rowlar dikkat

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
sehabe09
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: rowlar dikkat

Mesaj gönderen sehabe09 »

bilinmez yazdı:Özür dilerim fazladan mesaj kastığım için

Sen kim olabilirsinde

Birde Rowa girmek istiyor bide diyebiliyorsun bir yöneticiliğin varmı ?
Beni şuanda cok güldürüyorsun :D.Sahtekarlıktan bahsetmissin.Asıl sahtekarlıgı sen yaptın beni sen sattın gittin çakma çarlarla dolastın bundan ala sahtekarlık ?.Seninle bozusmadan önce nedense knk,knk.Bunu anlat bana ?.Ömer abiyi mahkemeye vermistin noldu sonucu ?
Kullanıcı avatarı
sehabe09
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

sehabe09 yazdı:
bilinmez yazdı:Özür dilerim fazladan mesaj kastığım için

Sen kim olabilirsinde

Birde Rowa girmek istiyor bide diyebiliyorsun bir yöneticiliğin varmı ?
Beni şuanda cok güldürüyorsun :D.Sahtekarlıktan bahsetmissin.Asıl sahtekarlıgı sen yaptın beni sen sattın gittin çakma çarlarla dolastın bundan ala sahtekarlık ?.Seninle bozusmadan önce nedense knk,knk.Bunu anlat bana ?.Ömer abiyi mahkemeye vermistin noldu sonucu ?

Birde Rowa girmek istiyor demedim sanırım sen yanlış anlamıssın.Anlatayım sana;İlk rowlara girmek istiyorsun forum sayfasına yalvarıyorsun sonrada geliyorsun row üyelerine dalıyorsun buna nediyeceksin ?.Benim üye almak,çıkarmakla ilgili bi yetkimde yok fakat rowx loncası her üye alınması öncesinde tek bir red cevabı alırsa bir üyesinden o kişi loncaya alınmıyor hatırlatmak isterim.Şimdi forumu kirletme adamsan yasaklıdan sil benmle yüzleş.
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

Çakma çar açsam 2 gün önce 45 level ilk göz ağrımı çaldırmazdım bir çakma çara ;)
Rowlar hakkında atıp tutmadım kestim fakat grubumdaki bir kişiyi kestiniz bütün lodoslar cevap verinceortalık kızıştı sonra bana vurmaya başladınız bende ilk seni kesmişdim. Naber kanka ? Nerdesin ? Ben Emreyi merak ediyordum zaten yerinide biliyordum o ilk bana naber derdi ben sana naber derdim sen seni sattığıma inandın demekki şu akdar bana inancın varmış Ömerede telefonda ağzının payını verdik rahat ol ;)
En son bilinmez tarafından 28 Ara 2010 15:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
sehabe09
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

bilinmez yazdı:Evet herkezi kullandığın gibi birgün Rowuda kullanıp bırakmanı istemiyorum ;)

Borcumuzu istiyoruz klandan

Catas sen hani kadimi tek kescektin büyük şeyler yapcakdın gibi konuştun lafı dolandırdın senmisin Emre'misin bilemem ? Amaç borcu almak değil sizin sahtekarlığınızı ölçmekti. Yoksa para neki 1 saat otur mavi.

Zırhı düşürdün sattı bazılarını

birde 73 kp için sağol.
Gerçekten yazık sana cok yazık.Sahtekarlıgımı ölçecekmis.O yüzden knk knk lafı sen dolandırdın.73 kp de eger gelip kendn kestiysen helal hoş olsun,gelmiş yannda bi savascıyla kesmissen haram zkkım olsun.Birde Rowxleri satmıssın dedin.Ben seni mi kullanıp bıraktın sen mi beni kullanıp bıraktın ?
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Tek kesmedim keseme çünkü o kadar gücüm yok gücü var demedim :)

Ne sen benden nede ben senden birşey aldık sen bir mavi aldı bide liderlik ztn lidelriği istememiştim maviyi isemiştin onu vermiyorun bide bnm en gıcık olduğum kişi senin hakkında benim ağzımla birşey dese sonra biri sana gene birşey dese şüphelenmezmisin ? oyunagel konuşalım forum kirliliği oluyor.
En son bilinmez tarafından 28 Ara 2010 15:07 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
sehabe09
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

bilinmez yazdı:Çakma çar açsam 2 gün önce 45 level ilk göz ağrımı çaldırmazdım bir çakma çara ;)
Rowlar hakkında atıp tutmadım kestim fakat grubumdaki bir kişiyi kestiniz bütün lodoslar cevap verinceortalık kızıştı sonra bana vurmaya başladınız bende ilk seni kesmişdim. Naber kanka ? Nerdesin ? Ben Emreyi merak ediyordum zaten yerinide biliyordum o ilk bana naber derdi ben sana naber derdim sen seni sattığıma inandın demekki şu akdar bana inancın varmış Ömerede telefonda ağzının payını verdik rahat ol ;)
O grubundaki kişi Allah'a küfür ediyor sen farkındamısın bunun elimde foto var koyayım cok istersen ?.Ben senin beni sattıgına inanmadım ama sonra bunu ben kendim ispat edince inanmak zorunda kaldım.İspatlarım var ispatların varsa gel konus.Yasaklıdan sil yüzleş benimle erkeksen.
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Fitbaşkanı ilk defa grdüm orda ortalık kızışmıştı dedim hem Rowlarla ws etmeme bir engel varmı ?
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Fitbaşkanı ilk defa grdüm orda ortalık kızışmıştı dedim hem Rowlarla ws etmeme bir engel varmı ? Adama allaha küfür ediyor diyosun senin ne farkın var yeni çarım ölücemenekşedeydin gel bi göriyim demiştin üstümde otrup kalkmıştım bişey dedikmi sana ? fitbaşkanla ztn artık pmleşmiyoruz bile o zmn ilkti.

kendimimi sattım söylesene bi hangi konuda

bide pardon 2 mesaj olmuş ouna gel burda forum kilitlenecek sayende 2. kez inkaz alamam.
Kullanıcı avatarı
sehabe09
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

bilinmez yazdı:Fitbaşkanı ilk defa grdüm orda ortalık kızışmıştı dedim hem Rowlarla ws etmeme bir engel varmı ? Adama allaha küfür ediyor diyosun senin ne farkın var yeni çarım ölücemenekşedeydin gel bi göriyim demiştin üstümde otrup kalkmıştım bişey dedikmi sana ? fitbaşkanla ztn artık pmleşmiyoruz bile o zmn ilkti.
Yalanlarını kendine sakla.Sana meneksede kalkıp oturan olmadı.Kanıtın varsa konuş.Orda sen rowxKralveloya daldıgın için biz sana daldık sana durduk yere dalan olmadı ada'da.
Kullanıcı avatarı
karadul
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Game Time

Mesaj gönderen karadul »

bence böle bi konuya gerek yok çünkü ROW lar kendi içlerinde olup bitenlerden haberdardır anlıyacağın sağlam yapıdadır kendi aralarında hallederler, sen konuyu buraya taşıyarak rowların saygınlığını azaltıyorsun keşke oyundan rowlardan birine söleseydin yetkili birine...

“Genel Sohbet” sayfasına dön