GameX'i kaçıranlara müjde

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: GameX'i kaçıranlara müjde

Mesaj gönderen Grandxtexas »

şakamı yapıyorsunuz çocuk kandırırsınız lütfendinleyn

madem fuara özel 15l ee yol parası ile adamlar bide onca saat yolda harcandı :) siz fuarı doldurup taşırın aç gözlü özenti beta açmak istiyenlerle ülkeye hava atın sonradada 15 tl yüksek fiyata sizede fırsatı sunuyouz diyin bu kutularla elinizde kalmasın dimi ne kdr akıllıca?

:DD:Dfuara gidenler 15 tl kar ypmş ha yol parasına ne diceksn walla bu ikv kdr yönetimi böle olan oyun görmedm
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

İşte bir ayarı kaçık daha. Sizler ne kadar bencil insanlarsınız. Kendinizde insanları sıfatlandıracak haddi buluyorsunuz anlayamıyorum. Ta başından beridir yaygara oldu bize de isim değişikliği diye. Elinde şifre kaldı yada kalamdı bunu bir şekilde satışa sunmuş. Asıl sen neyin peşindesin ondan haber ver. Amaç yönetimi yermekse anlarım. Ama fuara gidenler ile ilgili olan yorumundan, amacının aslında yönetim yada isim olmadığı belli. Haddini aşma oraya giden emek sahiplerine ve sevenler saygın olsun.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Scalgar »

Aynı isimden olduğu halde büyük yapabilirsiniz demişsiniz benim Hyar adında bir hesabım var ama şifresini unuttum o hesabı silmeden Scalgar isimli hesabımın adını HyaR yapabilirmiyim ?
Nothing
Kullanıcı avatarı
PrivacyT
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen PrivacyT »

Hayırlı olsun ..
PrivacyT // Kazım Sert // Bodrum-Türkbükü
Resim Resim Resim
Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı
Kullanıcı avatarı
SAMILBEY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SAMILBEY »

İsim değişikliği isteğinde bulunan kullanıcılar için güzel bir gelişme en azından alıcak olucaklar için ki benim için gayet makul ama birde diger açıdan bakmak lazım ki burda tanıdıgım bır cok arkadasda ondan şikayetçi sanırım oyun ıcınde sureklı stokla karlı cık dıye reklam edılen oncekı kutulardan alan ve elınde 4-5 hatta 8-9 kutu olan arkadaslara haksızlık oluyor kanatındeyım zıra fuara gelenler destek olmussa sanırm bu denlı kutu alıp nerdeyse 2 yıllık plus parasını pesın odeyen oyuncularda aynı oranda destek olmus tur sanırm .. Bence ılla oyuncular dusunulerek yapılacak bır hareketse ısım degıstırme pını olarak ayrı bır paket yapıp satmak oldukca kolay ve her yonu ıle daha mantıklı bır sıstem dusunulebılırdı ..genede gelısme gostermesı acıısndan faydalı olur umarım ..SAYGILARIMLA......
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen ottomanempire »

Bu gerçekten hoş olmuş. Ancak D&R dahil hiç bir yerde kutu kalmadı. Ben Ümraniye'de oturuyorum. Malesef nereye sorsam kutular tükenmiş. Bu konuyla ilgilenirseniz sevinirim. İsim değiştirme falan istemiyorum kutu olsun yeter !
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Paranoya
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Paranoya »

Aferin aferin adam olucanız yönetim :D Şaka bir yana GameX'i kaçıran herkeze iyi bir fırsat olmuş gerçekten bravo. Ellerinize sağlık.
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Önceki kutulardan alanlar hala karlı durumda. Onlar fuara giderek 15 TL den aldı. Buradan alacak olanlar ise 30 TL. Ha o arkadaşların stoklu alma nedeni oyun içinde iyi paralara satmak ve bu olay onlara haksızlık oldu ise. Biz ona " Minyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmak" diyoruz. Bence fiyatıyla olsun herşeyi ile makul. En azından şimdi yaygara koparanların istedikleri oldu. Gerçi bunla bile yetinmeyip D&R da kipada Teknosada Satılsın diyenler var. Herksi memnun edemiyorsun hayatın ve genelde yöneticilerin sorunu budur hep. Birileri mutlu olsa, alınan o kadar bir kesimi herdaim rahatsız etmiştir.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen nabuforum »

Her sene istanbulda yapılan bu fuara Anadolu da oturan oyuncular(çoğunluk) katılamıyor. Fuara özel diyorsunuz 15 tl, gidemeyenler zaten maddi yetersizlikler, konaklama vs den gidemiyor. Bunun yanında birde üyelik.al gibi bir firmaya 30 tl ye satışa veriyorsunuz. Hani para hırsı bu olsa gerek. Mynetten devralınan oyun şimdi isim satıyor.Bir tek isim.Bir tek karakter ismi 30 tl. Menekşe elmasa 50 m fiyat çekilmesi gibi ikv de tavan yaptı. İstanbul gerçekten İN, Anadolu out :)
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Dedim ya herkesi memnun edemezsiniz. Açık örnekleri forum yorumlarında. Allah yöneticilere sabır versin. Ağzınızla kuş tutsanız, bu kuşun tüyleri niye ıslak diye üstünüze gelecek oyunculara sahipsiniz.

Allah kolaylık versin.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx

“Eski Duyurular” sayfasına dön