasınlarki silgi hala bizim elimizde ;)
Yanlış hatırlıyosun sanırım , Kabusx Loncası 39 zamanı Loncalarındandır , Bizans gibi FiaNNa gibi , onlar kadar köklü olmasa bile KÖŞK'ün en eski 5 Loncasını saysan mutlaka içlerinde "Kabus"ların adı geçer .

Ve bu konuda ; boynuz kulağı geçemez ;)

Hayırlı olsun Kadir Abi,umarım başarırsın .
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Kullanıcı avatarı
byhMz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen byhMz »

Aspendos senin aklınla zorunmu var bana kabus loncasını öğretiyorsun ben Eski Kabuslardan Kabusxhmz ama sen bilemessin ozamanları tabi ;) :!: :!: ve eline kalemi alan herkes yazıyor unutmasınlar ki silgi hala bizim elimizde derken kastettiğim şey farklıdır herşeye bilmişlik yapıp benim konularıma uzanma senin borun benim yanımda ötmez büyüklerin gelsin kardeş ;)
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

byhMz yazdı:Aspendos senin aklınla zorunmu var bana kabus loncasını öğretiyorsun ben Eski Kabuslardan Kabusxhmz ama sen bilemessin ozamanları tabi ;) :!: :!: ve eline kalemi alan herkes yazıyor unutmasınlar ki silgi hala bizim elimizde derken kastettiğim şey farklıdır herşeye bilmişlik yapıp benim konularıma uzanma senin borun benim yanımda ötmez büyüklerin gelsin kardeş ;)
Olayın tartışmaya dönüşüp kitlenmemesi için bu konuyla ilgili buradaki son mesajım .

Eskilik konusunda hiçbir endişem yok , kimin eski kimin yeni yetme olduğunu eminim ki herkes biliyordur .

Birkaç resimle veda edeyim konuya ; tarih Mayıs 2007 ... İsterseniz "farklı kaydet" deyip görebilirsiniz,kendiniz ...

Resim

Resim

Yeni olduğumu iddia eden arkadaş,sizinde bu tür resimleriniz var ise paylaşın,hem konu güzelleşir , hemde güncel kalır he ;)
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Kullanıcı avatarı
iskar43
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen iskar43 »

Fianxaspendos yazdı:
byhMz yazdı:Aspendos senin aklınla zorunmu var bana kabus loncasını öğretiyorsun ben Eski Kabuslardan Kabusxhmz ama sen bilemessin ozamanları tabi ;) :!: :!: ve eline kalemi alan herkes yazıyor unutmasınlar ki silgi hala bizim elimizde derken kastettiğim şey farklıdır herşeye bilmişlik yapıp benim konularıma uzanma senin borun benim yanımda ötmez büyüklerin gelsin kardeş ;)
Olayın tartışmaya dönüşüp kitlenmemesi için bu konuyla ilgili buradaki son mesajım .

Eskilik konusunda hiçbir endişem yok , kimin eski kimin yeni yetme olduğunu eminim ki herkes biliyordur .

Birkaç resimle veda edeyim konuya ; tarih Mayıs 2007 ... İsterseniz "farklı kaydet" deyip görebilirsiniz,kendiniz ...

Resim

Resim

Bumudur :D

Yeni olduğumu iddia eden arkadaş,sizinde bu tür resimleriniz var ise paylaşın,hem konu güzelleşir , hemde güncel kalır he ;)
xİSKARx ııİSKARıı KıLLtoLiVe KıLLtoLiVee TheNoBLeS

Bir Zamanlar(beta) :: xxmafyaisoxx Fianxmafyaiso

“Genel Sohbet” sayfasına dön