Ferhatbey yazdı:BUZ VE ELEKTİRİKÇİSİN İKİSİNİN TOPLAMI 1000 YAHU NE NADİDEN VAR NEDE MOR İTEMİN Bİ ÖL SİVASLI YİĞİDO AYRICA KONS LA MEDİYE 15 VERMİŞSİN ZİHİN TOPLAMA DİRENÇ KIRMA NOLCAK ?? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Ferhatım sana bir kaç tüyo verem
Aslında herkese,
Sığınaktaki yeteneğim budur.Ve şu ana kadar kimse böyle bir şey yapmamıştır.
Elektirik 15 bilgisi 15
Buz 5 bilgisi 15 (Buz 5 dikkat çekerim)
Meditasyon 15
Direnç kırma 15
Zihin saldırısı 15
büyü bozma 1
Kutup 1
Tesla 1
ws taktiğini de yazacaktım bende kalsın o MESLEK SIRRI
Ferhatbey yazdı:BUZ VE ELEKTİRİKÇİSİN İKİSİNİN TOPLAMI 1000 YAHU NE NADİDEN VAR NEDE MOR İTEMİN Bİ ÖL SİVASLI YİĞİDO AYRICA KONS LA MEDİYE 15 VERMİŞSİN ZİHİN TOPLAMA DİRENÇ KIRMA NOLCAK ?? :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Aslında herkese,
Elektirik 15 bilgisi 15
Meditasyon 15
Direnç kırma 15
Zihin saldırısı 15
büyü bozma 1
Kutup 1
Tesla 1
ewt buza 5 wermişsin o benimde dikkatimi çekti mediyle yer değişmeli bence yoksa çok saçma karşılıklı oynatamazsın bu şekilde
Arkdaşlar tabiki de waffenxelectro...Çünkü adam zırh yok kolye yok ama herşeye rağmen ws de onu yenebilcek adam da yok ayrıca choosenxkrall ın itemleri herkezin itminden iyi ama adam karekteri kullanmayı bilmiyor...Bence o 2. sırda olmamalı...Serruh onu geçer...Ayrıca onu geçeblicek bir sürü adam var...
Aslında herkese,
Elektirik 15 bilgisi 15
Meditasyon 15
Direnç kırma 15
Zihin saldırısı 15
büyü bozma 1
Kutup 1
Tesla 1
ewt buza 5 wermişsin o benimde dikkatimi çekti mediyle yer değişmeli bence yoksa çok saçma karşılıklı oynatamazsın bu şekilde
Oynatmak derken şöyle düşün elektrikle oynatmak :?: Yani zaten yapılan budur daha doğrusu sığınaktaki tüm gruplarla böyle yaptım.Öyleki hasarlar eşit olunca zaten motor ve düşünen oynatılabiliyor.Diğer yaratıklar ise (en az 3 büyü olarak düşünürsek) illaki bana geleceklerinde tesla baş dönmesi koyduğu gibi diğerleri tarafından hiddet alıyor.
Tecrübeli büyücü demek vs demek değildir.Ben genel kapsam olarak alırsam,
Bölge;
deathxkarani
playboys
Amir
Tiger
Waffenxtyfn
Waffenxkeyhüsrev
Sofiii ( bölgelerde rahat girebileceğim tek bayan )
Melkor
Vs içim ;
Blackthrine
Serruh
deathxkarani
küfürbazrelax ( geçmişten günümüze )
bendensairolmaz yazdı:Tecrübeli büyücü demek vs demek değildir.Ben genel kapsam olarak alırsam,
Bölge;
deathxkarani
playboys
Amir
Tiger
Waffenxtyfn
Waffenxkeyhüsrev
Melkor
Vs içim ;
Blackthrine
Serruh
deathxkarani
bendensairolmaz yazdı:Tecrübeli büyücü demek vs demek değildir.Ben genel kapsam olarak alırsam,
Bölge;
deathxkarani
playboys
Amir
Tiger
Waffenxtyfn
Waffenxkeyhüsrev
Melkor
Vs içim ;
Blackthrine
Serruh
deathxkarani
nedense epsi arz :mrgreen: :mrgreen:
KFÜRBAZ RELAX ben oluyosam Lodosum gerçekte bu aralar arzım ayrıca saydıklarına ekLeme olarak Chembers , i ekleyeblrm
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ ''FERHAT
Not: En azından benim gördüklerim/bildiklerim bunlar eminimki başka kişilerde vardır...
beni eklememişsin çok darıldım
~~OttoMaNxVektörel~~uA-BH Milleti İçin Adanmış 20 kalp Osmanlının Son Nefer'leri OttomanX Team <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<OttomanX>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>