Wayy Be Estellimemo ve Estellinizam Siz Oyunda 3-4 KesiLmeniz Üzerine Bölgeden Cihadxcarter Hırsızdır YazacaK kadar Seref yoKsunuymuşşunuz Boylece Sizide TanımıŞ olduK.İşte Siz böyle Bir Asılsız iftira Atarak Kendi Karakter Ve kişiliğinizi Tanıttınız CLan bu KesiLmek Bu kadar Zorunuza Gıdıyorsa Ya klanda Gezmeyın yada Hıc oyuna Gırmeyın Kardesım sırf Bu yuzden Bı Insana İftira Atacak Kadar Acizsiniz... Sizi Ve Loncanızı Tanımış oLduk Saqolun...
Ama Oyun Bundan Sonra Başlıyor Bilmş oL Plus Var die İstedgını Yazabılcegını mı Sandın Hadı BakaLım bundan Sonra olacaklardan Ben Sorumlu DegıLım Siz Kaşındınız.
Kesmiş oLduğum Fotograflar Ve AtıLan İftiranın Fotografı...
[*]Kestiklerim...
[*]Atılan ASılsız İftiranın Fotografı
Size Söyliceklerim ŞİMDİLİK bu kadaR. Yakında Görusmek Üzere.
SabıR, BoyuN EgmeK değiLdiR. SabıR, MücadeLE EtmeKTİR ...
Ya aRkadaşLar aLi Kardeşim'e (Vıncexcarter) hırsız diyecek kadar sefil adamdan şüphe ederim ben ya oyunda bi yanlışı olmuştur yada kişiliği bozuktur Ben Vınce me kefilim o hayatta bişi çalmaz .
Cihadxcarter Hırsızdır, Cihadxcarter Emek Hırsızıdır Yazıyorsa Bı serefsız Boyle bırsey oLmadıgı Halde,gelıp Buraya Kanıtını Koymak Zorundadır. Eğer Öyle bir iddia yoK ise İşte Ozaman Benden Cekıcegı Var Bı ıNsana Camur Atmak oakdar degıL. Bunların Yaptıgı Çamur At İzi Kalsın Misali Ama Kolay Degil okadar Bundan Sonra Başlıyo Aramızdakı Müsibet.
SabıR, BoyuN EgmeK değiLdiR. SabıR, MücadeLE EtmeKTİR ...
Konu nedir ne değildir bilemem ama cihadx loncasından tanıdığım kişiler adam gibi adamdır.Hırsızlık yapacaklarını sanmıyorum.
"İnsanlar için ölebileceksin.Hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için.Hem de seni hiç kimse buna zorlamamışken.Hem de en güzel, en gerçek şeyin yaşamak olduğunu bilerek."