üyeligim bloklandı
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
üyeligim bloklandı
4 tane charım vardı chrlar bıloklandı blok süresi bitigi halde giremiyorum oyuna allah karetsinya bugün 6tıda sıgınak junon kesecektik lütfen bilgilendirinbeni
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: üyeligim bloklandı
ya lütfen agalar ya
asabixreis yazdı:4 tane charım vardı chrlar bıloklandı blok süresi bitigi halde giremiyorum oyuna allah karetsinya bugün 6tıda sıgınak junon kesecektik lütfen bilgilendirinbeni
gitti carlarım desene
ılHastuNlı
Kabusxhastun
Hastunxşifa
Kabusxhastun
Hastunxşifa
asabixreis yazdı:4 tane charım vardı chrlar bıloklandı blok süresi bitigi halde giremiyorum oyuna allah karetsinya bugün 6tıda sıgınak junon kesecektik lütfen bilgilendirinbeni
:arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ' dan Ceza İtirazı-Bilgilendirme Olarak Desteğe Bildir.
Soru: Karakterim ceza almış. Nasıl bilgi alabilirim?
Cevap: Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
viewtopic.php?f=47&t=37026
Cevap: Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
viewtopic.php?f=47&t=37026