Yeter artık yönetici BUNA Bİ SON VERİN...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
kurtlarxrdrya
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Yeter artık yönetici BUNA Bİ SON VERİN...

Mesaj gönderen kurtlarxrdrya »

SAYFAYI ACMAKTA AMACIN HER OYUNA GİRDİĞİMDE AYNI DURUM KÜFÜR ET YASAKLA KÜFÜR ET ENGELLE HİÇ DÜŞÜNEN YOK DİMİ HANGİ BİRİNİ ENGELİCEKSİN YASAKLICAKSIN ADAM SAYDIRIYOR AİLENE SÖVÜYOR ŞİKAYET ETCEKSİN 1 DK GEÇMEDİ NE DEMEK BU KOCA Bİ SAÇMALIK ARTI DİĞER YABANCI ONLİNE OYUNLAR GİBİ NEDEN SİZDE BU TÜR ARGO KÜFÜR KELİMELERİNE *** VB. İŞARETLERLE KAPATMIYORSUNUZ ANLAMADIGIM TEK ŞEY ÇOKMU MERAKLI BU TOPLUM ANNEYE BABAYA SÖVMEYE SİZİ YETİSTİREN AİLELERDE VAR BÜYÜK Bİ SORUN SİZE GELİNCE YÖNETİCİLER; ARTIK CANIMA TAK ETTİ SİZ HER ZNMKİ GİBİ KONUYU KİLİT YAPICAKSINIZ BEN BUNA EMİNİM FAKAT BEN BURDA PES ETMİCEM ELİMDE FOTOGRAFLAR VAR BU DAVA UZUCAK SİZ GEREKENİ YAPMASSANIZ SAVCILIK GEREKENİ YAPICAKTIR...İLK BAŞTA FORUMA ÜYE OLURKEN SON MADDE DEDİĞİNİZ GİBİ 7. Yetkili Mahkemeler Burada belirtilen kullanım şartlarına dair anlaşmazlıklarda İstanbul mahkemeleri yetkilidir.HER ZAMAN PLUS ALDIM GAMEX COMPLEX LERE KATILDIM ANLADIM Kİ SİZ DİYORSUNUZ AH KOCAMAN AİLEYİZ YALAN...HERKEZ KENDİ CIKARI İÇİN YAŞIYOR BU DÜNYADA AİLE AVUKATLARIMA BASVURACAM BUNUDA BURDAN BİLMENİZİ İSTERİM YAŞIMIZ 8 9 DEĞİLKİ KÜFÜRLERİ UNUTALIM YADA SAYMIYALIM ÇOCUK DİYİP GECELİM AMA BU KADARIDA FAZLA DİYE DÜŞÜNÜYORUM...

(BU ARADA BEN SİKAYET ETİM SİZİN KURALLARINIZA UYDUM VE SİMDİ SİZ GEREKNİ YAPMANIZI ARZ EDİYORUM..)

BUYRUN SİZE BİNLERCE FOTOGRAF SİMDİ NAPCAKSINIZ YÖNETCİ 3 SUSTURULMA DİMİ HER ZAMANKİ EE SONRA GENE SÖVCEK BUNA Bİ SON VERİN...

BUNLAR DAHA BİR KAÇI ELİMDE BUNA BENZER DOLU KLASÖR ŞEKLİNDE VAR SİZ ÇÖZÜM BULUN YADA BEN KENDİ YOLLARIMLA ÇÖZÜM BULAYIM SONUCTA KOCA HÜKÜMETİZ ANA YASA KANUNLARI BOŞUNA CIKMADI DİMİ???

** Küfür içerikli resim silindi .Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı .
Fatih
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!..Resim
www.kurtloncasi.com
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Yeter artık yönetici BUNA Bİ SON VERİN...

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

canımın içi kullanıcı hödük olduktan sonra yönetici ne yapsın 0-15 e denk gelmişsin sen yapıcak bişi yok..

**** konusuna gelicek olursak hödük h ö d ü k h_ö_d_ü_k h.ö.d.ü.k hangi birine bu engeli koyucaksın.. bizim milletin aklı hinayetliğe çalışır biliyoruz... böyle bir önleme her türlü bi çözüm muhakkak bulunur...
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Kullanıcı avatarı
kurtlarxrdrya
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Kurtlarxkadriye yazdı:canımın içi kullanıcı hödük olduktan sonra yönetici ne yapsın 0-15 e denk gelmişsin sen yapıcak bişi yok..

**** konusuna gelicek olursak hödük h ö d ü k h_ö_d_ü_k h.ö.d.ü.k hangi birine bu engeli koyucaksın.. bizim milletin aklı hinayetliğe çalışır biliyoruz... böyle bir önleme her türlü bi çözüm muhakkak bulunur...

AMA ENGELİ KOYACAK BAŞIMIZDAKİLER DİYE DÜŞÜNÜYORUM ARTIK ONLAR ÇÖZÜM BULMALILAR ARGO KELİMELERE **** İŞARETİ KOYSUNLAR.... BİZ KÜFÜR DİNLEMEK ZORUNDAMIYIZ YADA HER KİŞİ ENGELEMK BEN OYUNA ZEVK İÇİN GİRİYORUM ARKADASLARIM İÇİN AMA İNSANDA OYNAMA HEVESİ BIRAKMIYORLAR ARTIK...
www.kurtloncasi.com
Kullanıcı avatarı
kurtlarxrdrya
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

ALIN BUDA DİĞER FOTOGRAF MEVLÜT DİNÇ'E KÜFÜR EDERKEN... BEN YORULMADAN BU FOTOLARI KOYUCAM BANA AÇIKLAMA DEĞİL SONUÇ SÖLEMENİZİ İSTİYORUM KONUYU KİLİT YAPSANIZ DA BU NEREYE KADAR GİDİCEK...BEN YETKLİ MAKAMLARA BAŞVURUCAĞIM...bu durum böyle giderse....

** Küfür içerikli resim silindi .Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı .
Fatih
www.kurtloncasi.com
Kullanıcı avatarı
DREGO
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen DREGO »

Bu küfürlü fotolar yüzünden uyarı alıcaksın aynısını bende açtım foruma ve öyle oldu.
KaPLaN
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen KaPLaN »

Merhabalar

Öncelikle feryadınızı haklı buluyorum fakat sıkıntınızı dile getirdiğiniz makam İKV Resmi Forumları'dır.Dolayısıyla uyulması gereken bazı kurallar vardır. Mesala küfür içerikli fotoğraf yayınlamamak .Konuşmalarından rahatsız olduğunuz kişileri ''şikayet et'' butonunu kullanarak şikyetinizi destek ekibine iletmiş olursunuz.Küfür hakaret gibi karşısındakinin canını sıkıcak konuşmalar hangi sistem gelirse gelsin o kişiye saygı kavramı öğretilmedikçe olacaktır.Lütfen bundan sonraki şikayetleriniz ve önerilerinizi destek formundan iletiniz.

İyi Forumlar
[GM]KaPLaN

Fatih Kaplan

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön