Abi senin gözünü hırs bürümüş öyle bir hırski kör etmiş seni tek inancın güç olmuş sevgi ve dostlukdan mahrum kalmışsın ben bu loncada şunu öğrendim herkez meğerse okadar cıkarcıymışki yalan dostluklar sahte kimlikler yazmış sayfalarca meğerse herşey yalanmış bu loncada...
abi öncelikle şunu söyleyeyim sana saygım sonsuz abi ama okadar çok düşman edindin ki bizi hiç düşenmedin keşke üstümüzde itemler olacağına içimizde sevgi ve mutluluk olsaydı şu fakir dünyada
Reymond yazdı:Abi senin gözünü hırs bürümüş öyle bir hırski kör etmiş seni tek inancın güç olmuş sevgi ve dostlukdan mahrum kalmışsın ben bu loncada şunu öğrendim herkez meğerse okadar cıkarcıymışki yalan dostluklar sahte kimlikler yazmış sayfalarca meğerse herşey yalanmış bu loncada...
abi öncelikle şunu söyleyeyim sana saygım sonsuz abi ama okadar çok düşman edindin ki bizi hiç düşenmedin keşke üstümüzde itemler olacağına içimizde sevgi ve mutluluk olsaydı şu fakir dünyada
Berkay senin yaptığına ayıp derler loncadan cıktın hala kadir abiyle uğraşıyorsun kadir abi ne yaparsa yapsın saygını takın o bizim büyüğümüz şahsen loncadan cıkmış olabilirim ama bu saygısızlık yapacağım anlamına gelmez
öncelıkle selamun aleykum
berkay senın derdınne çocuk oyuna gırdığın yok formda artılık edıyorsun
sende 1 damla şeref olsa bu sayfaya bırşey yazmassın
şahın sayfamız yaklaşık 118 sayfa oldu kaç ıletın wa burda senın bızım loncayla uzaktan yakından bır ılışkın olmadı olmazda
sen gıdıp lods olup gelıp arz kaleyı basarsan bnde senı keserım bunu yedıremıyosan gemıcen kaleye
bora sana gelınce yaklaşık 5 aydır oyunda yoksun sende burda saçma saçma bışeyler yazıyosun
ayrılıyosan ayrıl kardeşım
işniz guunuz dedıkodu karılar gıbı yazı yazıyorsunuz
1 damla şerefınız warsa bu sayfaya bırşey yazmayın yazarsanız rapor edecem sızı
görursunuz ozaman