TTNET Plus Süreklimi ?
TTNET Plus Süreklimi ?
Arkadaşlar bu ttnet plus sürekliliğenemi ?Ben faturaya gelmesini istiyorum ama her fturaya gelcek diye duydum doğrumu ?
- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TTNET Plus Süreklimi ?
Kardes TTnet ın suan tek ödemeLi seceneqı yok. AyLık sabıt ödemeLi seceneqi waR. PLusı aLdıkdan sonra Her ay faturana parası yansıyacakdır. İptaL etmediqin sürece Her ay otomatik oLarak dewam edecekdir. Yani Her ay faturaya 11.80 TL fazLa qeLicek. Bunu iptaL ettirmek için
444 0 375 No Lu Müşteri hizmetLerini arayıp önce 6 ya sonra 2 ye basıp Müşteri temsiLcisine baqLanıp iptaL ettirmek isdediqini söLersn. Yada ;
OnLine işLem Merkezinden iptaL seçeneqinden iptaL ettirmek isdediqin serwisi seçip iptaL ettiriyosun.
Umarım yardımcı oLabiLmişimdir. Konu KiLit..
444 0 375 No Lu Müşteri hizmetLerini arayıp önce 6 ya sonra 2 ye basıp Müşteri temsiLcisine baqLanıp iptaL ettirmek isdediqini söLersn. Yada ;
OnLine işLem Merkezinden iptaL seçeneqinden iptaL ettirmek isdediqin serwisi seçip iptaL ettiriyosun.
Umarım yardımcı oLabiLmişimdir. Konu KiLit..
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!